HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
szam:
--- Idézet ---Amit a legjobban csodálok, hogy hogyan tudtad lefordítani azokat a részeket, amiket eltakart az a gondolatnégyzet.
--- Idézet vége ---
Erre válaszolok én: sehogy. Volt, ahol pont kijött úgy, hogy passzentos volt a hiányos magyar szöveghez, volt, ahol ki lehetett találni, hogy mi van a hiányzó rész helyén...asszem viszont valahol bizony meg kellet kurtítanom a szöveget
--- Idézet ---Elképesztően király a retusálás, meg a PÓKEMBER betűtípusa. Ezt el tudnád nekem küldeni? Valamint még szép munka volt az első oldal is!
--- Idézet vége ---
Nos, köszi...azért keress hibát...ha többet találsz, mint Killjoy , vendégem vagy valamire...
--- Idézet ---A Tervmesterért ne babráljatok, ahhoz semmi közöm, én a Fox Kidses Mesteragyat nyúltam le.
--- Idézet vége ---
Oké...ezért én már meaculpáztam egyet...akinek nem teccik, forduljon reklamációjával a régi magyar pókember fordítójához
A Pókember font Micho felségterülete...én is az ő engedélyével használhattam fel (Micho kezeli Zaj hagyatékát)...szóval tőle kérd el...
VTomi:
Kaine: a pólón egy guggoló Pókember van, két oldalt támaszkodik a kezein, közöttük a SPIDER-MAN 2 felirat, ez a minta a hátulján, elöl meg egy szolid sm2 felirat.
D&D: Észre se vettem hogy ott Gotham van.
A Tervmesterért ne babráljatok, ahhoz semmi közöm, én a Fox Kidses Mesteragyat nyúltam le.
Örülök, hogy tetszett mindenkinek, akkor biztos nem baj, hogy én csinálom mindhárom részt.
Micho:
--- Idézet ---"For Gotham has lost a protector." ---így van eredetiben...
De fogd fel úgy, hogy ez egy No-Prize...most akkor ha megmagyarázod, hogy miért nem hiba, nyersz valamit (igaz Micho?). Pl.:
--- Idézet vége ---
így van. egy orrbaverést szívesen kipostázunk
de akkor jöjjön a "Gotham" szó megoldása, mit keresett egy sima Pókember képregényben... most kapaszkodjatok meg:
Gotham = New York
na?
oké, a bővebb magyarázat: egyszerűen ez New York beceneve, mint a Nagy Alma is például. Remélem a Batman fanokban azért nem omlott össze egy világ
amúgy direkt jó volt, hogy szerepelt ez a kifejezés a cikkben, mert most kiderült kik olvasták el...
kaine:
--- Idézet ---2 oldalt? Egy hibás volt, de azt kijavítottam. Kaine-en múlik...
--- Idézet vége ---
Mi múlik Kaine-nen? Én csak egyet vettem észre, azt meg is mondtam, arra se válaszoltál, hogy kijavítottad. De megnézem és újratöltöm.
Oké, azóta már válaszoltál.
--- Idézet ---A 12. oldalon lévő egész alakos Gwen annyira ismerős rajz. Hol láthattam én azt már??
--- Idézet vége ---
Hát a Spidertomon, hol máshol láthatsz jó Gwen képeket?
kihaeennem:
Ja, volt egy, amit csak félig töltött le, meg volt egy, amit teljesen, de ez utóbbit nem mutatta a képnézegető. Csak blank oldal látszott a helyén.
Valószínűleg nálam volt a hiba...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése