HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
szpÁDÁMen:
--- Idézet ---meghánytamvetettem Ádám kérését, és azt hiszem ha valaki, akkor ő igazán megérdemli, hogy használhassa rajtunk kívül is ezt a betűt, a Spidertom-on való szorgalmas munkája megbecsüléseként
--- Idézet vége ---
Huhh, én attól félek nem érdemlem meg. Csak úgy gondoltam rá, mint egy betűtípus, ami tök tetszik, nem hiszem, hogy beírásra tudnám használni, mert én régebbi Amazingeket írok be, be régi történeteket, amik eredetileg Arial Black betűvel vannak. Szóval félek ki se használnám. de hogy kézzel készült ettől eldobom az agyam. És nagyon köszönöm egyébként!
Micho:
--- Idézet ---A Pókember font Micho felségterülete...én is az ő engedélyével használhattam fel (Micho kezeli Zaj hagyatékát)...szóval tőle kérd el...
--- Idézet vége ---
nos igen, a Pókember font valóban unikum, azaz még a HálóZsák egyik legelső képregényéhez, a Vörös Pókos What If-hez készítette Zaj saját kezűleg, mellette persze már a Póklány logó is ezzel lett beírva és azóta is használgatjuk itt-ott.
meghánytamvetettem Ádám kérését, és azt hiszem ha valaki, akkor ő igazán megérdemli, hogy használhassa rajtunk kívül is ezt a betűt, a Spidertom-on való szorgalmas munkája megbecsüléseként
szpÁDÁMen:
Köcci cépen, ez jól esett.
Amúgy azért, mert ez egy más fordítás, szöveghűbb, és mert az egyik legnagyobb történet, és aki a neten ismerkedett meg a képregényekkel, nem biztos, hogy meg tudná szerezni papíron. Legalábbis nem minden részét.
VTomi:
A Spidertomosokhoz lenne egy kérdésem: mi a nyavalyának raktátok fel a Kraven utolsó vadászatát? Az megjelent magyarul is, papíron, szóval szerintem ez egy felesleges pluszmunka volt.
VTomi:
Gondoltam, hogy van bennetek emberség.
Már majdnem 7 oldal megvan (a címlap nincs benne)
Szerencsére 0 szabadidőm van, lehet, hogy részletezem a Whaddafakkban.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése