HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
szam:
--- Idézet ---Ráadásul nem csak a kivitelezésen van a hangsúly nálam, sokkal inkább a történetválasztáson.
--- Idézet vége ---
Hát...ezt inkább nem próbálom meg félreérteni
kihaeennem:
szam42!
Szívesen!
Ez egy jó kis sorozat, és tényleg szép lett a honosított verzíó.
Ráadásul nem csak a kivitelezésen van a hangsúly nálam, sokkal inkább a történetválasztáson. És az tökéletes.
Már nagyon várom a folytatást!
szam:
kihaeennem! Köszönöm a véleményezést, jól esett...bevallom, kicsit paráztam, hogy senki nem ír semmit (ma már majdnem írtam ide, hogy tessék már véleményezni---csak nem akartam rinyálni ).
Annyit elárulhatok talán az utolsó részből, hogy szerintem nagyon frankón sikerült lekerekíteni a történetet. Nemhogy nem veszít a hangulatából, hanem zárásként egy éppen még csöpögősbe át nem hajló finisht kapunk, ami csak erősíti az eddigi részekben érzett "ídösbús" fílinget.
kihaeennem:
Spider-Man: Blue #05
Valami furcsa okból kifolyólag azt hittem, ez lesz az utolsó rész. De kellemesen csalódtam, mert nagyon szeretem ezt a sorozatot.
A rajz annak ellenére, hogy elsőre kicsit elnagyoltnak tűnik, nagyon hangulatos,és a szereplők is szépen vannak megrajzolva. Tetszik az is,hogy egy-két jellegzetes képet 'átmentettek' ide is, például a 16. oldalt. Az előző részben is van egy ilyen, ot a 14. oldalon található az ismerős kép.
Maga a történet is nagyon jó, tisztelettel nyúlak az alkotók a karakterekhez, nem forgatják ki őket önmagukból.
Mondanám, hogy várom a folytatsát ( és ez így is van ), de van egy olyan érzésem, hogy az sajnos szétrombolja azt az idilli hangulatot, ami az eddigi részekből áradt.
A fordítás és a beírás korrekt, az azonban nem kerülte el a figyelmemet, hogy még a pénzes táska is magyarítva lett . Biztos volt vele munka bőven..
Remélem, olvashatok még ilyen színvolanal Pókember-történeteket magyarul.
kaine:
--- Idézet ---Egyébként olyan 15-16-17nek néztelek.
--- Idézet vége ---
Az 48!
--- Idézet ---majd kaine-t megkérjük, hogy szkennelje be azt az oldalt neked rendesen
--- Idézet vége ---
kaine nincs otthon.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése