HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
szam:
--- Idézet ---én azért nem igazán látogatom, mert sokkal jobban is kinézhetne....(bár így mondjuk egyszerűbb ráereszteni a FlashGet-et...az tény).
--- Idézet vége ---
Vagyis látogatom...csak nem olyan gyakran...nekem sokat számít, hogy olyan gusztán legyenek elrendezve a comicok, mint pl. Ádám oldalán...nem azt mondom, hogy legyen csilli-villi képnézegető, meg minden, csak annyi, hogyha külön link vezet az Amazingokhoz, Tomicho-hoz, stb-stb, akkor az egész áttekinthetőbb, ésszerűbb...nem vagyok 1 nagy weblapkészítő, de ha jól sejtem, ez kb. annyi lenne, hogy külön mappában van a cucc a szerveren, és van 1 link, ami arra a mappára mutat.
kaine:
Ha valaki csak a kinézete miatt akarja látogatni az oldalt, azt sajnálom.
szpÁDÁMen:
--- Idézet ---Más
Nagyon zsír a honlapod, Ádám. Te csináltad? Igazán rendbeszedhetnéd a Spidertomot is, mert bevallom, én azért nem igazán látogatom, mert sokkal jobban is kinézhetne (tudom-tudom, kaine...nincs idő, meg stb...nem beszólni akartam), szépen rendszerezve a képregények, nem így "minden egybeömlesztve" alapon (bár így mondjuk egyszerűbb ráereszteni a FlashGet-et...az tény).
--- Idézet vége ---
Húú, szam, tudod mkkora lendületet adtál nekem?! Naaagyon köszönöm, igazán tök erőd tud adni egy dícséret. Amúgy töltöm át a lapomat az atw-re, szal hamarosan (akár már most is) a http://szpadamen.atw.hu lesz a helyes cím! Nagyon köszönöm a dícséretet! Meg volt ám az e heti frissítés is, csak az a baj, hogy annyi változtatást eszközöltem, többek között az áttöltést, hogy csak jövő héten jelentem be hivatalosan.
A Spidertomot szívesen megcsinálnám, ha kinézetet megtudnám tartani az is király lenne. Most Kaine áttölti egységesen az amazingeket, meg mindent az atw-re, és akkor esetleg szívesen megcsinálnám!
szam:
--- Idézet ---hogyhogy nem változtattál még nevet fórumon?
--- Idézet vége ---
Nem tudok...talán az adminlány megszán, és átvési...
--- Idézet ---Igazából Micho beírására számítottam
--- Idézet vége ---
Hát igen...voltam olyan pofátlan, és lenyúltam a kenyerét...
Bár nem nagyon bánta...
--- Idézet ---A betűtípust a borítón amúgy nem ismertem fel
--- Idézet vége ---
Ja...nincs benn a Hzs-s fontok között...valami Arial a neve...
Az eredeti borin is ez volt...vagy legalább is valami nagyooon hasonló.
--- Idézet ---hogy van több időd
--- Idézet vége ---
Legalább valami miatt megéri továbbtanulni.
Más
Nagyon zsír a honlapod, Ádám. Te csináltad? Igazán rendbeszedhetnéd a Spidertomot is, mert bevallom, én azért nem igazán látogatom, mert sokkal jobban is kinézhetne (tudom-tudom, kaine...nincs idő, meg stb...nem beszólni akartam), szépen rendszerezve a képregények, nem így "minden egybeömlesztve" alapon (bár így mondjuk egyszerűbb ráereszteni a FlashGet-et...az tény).
szpÁDÁMen:
Még nem olvastam, de örülök, hogy átvetted a Venomot, szam. Télleg, hogyhogy nem változtattál még nevet fórumon? Igazából Micho beírására számítottam, már hiányzik, mert rég olvastam általa írt beírást.
A betűtípust a borítón amúgy nem ismertem fel, csak hasonlít a Times New Rmanre, de nem olyan mégsem, ezért kérdeztem, hogy alakítod, vagy külön betű.
Amúgy nem érzem Spoilernek, hogy ki az az alak( ezért nem mondom ki mégegyszer), hiszen a klasszikusokat árki ismerheti a Spidertom révén, azoknak pedig nem titok. Aki meg nem ismeri, az meg a rossz sorrendet választotta a történtek megismerése szempontjából!
Ja és szívesen a éleményt. Bevallom, kicsit irigykedem, hogy mennyivel gyorsabban tudsz beírni ,mint én, ogy van több időd.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése