HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Drake:
Hamlet, szerintem Nick Fury-ra gondolsz, aki a SHIELD nevű szervezet főnöke. Magyarul, ha jól emlékszem az X-men valamelyik korai számában szerepelt (amikor Vadóc megtámadta a SHIELD bázisát, talán a 2. szám volt), illetve a Csodálatos Pókember 123. számában.
Hamlet:
Megint én...
Ki az a félszemű (szemkötős), kékruhás, pisztolytáskás fickó, aki néhány Pókember/X-men képregényben is feltűnt, mint valami hiper-szuper amerikai titkosügynök/hírszerző/szuperkatona?
Legutóbb pl. abban a Pókember rajzfilmsorozatban is láttam, amikor hálószövőnk J.J.Jameson fia után indulva átkerül egy másik világba, ahol azok az "ember-állatok" vannak.
Na itt, még az első részben ez a kékruhás vette üldözőbe Pókembert, amikor kedvenc hálószövőnk fellógott egy űrrepülőgépre a floridai űrközpontban...
Ki ez a félszemű fickó? Létezik-e önálló képregénysorozata? Milyen történetekben vendégszerepelt még?
Köszi:
Hamlet
Hamlet:
Ahoj!
A mostani What If-es Pókemberhez is a Batman-Koksz szöveg került...
"What If v1 #007
Variációk Egy Pókra
-Kaine-
Ezúttal a magába forduló hőssel találkozunk a Denevérember személyében. Mint tudjuk, a fizikai ereje az emberi teljesítés csúcsát döngeti, de szupererje az nincs... pedig olykor hasznos lenne. Egy elrabolt kislányt próbál kétségbeesetten megmenteni, aki beszorult egy sokszáz kilós szikla alá... sikertelenül. A lány halála elgondolkoztatja, és kapóra jön neki egy tudós által kifejlesztett új doppingszer, amivel megnöveli az erejét, ám a következmények beláthatatlanok lesznek."
Hamlet
Spidáj:
--- Idézet ---maradjon meg a Troll-Micho páros a beírásnál...
--- Idézet vége ---
A nyerő trió
szpÁDÁMen:
Hulkie bácsi után lécci-llécci a DD jöjjön! És ha lehet maradjon meg a Troll-Micho páros a beírásnál...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése