HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (223/267) > >>

Ash:
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem, remélem tudtok válaszolni.

Előre bocsátom, nem vagyok már nagy Spidey-fan, mert már annyi történet fut vele, hogy se füle, se.... de egy szál elkapott.
Tehát, van ez a "klón sztori". Peter Parker (aki elméletileg klón), és Ben Reilly (aki Peter.  )
Most ez egy mini-, elternatív story, vagy szerves része a Spidey sorozatnak?

És, ha valakinek megvannak az ezzel kapcsolatos részek akár angolul is, szívesen felvenném vele a kapcsolatot.

Köszi!

kaine:

--- Idézet ---Húú hát ez nagyon jó és mivel mindenki ellőtte a szaros szóvicceket, ezért én megkímélek tőle mindenkit és helyette elgondolkodom a női képregényrajongók helyzetén
--- Idézet vége ---
   "Hú, képzeld el ki volt tegnap este a lábam között!"    

talgaby:
Ez gondolom az exoskeletonra ment. Egyébként utánanéztem, mindenfajta olyan testpáncélra is ezt használják, ami valamilyen szervómotoros erőnövelést használ - csak akkor már persze kérdés, hogy mi az erőpáncél (power armor). Egyébként az MGS Ninja-ja is "exoskeleton"-t visel, hogy ha képet akarunk kapni a modern megfelelőjéről enneka szónak. És persze az is kérdés, hogy mi a jó életért a Pókember topicba írom ezt...

Gabe:
link1 német nyelvű
link2 orosz
link3 angol

(ha valaki elmegy valamelyikre, akkor nézzen körül, van ott még pár kép, leírás stb.)
Ez mind ahhoz kapcsolodik amit mondtam, ne csak a emeletnyi gépekre gondoljatok, (az amúgy is film) hanem a valóságra. Azok a csíkszerű ízék a karokra, meg  a lábakra erősítve. Hirtelen csak ezeket az oldalakat találtam. Na, csak azért hoztam föl a linkeket, hogy ne nézen senki komplett idiótának.( legalábbis ne ezért   )

Punkológus:
Húú hát ez nagyon jó és mivel mindenki ellőtte a szaros szóvicceket, ezért én megkímélek tőle mindenkit és helyette elgondolkodom a női képregényrajongók helyzetén  

Egyébként képzeljétek el, hogy mi lett volna, hogy ha Hulk-nak eltünik a zöld énje? Hulk n-edik része: megy a szokásos csihi-puhi. N+1-edik rész: "És ez az utolsó rész! A Hulk sorozat befejező epizódja és hogy mi is történt? Keressétek a Hihetlen és Csodálatos Budipapír kiadványunkat a boltokban."  Ha belegondolunk ez azért tragikus, Banner  normális élethez való egyetlen esélyét egyszerűen lehúzták a WC-én

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése