HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
horjb:
Jah, bocs.
Punkológus:
A Samruby.com 42500 dollárra kóstálja az árát.
A Marvel Masterworks kiadványok pedig szerintem elég sok ember álmát képezik, többek között az enyémet is.
Viszont az Essential-ok fekete-fehérek
horjb:
Most látom hogy az essentials le van árazva 11,00-ra.
Gabe:
, ez nem Dp . Viszont én a kezdeti részeket szeretném birtokolni ilyen formában, ami
--- Idézet ---pénze az eredeti füzetekre az ezt veszi meg
--- Idézet vége ---
ez alapján a felállás alapján még egy milliomosnak sem biztos hogy összejönne.
(Javítsatok ki ha tévednék, de mintha eg eredeti Amazing Fantasy 15 25.000 $-ba kerülne (vagy 250.000$? , végülis mindegy mert még az olcsóbbra sem futná... )
Szerk: De régen szerettem ( alsós koromban) csak Osborn-ék miatt befucsolt a dolog, így a Pókember kiesett. Más meg nem nagyon futott (Marvelből) Így maradt a Tini Nindzsa Teknőcök ... Hát akkoriban úgye még nem a sztori számított, örültem hogy normálisan tudok olvasni Mostanában kezdem újra felfedezni őket, és az F4 nagyon megtetszett (akkoriban nem is tudtam hogy léteznek). A Pókemberből meg a Kraven a Vadász, és a most olvasott " Bennünk lakozó gyermek" meghozta a kedvem újra. Nem utáltam meg Pókembert a köztes időre, csak Osbrnékat utáltam már az elejétől fogva. Mindig örültem ha legyőzik őket, erre meg mindig előkerültek. Na ebből lett nekem akkor elég. Nameg volt akkoriban választék: Transformers, TMT, meg miegymás.
talgaby:
Pedig nem
Én az Essential kiadásokat, és pláne a Masterworks-féle hard-covereket nem veszem tpb-nek, hanem külön műfajnak. És "sima" tpb tudtommal nem, vagy nem sok jelent meg csak ASM-ből (de szinte érzem, hogy mindjárt valaki felsorolja nekem az összeset).
Hmm, így visszaolvasva kezdem érteni, hogy egy "újonc" miért csak pislog ilyen postok után...
Tényleg, Gabe, miért érdekelt? Azt hittem, hogy nem kedveled a szuperhős-sztorikat, pláne nem az ilyen xszáz részes sorozatokat...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése