HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

<< < (211/267) > >>

kaine:

--- Idézet ---
--- Idézet ---Hogy Pókfej leveri az X-Ment? Hát, igen, ez a saját füzete, itt van neki esélye. De egyébként...
--- Idézet vége ---
nekem eszembe jutott a magyar Pókember 50. száma, ahol az X-Faktorral küzdött meg Pókfej, és ott is beteg volt, de majdnem nyert  
--- Idézet vége ---
És akkor még nem beszéltünk a Titkos Háborúról, ami nem az ő újságja, szóval szó nem érheti a ház elejét, mégis úgy nyomta le az egész X-Ment, hogy öröm volt nézni!       Hiába, no, ő a Legyőzhetetlen Pókember.  

Micho:

--- Idézet ---mindenképp akkor a Roast-ba fektetem elsőnek. Igaz, az csak egy szám. Gondolom még emlékszel, miről beszélek.
--- Idézet vége ---
igen. akkor ha az megvan, akár mehet is a kétheti MTU... hogy fognak örülni itt a klasszikus Póksztori rajongók

talgaby:
Oké, akkor a CSI-t pihentetem, de a felszabaduló időt mindenképp akkor a Roast-ba fektetem elsőnek. Igaz, az csak egy szám. Gondolom még emlékszel, miről beszélek. A privi meg jöhet. Most egy ideig itt dekkolok, így van időm rá...

Micho:

--- Idézet ---Hogy Pókfej leveri az X-Ment? Hát, igen, ez a saját füzete, itt van neki esélye. De egyébként...
--- Idézet vége ---
nekem eszembe jutott a magyar Pókember 50. száma, ahol az X-Faktorral küzdött meg Pókfej, és ott is beteg volt, de majdnem nyert

--- Idézet ---és akkor még a következő CSI-al se tartok sehol
--- Idézet vége ---

szerintem a CSI-t lehetne egy ideig pihentetni, mert elég sok sorozat ment ki belőle, és ha lefut a mostani, még egy Miami rész is lesz. helyette mehetne kéthetente egy MTU, a szimbiótás korszakból? hm? esetleg tudok benne segíteni, hogy meglegyenek nálad papíron a részek, és hét közben is tudnál vele foglalkozni. ha így megfelel, kilátásba helyezek neked egy kis meglepit, cserébe az MTU-kért, de azt majd priviben  

--- Idézet ---U.I.: Micho, meg lehetne oldani, hogy szép kis Darknesses avatarom átkerüljön ide is?
--- Idézet vége ---

elintézem neked, oké

talgaby:
pepo: Először is, gratulálok, hogy végre ide is eljöttél. Most már legalább itt se hagyhatom nyugtodat  Másodsorban köszi a véleményt, nyugodtan rászokhatsz itt is. Nem mintha kellene a dícséret, hanem csak nagyon akarom
Hogy Pókfej leveri az X-Ment? Hát, igen, ez a saját füzete, itt van neki esélye. De egyébként...
--- Idézet ---gaby: Bólintsál már rá arra szimbiótára...ha kaine-nek is tetszik, rossz nem lehet.
--- Idézet vége ---
Ami most jön, k*a nagyképűen fog hangzani, de akkor most a Pók-rajongók számára tisztázom, hogy miért is nem (egyelőre): Egyszerre vagyok fordítója a Póklánynak, az F4 Byrne érának, a Tarotnak, hogy csak az ongoingokat mondjam, és még ott vannak az MC2 minik, a Vörös Sonja, most akkor a Marvel Team-Upok és a Fanfare-ek (bár az csak hébe-hóba), továbbá 4 40 oldal feletti one-shot már egy hónapja vár rám, és akkor még a következő CSI-al se tartok sehol, amiket Dórika olyan ütembe ír be, hogy néha csak pislogok. És mindezt úgy, hogy csak szombat-vasárnap van időm fordítani. Elnézést kérek mindenkitől, de nekem is megvannak a magam korlátai. Ha valaha befejezem vmelyik ongoingot (amire csak F4-ből van esély), akkor lehetne szó a Pókokról is, márha az egyik korábban felvetett külső project befuccsol, mert ha az is összejön, nyakamba veszek még 35 számot, ráadásul mindet Claremont írta, aki nem egy szófukar ember ugye.

Az avatarodat meg add meg külső linkként, csak úgy megy be a rendszerbe.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése