HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Gza:
Yes! Igazán nagy öröm a szívemnek, hogy hamarosan jönnek a fekete pókruhás részek. Ráadásul nem is egy, hanem mindjárt hat! Köszi! Kb. mikorra várható az első? Benne lesz az az itthon nem leadott rész is, amikor Peter másodszorra szabadul meg a ruhától? Azt hiszem a harangoknál történt. Összesen csak hat számon keresztül viselte a szimbiótát? Bocs a sok kérdésért.
FaNaTiC:
Hello,
Most olvastam a Fekete Özvegyes Pókemberes történetet és ennek kapcsán egyből előtört belőlem a régi idők magyar pókemberének emléke, egy kis nosztalgia Leginkább emiatt tetszett. Régen nem volt annyira kajdi a pók, simán elmenekült előle a gangszta, azóta történt némi változás rajta A szájbarágós leírások és párbeszédek a közepétől már kicsit zavartak, de az amfiteátrumos dolog elég jó kis csattanó volt a végére. A Titkos háború az egyik legjobb all-stars marvel crossover, amit olvastam. (Bocs a sok angol kifejezésért, de nem ismerem mindnek a magyar megfelelőjét.)
Valahogy nem is tudom, de szerintem a mai hardcore pókemberhez szokott fejemnek inkább "aranyos" volt, de tetszett 8)
Köszi!
Galamb:
Sziasztok!
Először is, lehet rossz indulatú vagyok, de kicsit azért mindig elmosolyodom azon, hogy mit hoz ki a nagy amerikából egy kis áramszünet!
Mondjuk azért a Fekete özvegy sokat változott ez a történet, és pl a Marvel lovagok között, ez azért elég ritka (mondjuk a késöbbi változat jobban bejön).
Jó volt ez a kis történet, várom a folytatást!
Ui: Nem tudjátok, nem lehet valahol felleni azokat a Pókembereket, amik a Spidertomon voltak? Vagy esetleg, majd ott újra lesz letöltés? Mert én hülye nem mentettem ki őket időben a gépre!
Micho:
ami biztos eddig, hogy a Marvel Team-Up-os szimbiótás részek felkerülnek
a további válogatás függvénye pedig leginkább a fórumos visszajelzések. emlékeim szerint nagyságrendekkel többen voltak kíváncsiak a SpiderTom-on kikerült Pók-honosításokra, de ők itt nem tették tiszteletüket, sőt, ahogy láttam, onnan is eltünedeztek az emberek, miután már nincs több képregény... szvsz ez nem szép
neked viszont örülünk, hogy kitartó olvasó vagy
pepo05:
Igen ezazzzz! Este elolvasom. Ja és halkan jegyzem meg, hogy gondolkozzatok el azon a fekete pókruhás válogatáson, amit tgaby pedzegetett a Spidertomon...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése