HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények
Pókember
Micho:
--- Idézet ---Kérdezd Michot, mik, az ő ízlésére van bízva
--- Idézet vége ---
kíváncsi valaki a távolabbi tervekre?
egyébként a 6 rész után még szóba jöhet egy szimbiótás MTU annual, amiben az Alfa Különítmény vendégszerepel. na őket se láttuk eddig sokat ( tényleg, ezt nyáron itt megnyerte valaki a fórumjáték alatt)
és ha már a nosztalgikus érzésekről van szó, mindenki figyelmébe ajánlom az eheti Fantasztikus Négyest, amiben Pókember is felbukkan majd igazi csemegék ezek a John Byrne történetek, aki eddig nem olvasta, annak ott van az első kötet is
pepo05:
Éjtem. Ööö...hát, majd kopogok.
talgaby:
Jól érted, csak rossz helyen. Ha szpÁDI foglalta le őket, akkor az nem a mi reszortunk, kopogj nála. Itt gondolom majd lesz folyamatosan a többi. Kérdezd Michot, mik, az ő ízlésére van bízva a fekete pókruha sorsa (lehet komolyan aggódni ), én azt fordítom, amit ő kijelöl...nincs kedvem átolvasni az egészet, kiválogatni, aztán még egyszer elolvasni fordítás címszóval.
pepo05:
gaby: hát igen, erre azért szakítok időt!
Most akor jól értettem, hogy akkor az MTU-s részek után a Web of 001 és a Spectacular 99-100 is honosítva lesz? De jó lenne!
Micho:
--- Idézet ---
--- Idézet --- viszont mivel akkoriban is több címe volt (amazing, web of, spectacular, mtu) így több számban is láthatták benne odakint,
--- Idézet vége ---
A Web már azután indult, hogy a szimbióta lekerült Pókemberről.
--- Idézet vége ---
igen, de az elsőben van még, nem? ugye a ding-dongos sztori
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése