HálóZsák fórumok > Pozitív/Negatív vélemények

Pókember

(1/267) > >>

tomcsi80:

--- Idézetet írta: HaloMoly - 2023. Augusztus 02., 14:55:00 ---Pontosabban az alkotópáros mind a 41 történetét kiadják current size keményfedeles formátumban, az első kötet az Amazing Fantasy #15, illetve az Amazing Spider-Man #1-7 számokat tartalmazza majd.

--- Idézet vége ---

Én is úgy gondoltam. Kicsit borsos lenne, ha mind a 41 részt egy kötetben kiadnák. Azzal a Kingpin se járna jól.

HaloMoly:

--- Idézetet írta: tomcsi80 - 2023. Július 22., 00:18:54 ---A Kingpin kiadó bejelentette, hogy kora ősszel megjelenteti a Pókember Lee-Ditko korszakból származó képregényeit. Lényegében az első 41 történetet egy nagyalakú HC-ben fogják kiadni.   

--- Idézet vége ---

Pontosabban az alkotópáros mind a 41 történetét kiadják current size keményfedeles formátumban, az első kötet az Amazing Fantasy #15, illetve az Amazing Spider-Man #1-7 számokat tartalmazza majd.

tomcsi80:
A Kingpin kiadó bejelentette, hogy kora ősszel megjelenteti a Pókember Lee-Ditko korszakból származó képregényeit. Lényegében az első 41 történetet egy nagyalakú HC-ben fogják kiadni.   

SuperSkrull:
Köszönöm a válaszod!

Feast4:

--- Idézetet írta: SuperSkrull - 2023. Március 03., 16:36:54 ---Sziasztok!
Lehetne egy kérdésem? A mi nap újra olvasgattam a Vihersziget oldalán a képregényeket és a Marvel 3 - Pókemberek legvégén Peter, miután visszakerül saját univerzumába, rákeres Miles Morales nevére. És itt befejeződik. Ennek van esetleg folytatása, elérhető valahol?
De az sem baj, ha valaki csak el spoilerezi nekem mit talál PP.

Köszönöm!

--- Idézet vége ---

Ezt a gondolatot ha jól emlékszem nem folytatták. Viszont az Ut univerzum és a 616-os univerzum összeütközésekor Miles átkerült a 616-is földre, családostól, mindenestől (Az anyja is feltámadt pl.) és most már kvázi úgy működnek, hogy Peter padavanja Miles.

De ha másképp volt valaki megcáfol.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése