Szerző Téma: Főoldali szavazások  (Megtekintve 2730 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:Főoldali szavazások
« Válasz #13 Dátum: 2010. április 22., 23:10:18 »
Nekem is benne van a HZs 1500-ban, de az 1991-es januári Mickey Mouse magazin (ami, mint később megtudtam, pont akkor váltott Miki Egér magazinról nevet) volt. Emlékszem, a három sztoriból egyet se értettem meg tökéletesen, csak évekkel később. Aztán elég sokáig csak Disney-t vetettem a szülőkkel, egészen a TransFormers 11. számáig.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Ben Reilly

• A miskolci John Connor
  • HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #12 Dátum: 2010. április 22., 19:31:41 »
Életem legelső képregénye az Amazing Spider-Man Annual 15. száma volt (Oki Doki és a Megtorló  :brow:), amit 5 évesen kaptam, 1989-ben a Németországban élő nagybátyám ajándékaként. Gondolta a sok színes képpel el lesz a gyerek. Azt viszont a mai napig nem tudom, hogy Németországban, hogyan tett szert egy eredeti amerikai képregényre.  :headscratch:
"Tigris! Tigris! éjszakánk
erdejében sárga láng,
mely örök kéz szabta rád
rettentő szimmetriád?"

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Genzo Comics
« Válasz #11 Dátum: 2010. április 22., 19:16:23 »
Nekem Transformers képregényem soha nem volt, szerintem nem is tudtam, hogy van képregény is. Voltak viszont játékaim, és igy, hogy mostmár nagyjából ismerem a karaktereket, rájöttem, hogy Starscream is megvolt. :)

Nem elérhető Aldarion

• Kilencedik osztag, Hídégetők
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #10 Dátum: 2010. április 22., 19:13:10 »
Nekem egy Rejtő-Korcsmáros füzet volt, azt hiszem Az elátkozott part... Apámnak elég sok megvolt belőle még fiatal korából, bár azért került egy-két Batman, Pókember, Transformers is a kezembe...

"We are soldiers - stand or die."

Nem elérhető torjack

• Donald kacsa
  • *
« Válasz #9 Dátum: 2010. április 22., 19:06:14 »
Első képregény?
jó kérdés...
Nem emlékszem már pontosan, az elsők között Rejtő Jenő sztorik(Fülig Jimmy, Piszkos Fred...) valamint német nyelven Pókember és Bosszú Angyalai (szép vaskos kis kötetek voltak, csak sajnos már elvesztek..) a 80'as évekből...
Magyar kiadású szuperhősökből Batman első száma, a Gyilkos tréfa...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #8 Dátum: 2010. április 22., 18:49:19 »
Az első képregényem a Transformers volt, ami a '95-ben magyarul is megjelent.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #7 Dátum: 2010. április 22., 18:46:41 »
Ez valahogy elkerülte a figyelmemet mikor megírtam a hozzászólást, de akkor köszönöm, hogy áthoztad ide. :worship:

Nem elérhető Sepi

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #6 Dátum: 2010. április 22., 18:45:04 »
A főoldalon lévő szavazáson arra szavaztam, hogy "egyéb leírom a fórumon."
Nem igazán tudom, hogy hova kellene írni, de eddig a szavazással kapcsolatosan mindig ide írtuk szóval ezt is ide írom.
Most már van témája a főoldali szavazásoknak, így átraktam ide a hozzászólást.  ;)
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #5 Dátum: 2010. április 22., 18:40:01 »
A főoldalon lévő szavazáson arra szavaztam, hogy "egyéb leírom a fórumon."
Nem igazán tudom, hogy hova kellene írni, de eddig a szavazással kapcsolatosan mindig ide írtuk szóval ezt is ide írom.
Számomra ez egy kicsit nehéz kérdés, mert én hogy úgymondjam rajzfilmeken keresztül ismertem meg a képregénykaraktereket. Három rajzfilm sorozat volt  amit még úgy 4-5 éves koromban láttam ezek voltak a: Pókember, Fantasztikus Négyes és Vasember. Nekem ezek nagyon tetszettek, de egy idő után unalmas lett, hogy mindig ugyanazokat a részeket adják, így már nem néztem őket tovább.
Aztán 6 év múlva az egyik újságárusnál megláttam a Pókember 2 képregény változatát, és eszembe jutott, hogy mennyire szerettem azt a rajzfilmsorozatot, így megkértem a szüleimet, hogy vegyék meg. A filmet nem láttam, így minden meglepetés volt számomra. Tehát ha így vesszük akkor ez volt életem első képregénye. Aztán az Ultimate Spider-Man-t kezdtem el gyűjteni, aminél először azt hittem, hogy a rajzfilm folytatása, de mint kiderült nem az volt, de engem nem zavart, és azóta is gyűjtöm a csodálatos Pókember számait. Aztán miután a keresztapám rájött, hogy érdeklődök a képregények iránt megmutatta ezt az oldalt. Először még csak F4, és Pókember képregényeket olvastam itt, aztán miután kifogytam belőlük áttértem más sorozatokra is( Avengers, Hulk, és még egy pár) Aztán a többit már szerintem nem nehéz kitalálni. ;D
Tudom, hogy elég lett volna egy szót leírni, de most nagyon elmerengtem a múlton szóval remélem nem baj, hogy ilyen hosszúra sikerült.
« Utoljára szerkesztve: 2010. április 22., 18:44:17 írta Sepi »

Nem elérhető Genzo

• White and nerdy
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Genzo Comics
« Válasz #4 Dátum: 2010. április 22., 18:38:44 »
Én Donald Kacsákkal kezdtem, volt belőle egy csomó. Akkor még nálunk is lehetett kapni magyarul, igaz elég ritkán. Olyan 7-8 éves lehettem. Egy-két év múlva lett pár Batmanem is, meg egy rakás Garfield.  ;D

Nem elérhető Sepi

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #3 Dátum: 2010. április 22., 18:34:26 »
Az jó.  :D Nekem az első talán valamelyik ősrégi Tom & Jerry volt. Pókemberrel valamikor a 80-as évek vége felé találkoztam valami külföldi kiadásban. De azt hiszem, ezt le is írtam a HZs 1500-ban.  :D

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #2 Dátum: 2010. április 22., 18:31:56 »
Nekem a CsadaPók v1 elejéről az Ámokfutós szám.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Sepi

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Főoldali szavazások
« Válasz #1 Dátum: 2010. április 22., 18:30:36 »
Egy téma, amiben ki lehet beszélni a főoldali szavazásokat.  ;)

Új szavazás a főoldalon, amiben arra vagyunk kiváncsiak, hogy mi volt életetek első képregénye. Ha esetleg nincs benne a választható funkcióban, akkor ide írjátok le, hogy mi volt az.  :)