HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Főoldali szavazások

<< < (17/25) > >>

Ben Reilly:
Vagy csak nem tudtak a főoldali szavazásról mint ahogy én sem. Simán elkerülte a figyelmemet.  :) Nyomtam is egy rendszeresent.  :)

Sepi:
Elég érdekesen áll a legújabb főoldali szavazás eddig. Azt tudtam, hogy nem nézik olyan sokan a matinét, de azért eddig elég lelombozó az eredmény.

rico74:
Az első képregényem?
Nos koromból adódóan /jócskán túl a 30-on/ talán a Kockás 4. száma
Az amikor egy óriás madárpókkal harcol a borítón. Vele majdnem párhuzamosan ismertem meg a Mozaikot is. /Abrax, Brabax és Califax kalandjait. Nem összekeverendő Hagen Digedagjával ami szintén Mozaik címel jellent meg 76 jan-ig. /

Büszkén mondhatom azóta birtokomban is van kézzelfogható formában az  Abrafax és a Kockás sorozat is.
Egyébként szerelem volt első látásra. Azóta is nagy híve vagyok a klasszikus európai képregényeknek. :lol:
Aztán nem volt megállás. Akkoriban virágzott a képregénykiadás. 9 ft-os f-f. füzetek /Rejtők, Sebők, Korcsmáros no meg Fazekas Attila mára már legendás Csillagok háborúja, Birodalom visszavág majd a többi film és irodalmi adaptációja. Szóval volt választék.
Aztán 89-ben megérkezettek  Pókember, Batman, Superman, Fantom, James Bond és a többiek.
De gondoltak a kisebbekre is: Bobo, Góliát, Berci, Rózsaszín Párduc de még Csip Csup Csodák sőt Nils Holgerson kalandjait is követhettük hónapról-hónapra.
Mindegy valahogy úgy alakult hogy engem végzetesen megfertőzött a képregény. Éppen ezért mára több ezer db-os gyűjtemény tulajdonosának vallhatom magamat.

KiD:
Az az.  :D Gondoltkodtam, megkeresem, lent lesz valahol a pinyóban, de így nincs rá szükség.

talgaby:

--- Idézetet írta: KiD - 2010. Május 07., 19:44:09 ---Ezeken kívül volt egy vastag képregénykönyvem valami három palimadárról a Mississippin. Ilyen Tom Sawyerre emlékeztető sztori lehetett.
--- Idézet vége ---
Digedagék Amerikában. Annyit nyomtak belőle, mint a fene. Ha jól emlékszem még, az a hármas a Mozaikokban kalandozott elég sokat.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése