HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Főoldali szavazások

<< < (12/25) > >>

talgaby:
Ennél valójában több látogatónk van, de kétségtelen, hogy megérte pár hétig kinn hagyni a szavazást, kicsit érzékletesebb képet ad az olvasóinkról. :)
Fórumos aktivitásra ilyen szinten meg már nagyon rég nem reménykedünk. :(

gabo:
El sem hiszem, most néztem a főoldali szavazást és már 1010-en szavaztak! Nem semmi mennyi látogatótok van!! Volt már ennyi szavazat valaha?? Ha csak egy része írkálna a forumra állandóan, nem győznétek válaszolni!!   :)

Asys:
Én is szavaztam (természetesen én is a ,,Fentiek közül többet is rendszeresen nézek.'' mellett tettem le a voksomat! Egyébként jó a kérdés, megint!  :bravo:

Ami érdekel:
-Ben és Sepi galériája
-a Mortal Kombat részleget imádom; főleg most, hogy a karakterlapok is szép sorban megjelennek  :worship:
-a CoverArt is jó
-Ben remek Enciklopédiája
-amint időm engedi, fórumozok is!  :)

talgaby:
Mondjuk az itteni MK nem a játékokról szól, hanem a köréjük épített világgal és a rá épített eposszal foglalkozik, de mindegy. Ráadásul eddig ez az egyetlen a rovatok közül, ami biztos menni fog még legalább 15 hónapig annak ellenére, hogy messze a legkisebb látogatottságú az összes közül. :)
A CoverArt azért is lenne amúgy érdekes, mert immár egyre biztosabb, hogy decemberben lesz a fórumon az utolsó belőle. A kérdés már csak az, megéri-e energiát feccölni abba, hogy egy más formában visszahozzuk, amikor gyakorlatilag csak átlinkeljük ide a comicbookresources/comixfan/newsarama ezzel foglalkozó rovataiból a képeket, csak éppenséggel ez egy minimum fél órás plusz munka ahelyett, hogy adnánk egy sima linket és nézegesse mindenki maga.

Genzo:
Igaza van galambnak, én a "A fentiek közül többet is rendszeresen nézek. " mellett szavaztam, és akkor felsorolnám, hogy mi az amiket nézek a főoldalon kívül persze:
- fórum, ez szintén egyértelmű
- a Ben vs Sepi galéria továbbra is az elsőszámú és kiapadhatatlan forrásom képregényes témájú hátterekhez/bannerekhez/ilyesmikhez
- talgaby rovatába is be-benézek eladási adatokat nézegetni
- a CoverArt a fórum része, tehát azt is rendszeresen nézem
Nagyjából ennyi lenne, őszintén, a többit nem igazán látogatom, a Benciklopédiában elolvastam a SHIELD-es cuccot, és egyelőre ennyinél tartok. A fantasy, illetve a Mortal Kombat pedig nem az én világom, utóbbival játszottam keveset még jó régen, de annyi.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése