HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok

Főoldali szavazások

<< < (2/25) > >>

talgaby:
Meg igazából fél éve elfelejtettük lecserélni. Ez a sokkal prózaibb oka. :)

zozi56:
Az arányokat általában jól mutatja. Az teljesen nyilvánvaló, hogy vannak hiányosságai, ezek főleg abból erednek, hogy nem kell bejelentkezni a szavazáshoz. Regisztrációhoz azért nem szeretnénk kötni, mert a korhatáros dolgok kivételével majdnem minden elérhető most a vendégeknek is az oldalon, és szeretnénk, ha ez így is maradna.

Másrészt ha valaki szórakozni szeretne a szavazással, akkor nyilván semmi akadálya nem lenne, hogy regisztráljon 200 e-mail címet, mindegyikkel külön usert, és azokkal szavazzon. (Jó szórakozást hozzá.)

A reklámcégekhez hasonlóan természetesen a nem bejelentkezett felhasználók pontos követése is megoldható lenne technikailag (evercookie és társai), de privacy okokból ezt nem tesszük.

barbar:
Érdekes dolog ez a főoldali szavazás :)
Három nap, három oldalra szavaztam és mindet regisztrálta.
Az összes szavazás, mostanáig, 1400 fölött van és több, mint nyolc hónapja folyik. Ha úgy vesszük, három ember el tudja dönteni az egész szavazás menetét.
Akkor mi értelme van?

Usagi Yojimbo:
Én is így gondolom, elvégre elég ritkán jelentetnek meg képregényt. Számomra mégis a kedvenc (persze csak a HZs után), mert itt vannak a Megdöbbentő/Meghökkentő Mesék, Hulk :m-hulk:, valamint az Utazás az Ismeretlenbe.

talgaby:
Nem azt kérdezzük, mit látogatnak, hanem hogy melyiket közülük a legtöbbet. Reálisan nézve a HZs-NG-AC hármasnak a nagyját el kell vinnie. Engem jobban érdekelne a nyugati egyéb, hogy mik lehetnek azok.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése