Az új szavazást illetően kifejtem kicsit, hogy mi mellett szavaztam és miért.
Szóval, én a "Jó, hogy minden főbb sorozatnak megvan a maga adott napja " opcióra tettem a voksomat, mert szerintem jó az, ha van egy rendszer a frissítésekben. Persze az is jó és izgalmas, ha nem tudod, hogy egy bizonyos napon milyen képregény kerül eléd itt, de meglepetésre is ad lehetőséget ez a naptár, mert például szerdán vagy sci-fi vagy TF lesz, illetve hétvégén Aldarion jön, de nem lehet tudni mivel. A naptár segít abban az olvasónak, hogy tudja, nagyjából mire számíthat. Most pl én, mint olvasó, izgatottan várom a hétvégét, mert tudom, hogy akkor valami War lesz (Craft, Hammer vagy Gears), vagy a hétfőket a Macskanő miatt, amiből most kezdtem el pótolni a lemaradásaimat. Persze a többi napon is nézem az oldalt, hogy vajon mi került ki, csak nem biztos, hogy mind engem céloz (Fantom, Star Wars...), de ez így teljesen rendben van. És ez nem azt jelenti, hogy csak az imént említett dolgokat olvasom itt a HZs-n (War-ok és Macskanő), ezek csak példák voltak.
Szóval dióhéjban ennyi lenne a magyarázata a szavazatomnak, gondoltam leírom, hogy tudjátok, miért épp erre szavaztam.