HálóZsák fórumok > Szavazások, játékok
Főoldali szavazások
Usagi Yojimbo:
A mostani szavazáshoz kapcsolódóan szerintem a Chrono túl kevés szavazatot kapott :(.
Usagi Yojimbo:
Nekem is tetszett a Toll. Szeretem, ha valami meglepő fordulatot tartalmaz (én legalábbis nem gondoltam volna, hogy ilyen mértékű kaszabolás lesz a történet végén, de itt ez nem jött be, mert egy teljesen jól megalkotott hangulatot rombolt le ez a sok gyilkolás).
KiD:
Nekem nagyon tetszett ahogy indult, még anno a Comix-Arton olvastam, de aztán a vége nekem elba*ta. Egyedi, meg jól is van megírva, de egyrészt kicseszésnek éreztem, ahogy az eleje után hirtelen megváltozik minden, másrészt az utolsó részt nem éreztem elég ütősnek. (Mármint sem drámaiságban, sem feloldásban.) De meg kell adni, különleges, jó értelemben, de nem lett kedvenc. (Illetve 2-3 szám erejéig annak indult...)
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. November 18., 22:30:57 ---...Nem fogják ... a senki által fel nem fedezett Feathert mondani....
--- Idézet vége ---
Ez felkeltette a figyelmemet, és egy kis szerencsével megtaláltam a Tollat. Elolvastam, nagyon tetszett. Sajnos a rajzokból sok esetben nem tudtam kivenni, hogy éppen mi az ördög történik, de a történet és a karakterek nagyon tetszettek. Kösz a figyelemfelhívást! :)
talgaby:
Pedig de. A sorrend változna, de ezekből épülne fel. Annyi, hogy ha éppen befutnak a nagy sci-fi/fantasy őrültek, akkor a WarHammer lenne az élen, mögötte a Csillagok Háborújával és a WoW-val, de amúgy ezek a lent említett franchise-ok mennek. Esetleg talán amíg a kemény mag aktív, addig most a Barry Ween felkerülne, mert eléggé sikeres lett, de ez csak múló dolog. Igazából az emberekben a hosszú és elfogadható szintű sorozatok, pár nagyon ismert franchise neve és a kiemelkedően híres kötetek maradnak meg. Nem fogják az Astrót, az eisner-díjas Mouse Guardot, a Gaiman-adaptációkat, az Aquablue-t vagy a senki által fel nem fedezett Feathert mondani. Az olyanokat meg, mint a Hard Boiled, meg remélem, hogy nem. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése