HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Genzo:
Micsoda sportágak ember :lol: :lol: Forró zsirban úszásból nem vagyok a legjobb, de agyeldobásból, gerelyhajlitásból és eszmefuttatásból egész jó vagyok.
--- Idézetet írta: Ben Reilly - 2010. Április 22., 16:02:34 ---Ha már sport. Én nem vagyok olyan szakértő mint Farek, és sportolni sem szoktam, de a baseball-t nagyon szeretem. Az egyetlen sport a világon, amelynek bevallottan még azok sem értik a szabályrendszerét, akik évek óta hivatásszerűen játsszák. Van esetleg még más baseball fan a díszes társaságban?
--- Idézet vége ---
Akkor nem érzem magam tudatlannak amiért nem értek szinte semmit a baseballból. Én inkább kosárlabda-párti vagyok. És akkor már megkérdezem, hogy NBA rajongók léteznek errefele? :headscratch: :)
Amondin:
Köszönöm Zozi, bár nem kellett volna, azért olyan sűrűn nem szoktunk erről beszélgetni, de ki tudja mi lesz majd Szeptember után ;D
És ha már itt vagyok, akkor... http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d817ab5f4&template=with-video-with-comments&confirm=true
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle. És ebből számomra már biztosra mondható, hogy Big Ben már nem fog a Steelersnél játszani a jövőben. Kár érte, de tényleg érdekes helyzetben van most a Pittsburgh.
A baseball-t annyira nem ismerem, de tudom, hogy tavaly a New York Yankees, és tavalyelőtt a Philadelphia Phillies nyerte a bajnokságot, ha ez számít valamit.
Ben Reilly:
Ha már sport. Én nem vagyok olyan szakértő mint Farek, és sportolni sem szoktam, de a baseball-t nagyon szeretem. Az egyetlen sport a világon, amelynek bevallottan még azok sem értik a szabályrendszerét, akik évek óta hivatásszerűen játsszák. Van esetleg még más baseball fan a díszes társaságban?
Farek:
Én a 100 méteres véraláfutásban vagyok igen jó. Meg a fedett pályás ki néz magasabbra versenyekben is elég jó eredményeim voltak. Na meg vörös öves alkoholista is vagyok.
Ja, egyébként ki mennyit úszik 100 háton forró zsírban? ;)
És kösz a megtiszteltetést, hogy az inspirálásunkból külön téma született. :)
Genzo:
Gratula :lol: Ne add fel. ;)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése