HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (142/144) > >>

Amondin:
Szerintem azért nem fognak oda jutni. Igaz az érdekes, hogy a Rams visszautasította az ajánlatot, de szerintem biztos, hogy lesz egy csapat amelyik érdeklődik iránta. Nem olyan mint Terel Owens, akinek nagyon úgy tűnik, hogy véget ért a karrierje, ugyanis egy csapat sem akarja, hogy hozzájuk menjen.

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 22., 16:07:40 ---És ha már itt vagyok, akkor... http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d817ab5f4&template=with-video-with-comments&confirm=true
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle. És ebből számomra már biztosra mondható, hogy Big Ben már nem fog a Steelersnél játszani a jövőben. Kár érte, de tényleg érdekes helyzetben van most a Pittsburgh.

--- Idézet vége ---
Hát nagyon úgy néz ki. Csak kíváncsi vagyok, hogy ha esetleg mégsem sikerül eladni-elcserélni, és a "nyakukon marad", akkor majd mit akarnak kezdeni vele az eltiltás lejárata után? Meg ő is milyen szájízzel játszana ott, azután, hogy kézzel-lábbal próbálták elpaterolni?

Amondin:
Nos én nem nagyon szoktam nézni(nem igazán ismerem a szabályokat) de ha már kell valakinek szurkolni, akkor  Boston Red Socks-nak drukkolok.
Aldarion ez nagyon jó volt. :bravo:

Ben Reilly:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 22., 16:07:40 ---A baseball-t annyira nem ismerem, de tudom, hogy tavaly a New York Yankees, és tavalyelőtt a Philadelphia Phillies nyerte a bajnokságot, ha ez számít valamit.

--- Idézet vége ---

Sokat. Én a michigan-i Wolverines csapatot kedvelem.  :)

Aldarion:
A bonyolult sportokról csak ennyit:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése