HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Sepi:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Április 22., 18:42:20 ---Sepi, régen kinek drukkoltál NBA-ban?
--- Idézet vége ---
Mint akkoriban szinte mindenki, a Chicago Bullsnak. :D De a nagy kedvencem a Harlem Globetrotters. ;D Még megvan videón, amikor itt voltak magyarországon és játszottak egy barátságos meccset az egyik magyar csapattal a 90-es évek elején. hihetetlenül jó volt.
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Április 22., 18:45:09 ---Igaz a fél mezőnyt nem is ismerem. Régebben mind a 22 pilóta nevét tudtam most meg jó ha a felét ismerem.
--- Idézet vége ---
Nekem nincsenek ilyen gondjaim, de az is igaz, hogyén a 80-as évek vége óta folyamatosan követem a versenyeket. Mondjuk egy időben néztem a Champcart is, ott is nagyon jó versenyek voltak.
Genzo:
A Celtics ha jól emlékszem 2008-ban volt bajnok. Gondolom megvolt az öröm a "háttérben" :)
Amondin:
A Forma 1-el én is úgy vagyok mint Genzo. Régebben nagyon szerettem nézni, de mostanában már nem tudd annyira lekötni. Igaz a fél mezőnyt nem is ismerem. Régebben mind a 22 pilóta nevét tudtam most meg jó ha a felét ismerem.
Az NBA-t nem igazán követem nyomon, de a "háttérből" a Boston Celticsnek drukkolok. Igaz nem nagy szurkolás, de mégis valami.
Genzo:
Én a Forma 1-el vagyok úgy, hogy egy időbe követtem valamennyire, most azonban már nagyon le vagyok maradva. Annyit tudok, hogy Schumi is back, meg hogy nemrég épült meg ha jól emlékszem Abu Dhabiban egy F1 pálya, ami valami hihetetlenül jól néz ki. De itt ki is merült a friss információk tára részemről. :) Sepi, régen kinek drukkoltál NBA-ban?
Sepi:
Régebben szerettem az NBA-t, de már nagyon régóta nem követem. Inkább a Forma-1-ben vagyok nagyon otthon.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése