HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Amondin:
Kemény meccs lehetet, mert ha jól tudom akkor az Orlando sem egy gyenge csapat.
Genzo:
Érdekes lett volna, ha a Celtics ellen nyernek, részedről pedig szomorú. De nem igy történt, az Orlando Magic maradt alul. :)
Amondin:
Akkor neked meg gondolom megvolt a szomorúság. De amennyire tudom a Lakers az egyik ha nem a legjobb csapat az NBA-ben szóval jó csapatot választottál ki. ;D És akkor ezek szerint a következő évben visszavágtak. Csak remélem, hogy nem a Celtics ellen nyertek.
Genzo:
--- Idézetet írta: Sepi - 2010. Április 22., 18:50:09 ---Mint akkoriban szinte mindenki, a Chicago Bullsnak. :D De a nagy kedvencem a Harlem Globetrotters. ;D Még megvan videón, amikor itt voltak magyarországon és játszottak egy barátságos meccset az egyik magyar csapattal a 90-es évek elején. hihetetlenül jó volt.
--- Idézet vége ---
A Bulls tényleg nem rossz, és ugyebár ott volt Michael Jordan, aki simán a legismertebb kosaras a világon. :)
Amondin: A Lakers ellen nyert, ami már csak azért sem jó, mert én a Lakersnek drukkolok. De sebaj, mert legutóbb ők lettek a bajnokok. :)
Amondin:
NBA:Igen, bár jobban örültem volna ha a Patriots is megnyeri a Super Bowl-t, de sajnos nem jöhet minden össze a Bostonnak. Egyébként azt nem tudod, hogy ki ellen nyert a Celtics? Csak annyit hallottam, hogy nyert, de azt nem, hogy ki ellen. Én a Lakersre, vagy a Rocketsra tippelek.
F1: Az szép. Én még 3 éves koromban kezdtem el nézni, és egészen 11 éves koromig néztem is. Azóta már nincs kinek drukkolnom. Meg a pilóták mellett a csapatok felét sem ismerem. Nemrég megnéztem az egyik futam utolsó öt körét, és csak néztem, hogy milyen csapatok vannak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése