HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (134/144) > >>

Sepi:

--- Idézetet írta: Jolly Jack - 2010. Április 22., 21:30:41 ---Forma-1: Szabálytalankodj csak, majd az eső elmossa. Még az sem baj, ha a kocsid szabálytalan. Már pedig a Red Bull Racing autói azok voltak, csak ez senkinek sem tűnt föl: visszapillantó tükör. Hamilton ezentúl csak szóbeli figyelmeztetést kaphat, mert afro vagy mi a fene? Két egymást követő futamon szegi meg a szabályokat és semmi...

--- Idézet vége ---
Nem volt szabálytalan a Red Bull autója, hiszen az érintett csapatoknak az első európai futamra kell átépíteniük az autóikat. Addig kaptak haladékot, mert mondták, hogy mivel most távol vannak a gyáraktól, hadd ne kelljen már egy új kocsit hozniuk a távoli versenyekre, és az FIA végül megengedte nekik, hogy még kínában használhassák ezt a megoldást.

A Hamilton ügy szerintem annyira nem volt vészes. Ilyen boxutcai csatákat korábban is láttunk, nem volt ebben semmi extra. Én sem büntettem volna meg őket ezért. Ennyi erővel akár ALonso is kaphatott volna büntit. Hamiltonnak inkább az előző futamon, Petrov elleni csele volt nem szép. De korábban viszont kapott büntetést bőven, még ha csúnyán nézett, akkor is, lehet, hogy most ezzel kompenzálják az akkori dolgokat. Viszont jó döntés, hogy most már a versenybírók mellett minden futamon ott van egy ex-pilóta, aki a tapasztalatából kiindulva segíteni tudja a stewardokat a döntések meghozatalában. És azért egy pilóta jobban tudja, hogy mi az amit tényleg büntetni kellene. Ő is biztos úgy ítélte meg, hogy nem volt semmi abban a boxbeli csatában, így elég volt egy figyelmeztetés is. Korábbi években rengetegszer lehetett hasonlókat látni, és akkor sem büntettek.  ;)

Amondin:
Genzo: Jó ötlet, csak az NFL-ből inkább Xbox-ra adtak ki játékokat. Van Pc-n is csak nagyon nehéz találni. Legalábbis nekem nehéz volt találni egyet. Amúgy játékban Madden NFL 08, vagy 09-ként tudnál rákeresni. Nekem megvan a 08 és azt tudom mondani, hogy a szabályok ismerete nélkül egy darabig dühöngeni fogsz, hogy nem tudsz nyerni, de lehet, hogy nem. :brow:
Szóval Saints. Bevallom én is nekik drukkoltam akkor. Ők a 3. kedvenc csapatom. :D

Jolly Jack:

--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Április 22., 18:16:52 ---Amúgy azt veszem észre, hogy itt az egy négyzetméterre jutó NBA-sok száma elég elenyésző  :)

--- Idézet vége ---
Akarsz fogadni? ;)

Az amerikai "mayor" ligák közül az NBA-t és az NHL-t követem figyelemmel tizenegynehány éve. Az NFL rajongásom csupán a Super Bowl megtekintésében merül ki, az MLB kapcsán pedig csak a rájátszást szoktam követni. Kedvenc NBA csapatom (nekem is) a Chicago Bulls. A Jordan-Pippen éra után is kitartottam mellettük, noha a kedvenc játékosom, Vince Carter sosem játszott a szeles városban. Kedvenc hoki csapatom a Magyar Jégkorong Válogatott mellett a Colorado Avalanche. Elsősorban a tavalyi szezon végén visszavonult Joe Sakic miatt szurkoltam nekik, most viszont azért, mert ők a legszimpatikusabbak, és a nyugati első San Jose Sharks csapatát is képesek megszorongatni, márpedig egy (ilyen) hamvaiból feltámadt csapattól ez nem semmi. MLB kapcsán csak egy team jöhet szóba: Chicago White Sox. Egyébként ha van egy csapat, amit kifejezetten utálok az a Boston Red Sox. Ezt nem tudom miért, de úgy éreztem el kell mondanom. :badteeth:

Hamár NBA, egy kis érdekes különbség a két főcsoport között: keleten legalább 50% (Chicago Bulls) kellett a rájátszásba jutáshoz, míg nyugaton 61% (Oklahoma City Thunder). Azért ez nem piskóta, még akkor sem, ha az utóbbi két szezonban is sűrű volt a mezőny nyugaton, noha tavaly 58,5% (Utah Jazz) kellett a playoff-hoz. Az idei rájátszásban két újoncot is üdvözölhetünk (már ha a Seattle Super Sonics jogutódját is annak tekintjük), az Oklahoma City Thunders és a Charlotte Bobcats csapatát. A fegyelmezett kiscsapatok sorát erősítik továbbá a Milwaukee Bucks és a Chicago Bulls. Sajnos idén egyik sem fog meglepetést okozni, habár az OKC-től mindenki azt várta az első körben. Ron Artest úgy védekezik az NBA történetének legfiatalabb (idei) pontkirályán, Kevin Durant-on, amire azt hiszem senki sem számított. Az öreg Jelly Bean pedig jó kabalának bizonyult Kobe számára a második meccsen. Azért megnézném a fiatal Fekete Mambát, amint az a kosárlabda fortélyait tanulgatja Joe bácsitól Olaszországban. Na de visszatérve a rájátszáshoz; szerintem az egyik hazai meccsét elhozza az OKC, és végül 4:1-el továbbjut a Lakers. Megnéztem az Orlando Magic - Charlotte Bobcats párosítás 2. mérkőzését: ha Stan Van Gundy nem tesz valamit a bírókkal, a fault problémákkal küzködő Dwight Howard (aki az év védőjátékosa lett) nélkül még a keleti döntőig sem jutnak el. Ráadásul ez a dobjatok triplát taktika sem a legjobb, habár az alapszakaszban 838 dobott hárompontossal a Magic lett az első ebben a kategóriában. Brandon Bass csak a padot koptatja, pedig ha valaki, akkor ő sok terhet és elsősorban faultot volna képes levenni "Superman" válláról. A lengyel kalapács, Marcin Gortat erre egyedül nem lesz képes a továbbiakban. Persze Carter-en is sok múlik majd. Ha Vinsanity nem vállalja túl magát, és továbbra is passzokkal szórja meg Howard-ot, akkor tényleg csak a hülye játékvezetőkön múlik majd a keleti döntő. A Bobcats egyetlen problémája a támadás. Larry Brown mester olyan védekező csapatot faragott a hiúzokból, mint annak idején a Detroit Pistons-ból. Ha Stephen Jackson jókedvében van és nem sérült, akkor dübörög a szekér, ám ha a lerohanásokat sem képesek kosarakra váltani, hiába a jó védekezés. Larry Hughes igazolása sem váltotta be a reményeket. Most már csak az Orlandón múlik, mikor lesz vége a sorozatnak. Sajnos a késői kezdés miatt csak egy hosszabb összefoglalót láttam a Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 2. összecsapásból. Tim Duncan nagyot játszott, viszont a siker kulcsa mégsem ő, hanem Richard Jefferson játéka volt. Ez a hülye gyerek olyan hullámzó teljesítményekre képes, hogy összefüggést is nehéz benne találni. Ha összeszedi magát és Tony Parker is hozza magát, akár egy hét mérkőzéses csata is lehet ebből a párosításból. A Portland Trail Blazers lassan külön kórházat létesíthetne annyi a sérültjük száma. Öröm az ürömben, hogy Nicolas Batum válsérülése nem komoly, és Brandon Roy térde is szépen gyógyul. Marcus Camby végre jó helyen van, és további két évre aláírta a szerződését. Ezzel együtt úgy vélem, az idei szezon csak a playoffs első köréig tart, mert Bam Bam aka Amar'e Stoudemire és Steve Nash utolsó sütkérezését nem fogják elhomályosítani. A Utah Jazz játékosai is hamarosan szabadságra mehetnek, mert az edzőjét egy időre mellőző Denver Nuggets egy 4:2-es összesítéssel továbbjut.

Forma-1: Szabálytalankodj csak, majd az eső elmossa. Még az sem baj, ha a kocsid szabálytalan. Már pedig a Red Bull Racing autói azok voltak, csak ez senkinek sem tűnt föl: visszapillantó tükör. Hamilton ezentúl csak szóbeli figyelmeztetést kaphat, mert afro vagy mi a fene? Két egymást követő futamon szegi meg a szabályokat és semmi...

(Tiszta sor:) Függetlenül a fentebb írtaktól, ha versenyről versenyre változik a győztes neve szoros világbajnokság lesz itt a végére. A Red Bull dominanciája nem olyan egyértelmű, ahogy azt Gyuláék hangoztatják. A Mercedes GP szép lassan, de jön fölfelé, csakhát egy pilótával nem lesz könnyű. Az öreg jött látott ám a győzelem elmaradt. Be kell látni, nem minden papsajt, ami fénylik. Ettől függetlenül tiszteletre méltó, hogy 41 évesen is volt mersze Michael Schumacher-nek visszatérni. Három év kihagyás ennyit jelent. Kicsit olyan ez a "comeback", mint Michael Jordan-é volt 2001-ben. Mindenkinek illuziói voltak, egyedül MJ-nek nem, csupán önbizalma és realitása a dolgok iránt. Én személy szerint nem írnám le Schumit. Nyílván nem ő a bajnokság legnagyobb esélyese, de fog ő még szép eredményeket elérni, és igen, egy dobogó közeli helyezés is szép eredmény tőle, nemhogy egy dobogó. Amikor MJ visszatért a kosárlabda parkettre, azért imádkoztak a rajongók, hogy minél tovább lássák őt kosarazni, mégha időnként 10 pont alá került, vagy kihagyott egy zsákolást. Schumi rajongói is ugyanezt teszik. Abban biztos vagyok, hogy az öreg kitölti a szerződését, és nem pusztán a versenyzés örömére áll rajthoz, hanem büszkeségből.

Genzo:
A szabályokkal szerintem úgy fogok megismerkedni, hogy elkezdek gépen NFL-t játszani, aztán jöhetnek a meccsnézések. Az NBA-vel is úgy kezdtem, hogy rongyosra játszottam az NBA '99-et.  :)
Amondin: első videó alapján a Saints, de ez még nem sokat jelent. :)

Amondin:
Pontosan. Ha tudod az alapszabályokat akkor két meccs után már érted a játék nagy részét, és utána már élvezed is, függetlenül atól, hogy kinek drukkolsz. Ja és egy kérdés Genzo. Az első videó után melyik csapat a szimpatikusabb? Feltéve, ha kiszemelted a kettő közül az egyiket, hogy neki "drukkolsz", hogy nyerje meg ezt a Superbowl-t.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése