HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (133/144) > >>

Amondin:
Nos szerintem a 2008 az jobb lenne. Már csak azért is mert a 2005-ös csapatok felállásai mostanra szinte teljesen megváltoztak. Igaz a 2008-as is, de ott talán nem annyira, mint a 2005-nél.
Meg a 2008-al játszottam, és nekem az jó volt. Viszont szükséged lesz néhány alapszabályra ahhoz, hogy megértsd. A first down fogalma, a pontozás, és a play hívások fogalma fog neked kelleni. Az irányítást nekem is hetekbe telt míg rájöttem, mit hogyan kell, szóval el fogsz vele egy kicsit szórakozni.
Nekem a 4-ből tizet az apukám magyarázta el, bár neki annyival volt könnyebb dolga, hogy meccs közben tudta nekem elmagyarázni. ;D

Farek:
Ja, emlékszem, annak idején a legelső szabályt, hogy 4 kísérletből 10 yardot kell megtenni, azt valamelyik NFL-es játékból tanultam meg, még vagy '98 környékén, PS 1-en. Ó, azok a boldog régi szép idők... :D

Genzo:
Amondin: Madden NFL 2005-öt, és 08-at találtam. Melyiket ajánlanád esetleg? :)

Galamb:
  Na van itt F1 téma! :brow: Szerintem a kínai futam nagyon jó volt, meg Schumi is néha-néha villantott, bár kissé nekem is csalódáa az öreg szereplése, de bízom benne, hogy késöbb magára talál (pedig fura, pont miatta nem szerettem, és unalmasnak találtam ezt a sportot).

--- Idézet ---Hamilton ezentúl csak szóbeli figyelmeztetést kaphat, mert afro vagy mi a fene?
--- Idézet vége ---

Ez jó szöveg volt Jack, beröhögtem, engem nagyon irrítál a gyerek, eleve úgy jött az F1-be, mintha ő sz*rta volna a spanyol viaszt. (anyós jelöltnek meg pont ő a kedvence, el tudjátok képzelni mennyire kell tűrtöztenem magam, ha barátnőméknél nézzük a futamot.)
   Apropó, ki melyik csapatnak/pilótának szurkol? Nálam Button és Vettel a favorit, meg tavaly (főleg a szezon elején) megemeltem a kalapom a Brown GP előtt, de most nem az igaziak.

Genzo:
Amondin: Majd utánanézek, mintha láttam volna valahol feltéve játékot. Nem fogok dühöngeni szerintem, bár ki tudja, hangulattól függ.  :) Amúgy, Jolly Jack, amit írtál, felér egy háziolvasmánnyal  :D. Egy regényt összedobnál 15 perc alatt, akármilyen témában. Adj egy kis időt, és elolvasom amit irtál.  :D ;)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése