HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Amondin:
Nos nem vagyok benne biztos, hogy meg tudnál nézni egy egész meccset. Youtube-on meg az nfl oldalán csak összefoglalók vannak, és a következő szezon még csak szeptemberben kezdődik. De szerintem ha nagyon keresel, akkor előbb utóbb fogsz találni. És ha találsz akkor majd mond meg, hogy kik játszottak, és kik voltak az irányítók. Ezzel nagyon sokat segítenél.
Ami pedig a topicot illeti... Nem is árasztottuk el teljesen a csevej csenölt. Csak 40 körül volt olyan hozzászólás ami erre irányult. :whistle: ;D
Genzo:
Szerintem mielőtt elkezdenék játszani, megnézek egy teljes meccset, ezzel neked is segitve a magyarázást :) Hétvégén tökéletesen megfelel nekem, feltehetőleg addig lejön a játék is. :)
Ami pedig a topic sikerét illeti, a Csevej-csenöl NFL-el való elárasztása után ez várható volt. ;D
Amondin:
--- Idézetet írta: Genzo - 2010. Április 22., 22:16:46 ---Akkor ezeket majd elmondod nekem pár szóban? Nem kell még most azonnal, még le se töltöttem a játékot. Úgy lesz jó, ha miután elmondod, én próbálom is ki. Szólok én majd :P
--- Idézet vége ---
Rendben. Addig megpróbálom kigondolni, hogy hogyan kellene elmagyaráznom, mert ezt nem könnyű úgy megérteni, hogy nincs előtted egy meccs, de majd megpróbálom. ;)
Viszont holnap csak 4 után leszek otthon, de hétvégén nagy részt otthon leszek szóval ebben az időben nekem bármikor jó. Alig néhány órája megy még csak ez a topic, de máris félszáz hoazzászólás születet. ;D
Jolly Jack:
Sepi: Alonso kapott egy áthajtásos büntit meg egy megértő csapattársat. Más kérdés, hogy a média szembe állítja őket, pedig Alonso közölte: "Felipe és én versenyzünk, tudjuk, a csapat érdeke a legfontosabb dolog. Tudjuk, hogyan kell viselkedni (PONT)". Ennél szebben már csak Felipe fogalmazott: "A helyzet köztem és Fernando között jó, ezen természetesen egy előzési manőver sem változtat. Már a verseny után megmagyaráztam mi történt, és úgy gondolom hasztalan még egyszer megtennem, de nyilvánvalóan vannak, akik ezt nem akarják megérteni." Gondolom ez a magyarázat a "Nem nyilatkozom." mondatban merült ki. Tény ami tény, Massa lassabb, mint csapattársa, aki azért visszavett az arcából. Mindenesetre jót fog tenni a Forma-1-nek a külön párharcuk.
Ami a visszapillantó tükröket illeti, a McLaren-nek mégis sikerült átépítenie a kocsit és még pár érintett csapatnak is. De ha Spanyol Nagydíj, akkor nincs miről beszélni.
Én a Ferrarinak és Schuminak szurkolok. Egyébként Vettel kimondottan a fiatal Schumacher-re emlékeztett. Gondolom jó hír neki, hogy idén nem a Renault motorok mondják fel a szolgálatot, hanem a kerekei gurulnak el. Ha tippelnem kéne kik a legesélyesebbek, öt nevet írnék: Vettel, Button, Alonso, Rosberg és Fekete Lajos.
Genzo:
Akkor ezeket majd elmondod nekem pár szóban? Nem kell még most azonnal, még le se töltöttem a játékot. Úgy lesz jó, ha miután elmondod, én próbálom is ki. Szólok én majd :P
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése