HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (122/144) > >>

Amondin:
Igen valószínűleg bonyolultabb, de szerintem jobb, hogy meghozták ezt a döntést.
Kíváncsi leszek, hogy a következő évben kinek hozz ez majd szerencsét, és kinek nem, ha egyáltalán lesznek hosszabbítások. Bár ha Favre visszatér, akkor szerintem lesznek. Az utóbbi két NFC döntőt hosszabbításban veszítette el, és mindekettőt gyakorlatiklag egy interceptionnal.
És még mielőtt elfelejtem...
Genzo sikerült feltelepítened a Madden 08-at? Kíváncsi vagyok, hogy hogyan boldogulsz vele. :D

Farek:
Én úgy vettem ki, hogy ha TD, akkor vége. A lényeg, hogy az első mezőnygól még nem elég. De biztos ennél bonyolultabb.

Amondin:
Végre megtörtént ez a lépés is. Szerintem így sokkal igazságosabb lesz a playoff hosszabbítás. Érdekes, hogy a Vikings nem akarta ezt, hiszen ha idén már lett volna ez a szabály akkor lehetséges, hogy ők mennek a Superbowlra.
Egy valamit hiányoltam ebből(vagy lehet, hogy csak én nem vettem észre) hogy mi a helyzet egy fumble, vagy interception visszahordásnál? Akkor is él az esély, hogy kap a másik csapat még egy lehetőséget(Green Bay biztos megszavazná, azok után ami velük történt) vagy ilyenkor autómatikusan vége a meccsnek?

Farek:
http://www.nfl.hu/modules.php?name=Archive&a_op=show_it&a_id=1234&s_or_a=s

Új szabály az NFL play-off meccsek hosszabbításáról.
A főoldalról pedig elérhető egy hír a bírók helyezkedésének változásáról is.

Genzo:

--- Idézetet írta: Executor - 2010. Május 04., 11:44:24 ---LAL-UTA   1:0  (104: 99, )

--- Idézet vége ---

Jóóóféle ;D  :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése