HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Amondin:
Nem a field goal, és az extra point az más. Field Goalt akkor szoktak rúgni, amikor 3.-ra sem sikerült megcsinálni a 1st down-t, és olyan helyzetben vannak, hogy Field Goalt lehessen rúgni.(A rekord eddig 63 yard) ez 3 pontot ér. Az extra point pedig a Td után van és egy pontot ér.
Genzo:
Már nem emlékszem hány Td-m volt, de nem field goalok voltak, hanem az extra pointok td után. Persze lehet ugyanarról beszélünk, még annyira nem vágom a számot. :) Az irányitást nagyjából már kitapasztaltam, de még az sem 100%-os :P Még pár meccs és jó lesz az. :)
Amondin:
Akkor gratulálok Genzo. 26-7 akkor ez azt jelenti, hogy volt 2Td és 4 Field Goal nálad. Kezdésnek elég szép.
Akkor ezek szerint sikerült megtanulnod az irányítást. Nekem eltartott egy darabig, pedig én ismertem a szabályokat. Akkor sok siker a továbbiakban aztán majd nyerd meg a Superbowl-t ;D
Sepi: Igen a nagy részét láttam(2008-ban az Amerikai csatornán minden második reklámnál beraktak egy ilyen reklámot) de nem az összeset, szóval köszönöm.
Farek:
Szívesen, gyere máskor is ;D :brow:
Sepi, kösz! Egy részüket már ismertem, de a legtöbbjét még nem, szóval hálám üldözzön.
Genzo:
--- Idézetet írta: Executor - 2010. Május 05., 13:28:53 ---LAL-UTA 2:0 (104: 99, 111:103, )
--- Idézet vége ---
Ma lejátszottam életem első Madden NFL meccsét. A Vikingsel játszottam a Lions ellen, és számomra is meglepő módon 26-7 re nyertem. Viszont kezdem érteni a szabályokat, és tetszik a dolog nagyon. Kösz Farek mester és Amondin :worship:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése