HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Amondin:
Köszönöm. :worship:
Még jó, hogy megkértelek erre, mert én teljesen máshogy értelmeztem. Szóval ha az egykori egyetemi baseball csapata bejut a világsorozatba, akkor visszatér a Vikingshoz? Érdekes ígéret, csak aztán be is tartsa :D
Ha a kés alá fekszik a műtétjét érted akkor erről ez a legfrissebb hír: http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d81841b7c&template=with-video-with-comments&confirm=true Bár ahogy kivettem ez sem mond semmi fontosat, csak azt, hogy még mindig nem döntött.
Hát nem egy Kurt Warner az biztos.
Farek:
A lényeg, hogy Favre bácsi megígérte, hogy ha az egykori főiskolájának/egyetemének a baseball csapata bejut a főiskolai világsorozatba, akkor ő is visszatér a Vikingekhez.
És alapvetően még mindig senki nem tud semmit, a többi irányító készül és remegve várja a döntést, de arról még nincs hír, mint ahogy arról sem, hogy kés alá fekszik-e az öreg, vagy sem.
Amondin:
Újabb hírek Favreról:
http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8183af99&template=with-video-with-comments&confirm=true
Van egy olyan érzésem, hogy már hamarosan bejelenti, hogy várható-e, hogy jövőre látjuk-e őt.
Bár igaz, ha róla van szó, akkor ezt csak szeptemberben tudnánk biztosra.
Ja és Farek, ha elolvasod, akkor megkérhetlek, hogy pár mondatban magyarázd el, hogy nagyjából miről is van szó itt. Elolvastam ugyan, de van egy olyan érzésem, hogy rosszul értelmeztem bizonyos helyeken a mondatokat, szóval ha nem lenne nagy kérés akkor azt nagyon megköszönném.
Executor:
NBA Playoffs 2010!
Conf.Finals:
East:
ORL-BOS 0:2 ( 88: 92, 92: 95, ) szombat 8:30p ET@BOS
West:
PHX-LAL 0:2 ( 107:128, 112:124, ) vasárnap 8:30p ET@PHX
Executor:
Optimistán nézek én is a nagydöntő elé, remélve a Lakers-Celtics párharcot ( s persze az se lenne rossz, ha megismétlődne a 2008as parádé ;) ), de úgy érzem mind a los angelesiek, mind a bostoniak méltó ellenfelet kaptak ki a konferencia döntőkben...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése