HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Schmatzy:
Ötlet: tedd be az első videót, a többit meg csak linkeld be. Így az elsőt mindnki megnézheti, és akit érdekel a többi, az átkattinthat, és megnézheti a Youtubeon.
Amondin:
Éppen ma keresgéltem a Youtube-on pár videót, és találtam egy olyan 6 részest aminek a címe Superbowl IX. Ugye ez volt az első Superbowl amit a Steelers megnyert. Megnéztem mind a 6 részt, és csak ajánlani tudom nagyon szépen bemutatja a 70-es évek Steelers-t.
A név csalóka, ugyanis csak az utolsó rész mutatja be a Superbowl-t.
Az első videó a Steelers-t mutatja be a 60-as évek 70-es évek elején, valamint, bemutat egy pár fontos játékost, akik nagyban hozzájárulta a Superbowl győzelemhez.
A második rész a 72-74 közötti Steelerst mutatja be, továbbá azokat a fontos játékosokat akiket ekkor draftoltak.
A Harmadik rész a 74-es szezon első felét, és Terry Bradshaw-t (QB) mutatja be.
A negyedik rész a 74-es szezon második felét mutatja be, az 5. a playoff meccseket, a hatodik pedig a Superbowl-t.
Itt az első videó, és ha lesz rá igény akkor berakom a másik ötöt is.
Amondin:
Hát igen valóban nem egy könnyű, de nem is egy nagyon nehéz ellenfeleket kaptak, bár ott van a Raven, Patriots Saints, és még egy páran akik kihívást okozhatnak nekik. Előre megnyert meccsek meg tényleg nincsenek. És ahogy mondtad a Raiders, Chiefs,, és Browns elleni vereségek ezt jól bizonyítják. De most itt az esélyük, hogy kettőnek visszavágjanak. ;)
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Május 30., 21:31:40 ---Szívesen. Egyébként mit szólsz a Steelers ellenfeleihez?
--- Idézet vége ---
Összességében nem rossz, bár nyilván lehetne talán egy kicsit könnyebb is. De azért itt már nincsenek könnyű meg előre megnyert meccsek, sajnos ezt tavaly pont ők a Steelers bizonyította be az utolsók ellen... :S
Amondin:
Szívesen. Egyébként mit szólsz a Steelers ellenfeleihez?
És akkor még annyit tennék hozzá így utólag, hogy a QB az az irányító, az RB pedig a futó. Valamint ahogy azt már Farek említette mind védekezésre, mind támadásra külön csapategység van. Míg az egyik csapatból az offense, addig a másik csapatból a defense van a pályán. És akkor így utólag itt egy Steelers logó.
Sajnos nem tudtam kisebben berakni, remélem nem probléma.
Majd valamikor a következő csapatot is bemutatom.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése