HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (11/144) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek - 2012. Október 22., 22:26:47 ---Amondin, már javában tart az NFL szezon, merre jársz???!!!  ;)

--- Idézet vége ---

3 hónapig be voltam zárva egy New Yorki börtönbe, mert egy kék színű 12-es számú mezben jártam New York utcáit.  :badteeth: Na de viccet félretéve sajnos ez a három hónap nekem egy kész rémálom volt. (Előrehozott Érettség, Nyelvvizsga, Szalagavató, és minden hétvégén egy meccsa, amihez heti 2 edzés társult.) Tudom ez csak az utóbbi három hónapra igaz, az előtte lévő másfél évi hallgatást nem magyarázza.(Ezt most nem is szeretném, legfeljebb személyesen, vagy valami magánrészlegen) de hidd el megvolt annak is az oka.
De akkor, ha már ennyire hiányolsz, akkor valamennyire megpróbálom bepótolni az eddigi hiányosságot a csapatok eddigi teljesítmények ismertetésével. De mivel egyszerre túl sok lenne 32 csapatról részletesen írni, ezért lebontom csoportokra, és majd fokozatosan írom őket. Kezdetnek talán a számunkra két legfontosabb csoportról írnék az AFC East, és North-ról. Akkor kezdem is:
North
1 Baltimore 7-2
2 Pittsburgh 6-3
3 Cincinnati 4-5
4 Cleveland 2-7

Akkor kezdjük alulról. Aki már biztosan nem fog bejutni a playoffba az a Browns. (Matematikai esélyük van még a playoffra, de most őszintén képesek lennének minden hátralévő meccsüket nyerni, úgy hogy kétszer játszanak még a Steelers-el?)
A drafton érthető módon irányítót, és futót is draftolt a Browns, és az egyik úgy nézz ki, hogy jó döntés volt, a másik meg még nem dőlt el. (Legalábbis nálam) Trent Richardson eddig úgy nézz ki jó választásnak tűnt. Nem hozz Peterson féle 100 yardokat, de szerintem hamar el fog jutni arra a szintre.(Most olyan 600 yardnál jár) Meg az, amit a Chargers ellen csinált…
Brandon Weedent is nagy reményekkel draftolták idén, de szerintem nem teljesen azt hozza, amit elvártak tőle.(9TD és 12INT) Igaz újonc, és csinál még újonc hibákat, de benne nem nagyon látom azt, amit Richardsonban. (meg ugye már az amerikai zászló is képes őt Sackelni)De ki tudja lehet, hogy rámcáfol.

A Browns védelme eléggé felemás. Hol képes 6 ponton tartani az ellenfelet(pl SD) és hol képes 30+ pontot kapni. (pl Giants)  ám én mindezek ellenére úgy gondolom, hogy nem a védelem hibája az, hogy 2-7-el állnak.
Ha megnézem a csapat  hátralévő meccseit, akkor azt mondanám, hogy 4-12 reális ettől a csapattatól. Plusz ha Romo megint átmegy Megaturnoverbe, akkor talán egy 5-11. De én tőlük sokkal többet nem várok.

A Bengals már sokkal jobb, de náluk is néhány dolog érthetetlen. A védelmük elvileg jobb, mint a Browns-é, de ettől függetlenül néha sok pontot kapnak az ellenfelektől. (Was 31, Cle 34) A támadásuk az pedig hol nagyon jó(pl Giants ellen Dalton 4 TD) hol bűnrossz( BAL ellen 13 pont) Ettől függetlenül én úgy érzem, hogy van reális esélyük a Wild Card helyre. Ha képesek voltak megverni a Ginats-t, akkor szerintem a DAL, PHI, KC, OAK, SD, ötös sem okozhat nekik gondot. Igaz az utolsó két meccsük a Ravens, és a Steelers ellen játszák, de lehetséges, hogy 9 győzelem elég lesz a playoffhoz. Főleg ha megnézzük, hogy összesen 3 csapatnál látok reális esély a Wild Cardra( PIT, IND, CIN)
És ne felejtsük el, nekik van egy elkapó-irányítójuk is:

Ami a Steelerst illeti, ők is eléggé hullámzóan teljesítenek. Képesek kikapni a Tennesse-től, és az Oaklandtől ( a Kansastől is majdnem) de megverik a Giants-t, és a Jets-t(akkor még jók voltak!!!)
Ami szerintem nagyon megváltozott a csapatnál az az offense. Végre nem olyan meccseket játszanak, ahol a támadók leülnek, és drukkolnak a védelemnek, hogy szerezzenek labdát, és vigyék vissza a RedZone-ig. (A KC meccset most ne nézzük.) Big Ben is szerintem hosszú idő óta legjobb szezonját produkálja. ( 2287 yard 17 TD, 4INT) Igaz ez nagyban köszönhető annak is, hogy igazi futótok nem nagyon van.
Ám a védelemnél már vannak kisebb-nagyobb bajok. Polamalu hol egészséges hol, nem, és ez úgy a fél védelemre igaz. Ennek köszönhető elsősorban az, hogy valamivel rosszabb a védelem, mint eddig(nem mondom, hogy bűnrossz, mert nem az, de a tavalyihoz képest nagy a visszaesés. Passz ellen „csak” 11.)
És akkor egy rossz hír még a végére. Big Ben úgy nézz ki nem fog játszani a Ravens ellen a sérülése miatt. És így szerintem már majdnem borítékolható a vereség. (85%-t adok Ravens győzelemre) Ettől függetlenül szerintem nem kell félni, a Wild Cardért folytatott küzdelemben nincs sok vetélytárs, és egy 11-5 simán lehet év végére. (De ha megint felveszi azt a börtönmezt, akkor nem leszünk jóban.)

És akkor hátramaradt még a csoportelső Ravens, ahol a védelem szintén kicsit visszaesett. Ahogyan azt sokan mondták érezhető volt Terrell Suggs hiánya, és most egy kicsit Ray Lewis-é is( aki egész szezonra kidőlt sajnos. Lehet. hogy ez egyben a karrierje végét is jelenti, de ezt majd még ő meggondolja. Ed Reed is sérüléssel játszik, szóval érthető ez a visszaesés. De persze az ő védelmük még mindig nem olyan rossz, mint más csapatoké.
Ami viszont meglepő az az Offense, ugyanis pontszerzésben 4. helyen állnak. (WTF????) Nem tudom mi történt Flacoékkal, hogy rászoktak a pontgyártásra, de tény hogy valami nagyon megváltozott. Igaz Flacconak rosszabbak a statisztikái, mint Big Bennek (2331 yard 13TD 7INT) de neki van egy Ray Rice-a (657 yard 7 TD) aki besegít neki. Szóval szerintem kijelenthetjük, hogy ezt a  csoportot a Ravens nyerte meg. Ugyan ezt még korai, de a jelenlegi állapotukat elnézve szerintem kitelik tőlük egy 12-4 vagy 13-3-as végeredmény. Persze biztosat csak a Steelers meccs után lehet mondani, de elég nagy a fölényük az Acélosokhoz képest. (Ugye Big Ben nem játszik)
Meg ilyet se gyakran látunk:

De hogy a KC ellen hogy nem tudtak egy TD-t elérni az érthetetlen…

Akkor ennyi volt az északi csoport. A keletit majd este megírom, addig szerintem elég lesz ez. Az összefoglalókat majd igyekszem „felébreszteni” de egyenlőre nem ígérek semmit. (Viszont most már nincsenek meccsek, nyelvvizsga, és szalagavató, az érettségiből is már csak szóbeli van, szóval lehet bizakodni.) Ami meg a képregényeket illeti… Majd egy másik topikban egy másik időben.

takipepe:
2013-as ALMS + ELMS + FIA WEC versenynaptár:

Március 16 – ALMS #1 – Sebring (USA) – 12 órás
Április 13 – ELMS #1 – Silverstone (GBR) – 3 órás
Április 14 – FIA WEC #1 – Silverstone (GBR) – 6 órás
Április 20 – ALMS #2 – Long Beach (USA) – 2 órás
Május 04 – FIA WEC #2 – Spa (BEL) – 6 órás
Május 18 – ELMS #2 – Imola (ITA) – 3 órás
Május 18 – ALMS #3 – Laguna Seca (USA) – 6 órás
Június 23 – FIA WEC #3 – Le Mans (FRA) – 24 órás
Július 06 – ALMS #4 – Lime Rock (USA) – 2:45
Július 20 – ELMS #3 – Red Bull Ring (AUT) – 3 órás + WSR
Július 21 – ALMS #5 – Mosport (CDN) – 2:45
Augusztus 11 – ALMS #6 – Road America (USA) – 4 órás + Grand Am
Augusztus 24 – FIA WEC #4 – Sao Paulo (BRA) – 6 órás
Augusztus 31 – ALMS #7 – Baltimore (USA) – 2 órás
Szeptember 14 – ELMS #4 – Hungaroring (HUN) – 3 órás + WSR
Szeptember 21 – ALMS #8 – Austin (USA) – 2:45
Szeptember 22 – FIA WEC #5 – Austin (USA) – 6 órás
Szeptember 28 – ELMS #5 – Paul Ricard HTTT (FRA) – 3 órás + WSR
Október 05 – ALMS #9 – Virginia (USA) – 4 órás
Október 12 – ALMS #10 – Petit Le Mans (USA) – 1000 mérföldes
Október 20 – FIA WEC #6 – Fuji (JPN) – 6 órás
November 10 – FIA WEC #7 – Shanghai (CHN) – 6 órás
November 30 – FIA WEC #8 – Bahrain (BAH) – 6 órás

Farek:
Amondin, már javában tart az NFL szezon, merre jársz???!!!  ;)

takipepe:
Kiss Pál Tamás sikeresen mutatkozott be a WSR-ben. Nem szerzett pontot, de helytállt.  13. lett a második futamon.

takipepe:
WTCC, Japán, második futam. Norbit kilökték... ennyi volt. Mondtam, hogy gyík pálya ez.  :dry:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése