HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (95/144) > >>

Genzo:

--- Idézetet írta: Executor - 2010. Június 14., 08:14:48 ---NBA Playoffs 2010!
The Finals:

-   2:3  ( 102:  89,  94:103,  91: 84,  89: 96,  86: 92, )             kedd         9:00p ET@LA

--- Idézet vége ---

Szorul a hurok. Innen lesz szép nyerni. :)

Asys:
3 meccs 3 kiállítás...  :badteeth:

Az Algéria-Szlovénia meccsen majdnem bealudtam...  :rolleyes:
Ghána jól játszott, a szerbek eléggé enerváltak/ötlettelenek voltak (lehet, hogy úgy járnak, mint 4 éve?)!  :nezze:
Gyakorlatilag hiba nélkül hozzák a pótselejtezőket (a franciákat is megelőzték a csoportjukban), itt meg szenvednek...
A németekben nem csalódtam, gyakorlatilag kivégeztek egy rendkívül tapasztalt ausztrál válogatottat!

Executor:
NBA Playoffs 2010!
The Finals:

-   2:3  ( 102:  89,  94:103,  91: 84,  89: 96,  86: 92, )             kedd         9:00p ET@LA

Sepi:
A hollnadok is olyanok, mint általában a portugálok. Mindig nagy esélyesként mennek ki, mindenki sokat vár tőlük, de nem nagyon akar nekik összejönni a lépés. A Hollandoknak talán a 2000-es csapatuk volt utoljára nagyon jó. Gondolom sokan emlékeznek még arra, amikor az EB-n a nyolcaddöntőben 6-1re verték az egyik esélyesnek tartott Jugókat. Aztán végül elbukták az EB-t, pedig abból a csapatból több is kijöhetett volna. Majd meglátjuk, hogy most mire jutnak.

Asys:
Én az olaszoknak drukkolok; de sajnos ez a csapat már nem olyan jó, mint a négy évvel ezelőtti...  :(
Szerintem a spanyolok nyerik meg a tornát!  :brow:
(A hollandok játékára is kíváncsi leszek, ők is nagyon jók!)

Eddig egyik válogatott teljesítményétől sem ájultam el (illetve dehogynem, a görögök bűn rosszak voltak!)...  :badteeth:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése