HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Genzo:
--- Idézetet írta: Executor - 2010. Június 14., 08:14:48 ---NBA Playoffs 2010!
The Finals:
- 2:3 ( 102: 89, 94:103, 91: 84, 89: 96, 86: 92, ) kedd 9:00p ET@LA
--- Idézet vége ---
Szorul a hurok. Innen lesz szép nyerni. :)
Asys:
3 meccs 3 kiállítás... :badteeth:
Az Algéria-Szlovénia meccsen majdnem bealudtam... :rolleyes:
Ghána jól játszott, a szerbek eléggé enerváltak/ötlettelenek voltak (lehet, hogy úgy járnak, mint 4 éve?)! :nezze:
Gyakorlatilag hiba nélkül hozzák a pótselejtezőket (a franciákat is megelőzték a csoportjukban), itt meg szenvednek...
A németekben nem csalódtam, gyakorlatilag kivégeztek egy rendkívül tapasztalt ausztrál válogatottat!
Executor:
NBA Playoffs 2010!
The Finals:
- 2:3 ( 102: 89, 94:103, 91: 84, 89: 96, 86: 92, ) kedd 9:00p ET@LA
Sepi:
A hollnadok is olyanok, mint általában a portugálok. Mindig nagy esélyesként mennek ki, mindenki sokat vár tőlük, de nem nagyon akar nekik összejönni a lépés. A Hollandoknak talán a 2000-es csapatuk volt utoljára nagyon jó. Gondolom sokan emlékeznek még arra, amikor az EB-n a nyolcaddöntőben 6-1re verték az egyik esélyesnek tartott Jugókat. Aztán végül elbukták az EB-t, pedig abból a csapatból több is kijöhetett volna. Majd meglátjuk, hogy most mire jutnak.
Asys:
Én az olaszoknak drukkolok; de sajnos ez a csapat már nem olyan jó, mint a négy évvel ezelőtti... :(
Szerintem a spanyolok nyerik meg a tornát! :brow:
(A hollandok játékára is kíváncsi leszek, ők is nagyon jók!)
Eddig egyik válogatott teljesítményétől sem ájultam el (illetve dehogynem, a görögök bűn rosszak voltak!)... :badteeth:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése