HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
kit:
Az első félidő mégsz*rabb volt. szánalmas meccs volt szerintem. Tudtam, hogy gyenge a portugál csapat, de reméltem, hogy ennyire nem. Kb ki is estek. Ronaldót meg ezért utálom, ha nem megy neki, sz*rik az egészbe! Áhh! :violent:
Genzo:
Schmatzy, nem tudom mennyire vagy otthon a torrentezésben, de ott ahogy látom fent vannak a meccsek, biztos ott van a Japán-Kamerun is. Ha esetleg nem találod meg, küldök torrentet.
Ami a mai Elefántcsontpart-Portugália meccset illeti, csak a második félidőt láttam, de én nagyobb gólparádéra számítottam. Mondjuk ennél már csak nagyobb lehetett volna. Nem voltak rosszak a csapatok, sok helyzetet láttam a második félidőben(elsőben nemtudom mi volt), csak sajnos nem lett gól belőlük. Nem baj, majd holnap a spanyolok megeszik Svájcot ebédre. :)
Schmatzy:
Modtam már, hogy szeretem az áramszünet? Ha ez most a vadafak topik lenne...
Mindenesetre most lesz egy arcom: ha valakinek esetleg sikerült felvennie a szóban forgó Japán-Kamerun meccset, és DVD MPEG2 formátumban meg tudja velem osztani, az legyen oly jó, és szóljon. Cserébe az eddigi meccsek közül bármelyiket fel tudom ajánlani.
Asys:
Milyen öngólt ,,rúgtak'' a dánok (a két védő ,,szépen'' összehozta a holland gólt)... :badteeth:
Japán-on meglepődtem; én azt hittem, hogy Kamerun fog nyerni...
Az afrikai csapat nagyon rosszul játszott (ilyen játékosállománnyal minimum egy döntetlent össze kellett volna hozni), az ázsiaiak (Japán, Dél-Korea) eddig parádéznak! :brow:
Az olaszok sem nyűgöztek le... :(
Amondin:
--- Idézetet írta: Executor - 2010. Június 14., 08:14:48 ---NBA Playoffs 2010!
The Finals:
- 2:3 ( 102: 89, 94:103, 91: 84, 89: 96, 86: 92, ) kedd 9:00p ET@LA
--- Idézet vége ---
Jól van még egy győzelem, és vége. Bár nagyobb izgalom lenne, hogyha Los Angelesben nyerne a Lakers, és akkor egy utolsó mindent eldöntő meccsre fog kerülni sor. :)
Látom a VB itt is téma nem csak az iskolában. Én nem nagyon nézem, az eredményekre kíváncsi vagyok, de ennél többet nem igazán foglalkozok a VB-vel.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése