HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
kit:
Szerintem megnyerik. Elég visszafogottan kezdtek hozzá. Bár a spanyolokat még nem láttuk.
Maicon gólja nagyon tetszett! Meg a koreai is! :D Nem vennék rá mérget, hogy Portugália megveri őket. :-\
Genzo:
Márpedig valaki ki kell jusson a csoportból, ha tetszik nekik, ha nem. :lol: Akkor ezek szerint az dönt majd, hogy bénák közül ki volt a legkevésbé béna.
szerk.: de szép brazil gól volt, láttátok? :)
Sepi:
A VB majd úgyis csak a nyolcaddöntőtől fog elkezdődni. Persze reméljük, hogy a nyerniakarás majd a második körben már előhozza a csigaházból a csapatokat. Most is érdekes a Brazil Észak-kórea meccs. Ettől a Brazil válogatottól várják egyesek, hogy világbajnokok legyen? Hát ebből a játékból kiindulva nagyon nehezen képzelhető ez el. Ha ilyen játékot produkálnak Elefántcsontpart és Portugália ellen, akkor még a csoportból sem jutnak tovább. Na majd meglátjuk a második félidőben mihez kezdenek.
kit:
De jó kis csapat is volt az! Kár, hogy nem nyertek semmit.
2010: Mondjuk azt azért nem lehetett várni, hogy minden meccs k* jó lesz, inkább a gól kevés. Remélem a 2. kör meghozza az áttörést! :pogo:
Sepi:
--- Idézetet írta: kit - 2010. Június 15., 20:27:48 ---Én 2000-ben szerettem meg őket, amikor 0-2-ről verték Angliát 3-2-re. Mondjuk a Portugál-Angol meccsek k* jók szoktak lenni. De sajnos mostanában meg sem közelítik azt a szintet.
--- Idézet vége ---
Igen, az nagyon jó meccs volt. Főleg, hogy utána még a németeket is elverték 3-0-ra. Egyébként érdekes, hogy Nuno Gomes mennyire eltünt. Pedig akkor 2000-ben a csapat egyik erőssége volt.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése