HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (84/144) > >>

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Június 18., 20:13:18 ---Hm, Hm. Mi is lett a végeredmény akkor amikor a Patriots látogatott a Steelers otthonába a 2001-es, és a 2004-es AFC döntőn? :P ;D

--- Idézet vége ---
Mi nem a múlton merengünk, hanem előre tekintünk!  ;D :brow:

Genzo:
Nekem ígérted meg ;)  Kösz, hogy észbe tartottad. Cleveland Cavaliers is jó csapat.

KiD:
Nem tom már, kinek ígértem, hogy megmondom, melyik csapatnak drukkoltam még az L.A.-n kívül, mindenesetre most már elmondom, hogy a Clevelandnek. De ez is L.A. drukkerségből fakadt, ugyanis O'Neal papának szurkoltam.  ;)

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Június 18., 19:27:26 ---
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Június 18., 12:19:12 ---Nos, ha a Celticsnek nem jött össze, akkor majd a Patriots megoldja, hogy a Bostoni részlegen legyen egy kupa idén. :D

--- Idézet vége ---
Maximum söröskupa... majd jön a Steelers, ismét méltó lesz régi nagy híréhez  :brow:

--- Idézet vége ---
Hm, Hm. Mi is lett a végeredmény akkor amikor a Patriots látogatott a Steelers otthonába a 2001-es, és a 2004-es AFC döntőn? :P ;D

Asys:
A játékvezetőkkel ma én sem voltam kibékülve...  :dry:
(Pedig eddig szinte semmi panasz nem volt rájuk!)

Nekem van egy olyan érzésem, hogy Uruguay és Mexikó le fog ikszelni egymással...  :brow:
Amit a spanyol bíró művelt, hallatlan...
Ennyi erővel még 2-3 embert ki lehetett volna állítani mindkét oldalról...
Podolski-nak meg egész egyszerűen nem engedtem volna 11-est lőni, mindent elcseszett előtte; szinte éreztem, hogy véd a szerb kapus...
Egy döntetlent azért megérdemeltek volna, mert emberhátrányban is masszívan támadtak!
Szlovénia játéka feljavult, az első félidőben nagyon jól nyomták; aztán a második félidőre kipukkadtak, mint egy lufi!
Változatos kis meccs volt!

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése