HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Sepi:
Nem csak az angolok teljesítménye siralmas, az összes nagy csapaté, akiktől vb-győzelmet várnak. A németek is erős kezdés után nagyon visszaestek (persze kellett hozzá a bíró segítsége is). Talán csak az argentínok hozták eddig azt amit elvártak tőlük. De majd meglátjuk, hogyan teljesítenek a többiek.
Asys:
Az angolok teljesítménye eddig siralmas... :dry:
Megdöbbentő és elgondolkodtató, hogy ilyen kaliberű játékosok miért nem tudnak legalább egy gólt összehozni 90 (!) perc alatt egy olyan válogatott ellen, ami acélos védelemmel nem igazán rendelkezik, ráadásul rengeteg labdát elszór...
Lassúak, motiválatlanok az angolok!
Ha valaki nekem azt mondta volna a torna előtt, hogy a második forduló után a szlovén csapat fogja vezetni a csoportot, kiröhögöm...
(Holott aztán a szlovénoktól sem kell elájulni...) :badteeth:
Rooney-nak meg nem a szurkolókat kéne oktatnia, hanem mély kussban elgondolkodnia! :fatestapolo:
Komoly mentális problémákkal küszködnek a játékosok...
(Nem azt mondom, hogy gyagyásak; hanem azt, hogy fejben nagyon nem a VB-én járnak!)
Kíváncsian várom, hogy mit fognak alakítani Szlovénia ellen (nekik ugye elég a döntetlen is)! :brow:
Amondin:
Ja, hogy ez neked nem jó. Nos, akkor jó lesz nekem megint egy 41-27-es győzelem a Patsnek, ha neked úgy felel meg. Nekem így is jó. ;D
Na de, hogy valami újat is mondjak a Patriots nemrég 4 éves szerződést kötött Meskó Zoltánnal, így egy darabig a Patriots mezeiben láthatjuk őt. Remélem a 3. magyar játékos is szerez magának egy Superbowl gyűrűt.
És ahogy ígértem kerestem a Steelers, és a Ravens 2009-es szerepléséről videót. Itt van a Steelers-é:
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Június 18., 21:42:45 ---Én mindenestre örülnék egy Pats-Steelers AFC döntőnek, és mondjuk egy utolsú másodperces mezőnygólnak amivel a Patriots kijut a Superbowlra :D
--- Idézet vége ---
Jah, álmodozni mindig lehet, ingyé' van... :P
Amondin:
Ahogy a Pats is. Mindenestre, ha egy újabb Pats-Steelers AFC döntőt akarunk, akkor ahhoz mindkét csapatnak ki kellene jutni a döntőre.
Erre azonban nagyon kicsi az esély. Ott van útban a Colts, Ravens, és Chargers. De majd csak megoldják. Én mindenestre örülnék egy Pats-Steelers AFC döntőnek, és mondjuk egy utolsú másodperces mezőnygólnak amivel a Patriots kijut a Superbowlra :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése