HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Amondin:
Újabb hír Favre-ról:
http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d818d1f72&template=with-video-with-comments&confirm=true
Ahogy kivettem még mindig nem döntött, de tett pár megjegyzést amiből már lehet következtetni valamire. :D
Predash:
Amit viszont nagyon-nagyon utálok ebben a VB-ben, hogy szinte kivétel nélkül minden egyes csapat rengeteg helyzetet csesz el azzal, hogy az utolsó-utáni-utáni-utáni pillanatig tolja, cselezi, csavarja, szenvedteti a labdát, amiből végül semmi nem lesz. Ezt annyiszor láttam már ezen a VB-n, hogy hihetetlen.
kit:
--- Idézet ---A csoportmeccseken 3×90 percen át kell jól játszani, nem az utolsó 15 percben...
--- Idézet vége ---
Teljesen egyetértek! A legjobban az tetszik, hogy a 2006-os döntősök sehol. De hogy az Uruguay, Dél-Korea, USA, Ghána 4-esből melyik jut el a 4-be...? Bármelyiket el tudom képzelni. Jó ez a vb! :D
Asys:
Én olasz drukkerként azt mondom, hogy megérdemelték a kiesést!
A csoportmeccseken 3×90 percen át kell jól játszani, nem az utolsó 15 percben... :dry:
(Még Új-Zéland is megelőzte őket, szégyen...) :nezze:
Már a torna előtt tudtam, hogy ez az olasz csapat gyengébb, mint a 2006.-os; de, hogy ennyire... :-\
Lippi-t sem értettem, a taktika egy nagy fos volt!
A legjobb formában lévő csatárt (Quagliarella) jegeli a kispadon (6 félidőből egyet játszott), a pocsék formában lévő Iaquinta meg kezdő, a válogatottban bukdácsoló Gilardino-val együtt?
Cannavaro-t kiviszi (nem is tudom, hogy minek; kabalának?), Miccoli-t meg otthon hagyja?
Érthetetlen számomra mindez... :headscratch:
Jobbak voltak a szlovákok, ez van! (Sokáig úgy sem fognak örülni a szomszédok; pláne, ha megkapják Hollandiát!)
Ami már biztos: Ghána személyében lesz egy afrikai válogatott a nyolcaddöntő(k)ben!
Az USA is durva volt, az utolsó percben ejtették ki Szlovéniát...
kit:
Jó kis hangulata lett a végére! :coffee:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése