HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (75/144) > >>

Farek:
Tegnap nagyjából 7 órát jászottak. Baromira kivoltak, Isneren már látszott, hogy lépni alig bír, szó szerint vonszolta magát. Hozzá képest Mahut még ficánkolt...  ;D De a szerváikat üzembiztosan hozták. Az 1. szettben egyszer brékelt Isner, a másodikban 1-szer Mahut, és utána a következő brék csak 69:68-as vezetésnél jött el. Zsinórban hoztak bőven több, mint 80 saját szervagémet mindketten... Döbbenetes. Isnernek páros meccsét is kellett halasztani tegnap, és gondolom, holnap fogja majd a 2 körös meccsét játszani, mert egyszerűen nem lehetett volna várni, hogy ezek után ma még egyszer pályára lépjen. Gyakorlatilag a napokat tekintve 1 kör hátrányban van...

Amondin:
El is hiszem.
Képzelem, hogy mit csináltak azután, hogy 8 órát játszottak. 3 liter víz jó pár óra alvás, és egyéb. :D
Jól elfáradhattak. Azt hiszem itt egyikük sem nyert, és egyikük sem vesztett.

Farek:
Nem, Amondin, ez minden eddig rekordot megdöntött...  ;)

Amondin:
70-68????????????????????? :blink:
Te jó ég. Ez megdöntötte a tavalyi ha jól emlékszem Wimbledoni rekordot ahol 16-14-re Federer nyert. Nem nagyon követem nyomon a teniszmeccseket, de játszani szeretek, igaz elég kezdő vagyok még.

Farek:
Na, majd meglátjuk.

Nem tudom, van-e itt teniszrajongó, vagy azt követő ember, de azt hiszem, mindenki kalapot emelhet John Isner és Nicolas Mahut világrekord meccsének, ami még kedden kezdődött, de csak ma ért véget, mert kétszer is félbeszakították sötétedés miatt. A Grand Slam tornákon, a U.S. Open kivételével nincs rövidítés, ha a mindent eldöntő 5. szettre kerül sor, hanem 2 játékkal kell nyerni. És így a végeredmény:

6-4, 3-6, 6-7, 7-6, 70-68!!!!!!!!

A meccs 3 napon át, 11 óra és 5 perc hosszan zajlott. Tegnap már csak az utolsó szettet kezdték el, de nem tudták befejezni, 59-59-el vonultak pihenőre, és végül csak a döntő szett 491 percig, majd 8 és 1/4 óráig tartott. Isner 112, Mahut 103 ászt ütött összesen.

Szóval le a kalappal előttük.  :worship: :worship: :worship: :worship:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése