HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (63/144) > >>

Genzo:
Spanyolország világbajnok!!!  :ugral: :ugral:

Sepi:
Pedig nem gondoltam volna. Főleg mikor megtudtam, hogy a németekkel játszák az elődöntőt. De nekem is csalódás volt a németek játéka, ennél ők sokkal jobbak voltak. Mindenesetre így legalább biztosan olyan világbajnok lesz, akik még soha nem voltak eddig.

Genzo:
Igazad volt Sepi, amikor azt mondtad a Svájc-Spanyolország után, hogy a spanyolok egyszer kikaptak, de meg se fognak állni a döntőig. Hál'istennek igazad lett. Jobb vagy, mint a polip. ;D

Asys:
A németeken én tegnap nagyon meglepődtem...  :dry:
Iszonyúan gyenge meccs volt! Érthetetlen, hogy miért játszottak ilyen védekező felfogásban...  :nemtudom:
A spanyoloktól sem ájultam el...  :rolleyes:

Bommel nem rossz játékos; a baj az, hogy nagyképű és sokszor nagyon durva!
Kuyt totális ellentéte, ő szó nélkül végzi a dolgát, önzetlen (látszik rajta, hogy él-hal a csapatért; tisztességtelen, értelmetlen húzásai nincsenek), nagyon szimpatikus játékos!  ;)

SithLord:
Üdv! Teljesen osztozom veled Asys!Hollandiát én is bírom,de úgy látszik nem csak én vagyok így Bommel-lel.Meg a baráti társaságom is,mindenki Bommel-re fúj... ;D
Azért örültem,hogy a németek kikaptak tegnap.Spanyol-Holland..hmm győzön a jobb.A bronz meccsen meg nyerjenek az uruk! :hehe:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése