HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Schmatzy:
A sütik elutasítása miatt nekem nem nyílik meg. És ezen a nol.hu kedvéért nem fogok változtatni. Továbbra is fenntartom azt a véleményemet, hogy amelyik webprogramozó sütiket használ, az lusta, trehány és nem hajlandó megírni rendesen a weboldalt.
zozi56:
Egy marha jó cikk Maradonáról. Uj Péter, szóval kellően szarkasztikus.
zozi56:
Vicces, hogy a bíró az összes játékosnál gyorsabb. :D
Amondin:
Ma este Amerikai idő szerint este nyolckor( az ha jól számolom magyar idő szerint reggel 2, de majd jön valaki aki jobban ért az időzónákhoz, és kijavít, ha tévednék) lesz a 2010-es szezon első NFL meccse. Ez nem tét meccs lesz, és nem is Preseson(előszezon) meccs. Ez egy úgynevezett Hall of Fame Week lesz. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy ez voltképpen miből is áll, de szerintem ez is egy amolyan Preseason meccsnek menne el. Tavaly a Buffalo Bills, és a Tennessee Titans játszott, akkor a Titans nyert 21-16-ra. ( És meg kell jegyeznem, hogy volt a Titans-től egy nagyon szép megmozdulás. Egy fake Punt következtében a Punter futott egy 40 yard fölötti TD-t)
Idén a Cincinatti Bengals, és a Dallas Cowboys fog játszani. Ha tétmeccs lenne akkor a Cowboys-ra tippelnék, de mivel ennek nincs tétje, így bárki nyerhet. Igazából az fog dönteni, hogy melyik csapatnak jobbak a cseréi, mert a meccs nagy részében a cserék fognak játszani.
Kieg.:
Ma magyar idő szerint reggel 2-kor lejátszották a Hall of Fame Week meccset. A végeredmény pedig:
Dal:16 Cin:7
Ritka unalmas meccs lehetett. Én csak az összefoglaló videót láttam, de hát... a 4. negyedre 9-0-val fordultak a csapatok. Egy INT visszahordással 16-0-ra növelte az előnyét a Cowboys, és az utolsó percekben még összeszenvedett egy TD-t a Bengals.
Remélem a továbbiakban ennél jobb meccseket fogunk kátni.
Amondin:
Végül sikerült Terell Owens-nek egy csapatot találnia magának Farek nagy örömére. ;D
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81954d2d/article/bengals-rewrite-script-add-owens-after-all-on-oneyear-deal?module=HP_headlines
Polemalu-nak lesz dolga jövőre.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése