HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Farek:
Igen, tényleg le a kalappal Kim előtt, nem semmi, amit így művelt.
Sok jót hallottam én is arról a Maria-Caroline meccsről, de nem láttam. De ezek szerint tényleg annyira jó volt, mint mondják. Az biztos, hogy a szemnek szép látvány lehetett az a meccs. De persze a fülnek... a világból kimegyek, amikor hallom Sarapova sikolyait. És szerintem az ágyban meg tök csöndes kis hal lehet. Szerintem.
Fedexre egy mondat erejéig pedig visszatérve csak annyi, hogy azért haragszom rá, mert az ő ellenfeleitől még nem láttam ilyet, nem igaz, hogy ő meg nem bírta ki. Pláne, hogy a Garroson már szokhatta az érzést... :hehe: (de szemét vagyok :) ) De hát igen, könnyű úriembernek lenni, amikor győz az ember... :-\
KiD:
Egyetértünk, hogy szerencsétlen helyzet volt, ez kétségtelen. Foma-1-es szóhasználattal élve ez egy versenybaleset volt. Rossz szándék nem volt benne, csak szarul jött ki. De emiatt szerintem nem kell Federerre haragudni.
Nők: sajna valóban nem közelítik meg a férfiak színvonalát, de azt meg kell mondanom, hogy az egész Open legjobb meccse szerintem kivételesen egy női meccs volt, a Wozniacki - Sharapova nyolcaddöntő. Azt hittem akkor, hogy Wozniacki - Clijsters döntő lesz, de aztán Caroline-nek is kijött egy rossz meccs. Mindenesetre ez a szülés utáni dupla egészen szokatlan a gyengébbik nemnél, felfelé mutató hüvelyujj érte.
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2010. Szeptember 14., 11:06:44 ---Am nem értem Federeről miért volt rossz pont ennyi ember szerint, hogy sírt az Aus Openen. Ha lefújják a foci vb döntőjét, és 11 holland sír a pályán, 11 spanyol meg örül, senki nem veti a vesztes fél szemére, hogy miért szomorú... Nyilván nem azért sírt, hogy direkt elcsessze Nadal ceremóniáját.
--- Idézet vége ---
Azért, mert más a közeg, és máshogy jön le az egész. A meccs után nem interjúvolják meg mind a 11 hollandot, hogy a síró képük látványa esetleg bűntudatot ébresszen a spanyolokban és elvegye az örömüket. Itt viszont mindenki szem előtt van, ráadásul Rafa olyan ember, aki iszonyúan kedves és odafigyelő, mindenkivel, így az ellenfeleivel is. Ne hidd, hogy ő nem zokogott 2007-ben, amikor a Wimbi döntőt azért bukta el, mert megsérült meccs közben, és nem bírt rendesen játszani. Dehogynem. De ő csak az öltözőben, mert tudja, hogy sírni csak a győztesnek szabad, és nem szabad elvenni a diadal mámorát. És ez az, amit Federina elvett Rafától, mert Rafa nem tudott felhőtlenül örülni a győzelmének úgy, hogy az ellenfél közben ott sír, mert van annyira jó és törődő ember.
Ráadásul ott a szervezők is gusztustalanok voltak. Annyira ráment mindenki, hogy Fedex nyer, és rekordot állít be, pláne, hogy egy nappal több pihenés, és jó pár órával kevesebb játék volt a lábában, hogy teljesen besokkoltak Rafa győzelmétől. Nyilván tudod, hogy szokás szerint előbb szól a vesztes pár szót, majd jön a győztes. Az viszont milyen már, hogy amikor Fedex nem bírt a könnyeivel, akkor a főszervező akárki egy kis vigasztalás után azt mondta, hogy "In the meantime listen to the winner"... In the meantime??? Addig is? Mellékesen?
Erről persze nyilván nem Rogelia tehet. De a sírás akkor is elrontotta Rafa örömét. Persze lehet, hogy vele van a baj, mert valószínűleg egy Murray vagy egy Roddick, vagy nagyjából bárki más leszarta volna... :)
Megmondom őszintén, a női tenisz nem igazán mozgat, bár azért köveztem a főbb eseményeket. Pláne, hogy Szávay földim :)
És ja, Clijsters tényleg nem semmi, ahogy a tavalyi után idén is behúzta a döntőt. Ráadásul ilyen simán... :)
KiD:
Úgy értettem, játék közben nem mutat ki érzelmeket...
Am nem értem Federeről miért volt rossz pont ennyi ember szerint, hogy sírt az Aus Openen. Ha lefújják a foci vb döntőjét, és 11 holland sír a pályán, 11 spanyol meg örül, senki nem veti a vesztes fél szemére, hogy miért szomorú... Nyilván nem azért sírt, hogy direkt elcsessze Nadal ceremóniáját.
Na mindegy, lényeg ami lényeg, Nadal tudását, és képességeit elismerem, sőt elhiszem, ha valaki azt mondja, hogy pályán kívül is jófej és rendes, de nekem nem szimpatikus.
Témaváltás: mit szóltál Clijstershez?
Farek:
Nem mutat ki érzelmeket??? Dehogynem! Hogy zokogott 2008-ban a Wimbi győzelem után, vagy idén, amikor a tavalyi balszerencsés év után ismét megnyerte a Garrost. Vagy akár most is, egyből a győztes pont után egy kicsit. Kimutatja ő az érzelmeit, de leginkább az örömet. Ha már választani kell a visszafogott Rafa, és az idegbeteg Roddick vagy Murray között (vagy épp a mások örömét sírással elrontó Rogelia - lásd, 2009 Aussie... :S), akkor inkább a csak az örömét kimutató Rafát választom.
A pályán látott "felszúrlak a szememmel" látvány pedig csak játék közben él, egyébként egy kedves, visszafogott fiú. Ott meg koncentrál.
De persze semmi gond, hiszen, ahogy te is mondtad, ízlések és pofonok, szóval nem drukkolhat mindenki ugyanannak az embernek. :)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése