HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (53/144) > >>

Amondin:
Szerintem vagy tavaly, vagy 2007-ben kellett volna visszavonulnia. Mindkétszer az NFC döntőn kapott ki hosszabbításban. És mint tudjuk a hosszabbítás nagyban múlik a szerencsén is.
Ha ezen két alkalomkor visszvonult volna, akkor mindenkiben úgy maradt volna meg, mint aki a végletekig küzdött( még sérült bokával is) de valakinek veszítenie is kellett.
Az idei szezonja nagyon nem kezdődik jól. Most produkálna még egy olyan szezont, mint 2008-ban, és mindenkiben úgy fog megmaradni, mint egy "öreg" ember, aki nem tudta abbahagyni ezt a sportot.
Volt két lehetősége, hogy úgy vonuljon vissza, ahogy fent leírtam. Kérdés, hogy lesz-e egy harmadik is neki.
Én is jobban örülnék neki, ha nem egy rossz szezonnal kellene visszavonulnia, de ha azt nézzük megvolt az esélye a dicső visszavonulásra kétszer is.
Sok irányító felismerte, hogy eljutott a csúcsra, itt kell visszavonulni. Ilyen volt pl John Elway aki a Denver Broncos-al 3 megalázó Super Bowl vereség után végül kétszer egymás után nyert Superbowl-t. És ő a 2. győzelem után döntött úgy, hogy itt az ideje visszavonulni. Szerintem Favrenak is ezt kellett volna tennie.( akár tavaly akár 2007-ben) Mindenesetre, ha kapna egy harmadik esélyt is a dicső visszavonulásra, akkor azt már ki kell, hogy használja.

Farek:
Azért remélem, Favre papa még felpörög, mert nem lenne szép dicstelenül búcsúzni.

Amondin:
Neeeem. Csak időbe tellet, míg megnéztem az összes meccs összefoglalóját, és ugyebár a Monday Nightot csak tegnap láttam. :D
A Steelers pedig itt is, és múlt héten is Defense-nek köszönhette a győzelmet. Nagyon hiányzik az Offense-ből Big Ben, de végül is már csak 2 játékot kell kibírniuk nélküle.
Ha pedig kíváncsi vagy Polamalu legszebb jeleneteire, akkor itt: http://www.nfl.com/gamecenter/2010091904/2010/REG2/steelers@titans#tab:watch
a 3. és a 8. videót nézd meg. Nem hosszúak csak az a fél perces reklámok kiborítóak előtte. :)
Favre papával pedig valami baj lehet. Az, hogy kikaptak a Saitstől arra még azt mondom, hogy azért a bajnokot nem olyan könnyű megverni. De az a 3 INT már tényleg sok. Igaz ebből az egyik olyan volt, hogy a labda másodpercekig pattogott egyik kézről a másikra, míg végül egy Dolphins védő kezében ki nem kötött.

Farek:
Már attól tartottam, hogy a Pats veresége teljesen elvette a kedved, és ezért nem adsz életjelet... :D Tényleg kriminálisan játszottak a második félidőben, a Jets simán megérdemelte a győzelmet.

Nagyon örülök, hogy a Steelers Big Ben nélkül is - még ha nyögvenyelősen is, e- nyer.  Annak meg külön, hogy az elmondásod alapján Polamalu jó formában van.

Brett bácsinak nem jól indul ez az idény. Meg a Dallasnak sem :)

A hétfő esti rangadó pedig baromira jó volt, nagyon izgalmasan alakult. A 49-esek tényleg simán behúzhatták volna, ha nincs a 4 eladott labda. Ráadásul ebből kettő Red Zone közelben... :S Meg a Delay of Game. Meg... meg... Szóval sok minden.

Amondin:
Az első hét eredményeiről elfelejtettem beszámolni, de remélem a többiről nem fogok elfeledkezni.
De lényeg a lényeg ezek történtek a második játékhéten.

Week 2:

Vasárnap: 19.00 órások:

Buffalo Bills at Green Bay Packers: BUF: 7 GB: 34
Egy elég egyoldalú mérkőzés volt, ami nem is olyan meglepő. Végig a Packers vezetett, és egyszer sem adták el a labdát. És bármennyire is hihetetlen, de Rodgers-t egyetlen egyszer sem sack-elték. Van valami ebben a Packersben az biztos. Nem hiába mondják őket is Superbowl esélyesnek. :)

Miami Dolphins at Minnesota Vikings: MIA: 14 MIN: 10
Na igen. Szerintem senki sem erre az eredményre számított. Brett Favre négyszer adta el a labdát(3 INT és egy Fumble). Viszont mindezek ellenére még mindig volt esélye a Vikingsnak a győzelemre, de a Dolphins az 1 yardon állította meg őket 2 perccel a vége előtt.
Nem tudom mi van a Vikings-al, de 0-2 után elég nehéz lesz bejutniuk a playoffba, főleg mivel a Bears, és a Packers is 2-0-val áll.

Kansas City Chiefs at Cleveland Browns: KC: 16 CLE: 14
Elég szerencsésen ugyan, de nyert a Chiefs. Casselt sajnos még mindig nem tudják megvédeni, és ennek 2 INT lett a következménye. De a lényeg úgy is az, hogy győztek.

Pittsburgh Steelers at Tennessee Titans: PIT: 19 TEN: 11
Ennél unalmasabb meccset ritkán lehet látni. Az egész második félidő arról szólt, hogy puntol egyfolytában mindkét csapat. :dry: Egyetlen egy olyan Drive volt az egész meccs során ahol 3-nál több 1st down-t tett meg a csapat. Pedig még egy Kickoff Return-el kezdett a Steelers.
Viszont bármennyire is katasztrófális volt a Steelers Offense a Defense egyszerűen csodálatos volt. Polemalu-t a múlt hét után ismét a meccs hősének lehetne kikiáltani.
7 turnover volt a Titans oldalán.

Chicago Bears at Dallas Cowboys: CHI: 27 DAL: 20
Hát valami nagyon nincs rendben a Cowboys-al. Ez már a második vereségük. És őket mondják Superbowl esélyeseknek. :-\
Jay Cutler nagyszerűen játszott. Számomra is meglepő módon nem dobott INT-t, de dobott 3 TD-t. A Bears is elég jól kezdi a szezont. Ki tudja talán ők lesznek az egyik Wild Card csapat idén.

Philadelphia Eagles at Detroit Lions: PHI: 35 DET: 32 :woot:
Na ezt a meccset szívesebben láttam volna, mint a Titans meccset. Game of the Week. Egyértelműen. A Lions 35-17-ről jött fel 35-32-re, de az Eagles defense megállította őket 4&long-nál. Szerintem ennek a meccsnek nincs igazi vesztese. A Lions így is túlteljesítette azt amit erre a meccsre vártak tőlük. Náluk egyáltalán nem szokás 30 pont fölött teljesíteni.

Baltimore Ravens at Cincinatti Bengals: BAL: 10 CIN: 15
Na a másik defense meccs. :dry: Ez is a védelmekről szólt. Mindkét csapat offense szánalmasan teljesített, de a Bengalsnál legalább nem volt Turnover. Joe Flacco pedig átment Jay Cutlerbe. „Csak” 4 INT dobott.

Arizona Cardinals at Atlanta Falcons: ARI: 7 ATL: 41
Nagyon egyszerű győzelem az Atlantának.
A Cardinalsnál sokáig vita tárgya volt, hogy Derek Anderson, vagy Matt Leinart legyen az irányító. Végül Andersont választották, Leinart-t pedig elküldték. Sokakban felvetődött, hogy vajon jó döntés volt-e. Nos szerintem ez a meccs egyértelműen megadta a választ.

Tampa Bay Bucceneers at Carolina Panthers: TB: 20 CAR: 7
Azok után, hogy a Bucs tavaly hogy játszott, elég meglepő, hogy 2-0-val kezdenek. Mondjuk a Browns-t, és a Panthers-t nem volt nehéz megverni, de ettől függetlenül senki sem ezt várta. Na de majd vasárnap játszanak a Steelers-el. :brow:

A 22.15 órások:

Seattle Seahawks at Denver Broncos: SEA: 14 DEN: 31
Azok után, hogy milyen szépen legyőzték a 49ers-t múlt héten, igencsak leszerepelt a Seahawks. Minden szempontból jobb volt a Denver. Megérdemelten nyertek. Kyle Orton nagyon szépen játszott. Alig volt rossz passza, és 2 TD-t dobott.

Saint Louis Rams at Oakland Raiders: STL: 14 OAK: 16
Hát mit ne mondjak nem volt valami izgalmas meccs ez sem. Mindenesetre nyert a Raiders, pedig irányító cserét is csináltak.

Houston Texans at Washington Redskins: HOU: 30 WAS: 27 OT
Hosszbbításban győzött a Texans. A múltheti Colts elleni parádé után ismét csodát tett a Houston 27-10-ről egyenlítettek 27-27-re, és hosszabbításban egy Field Goal-al győztek.
Nagyon playoff esélyes most a Texans. Csak nehogy elkiabáljam.

Jacsonville Jaguars at San Diego Chargers: JAC: 13 SD: 38
Úgy tűnik a Chargers kiheverte a múltheti Chiefs-től elszenvedett vereséget. Magasan győztek. Rivers ugyan dobott 3 TD-t, de 2 INT-t is.Ez pedig nem valami bíztató.

New England Patriots at New York Jets: NE: 14 NYJ: 28 :(
Oké. Szóval kikaptunk a Jetstől. Rendben elfogadom, végülis nem lehet minden évben veretlen egy csapat. De azt nem fogadom el, hogy mit művelt a Pats a 2. félidőben.
Könyörgöm csak Randy Mossnak lehet passzolni? Ott van Welker, Edelman, a TE-k. Miért passzoltunk végig egy embernek? És miért nincsen egy Offense Coordinator-unk? :o Nagyon remélem, hogy így soha többet nem fog játszani a Pats.

Sunday Night:

New York Giants at Indianapolis Colts ( avagy Manning Bowl 2) :woot:: NYG: 14 IND: 38
A két testvér párharcából ismét az idősebb Manning került ki győztesen. Mondjuk ezúttal jóval egyértelműbb volt, hogy ki fog nyerni. Payton Manning kifogástalanul játszott. Csak 6 rossz dobása volt, és 3 TD-t passzolt ezen a meccsen.

És végül a Monday Night meccs:

New Orleans Saints at San Francisco 49ers: NO: 25 SF: 22
Nagyon izgalmas, végig kiélezett meccs volt. Minden az utolsó másodpercben dőlt el. Igazából a 49ers majdnem minden szempontból jobban játszott a bajnoknál. Egy kivétellel. A Turnoverek. Ha nem adják el annyiszor a labdát az Endzona-ban akkor bajnokverés lett volna.
De eladták, nem is egyszer. Ebből pedig az következett, hogy 2 másodperccel a vége előtt a Saints belőtte a győztes Field Goal-t.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése