HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (51/144) > >>

Farek:
Nem is tudom. Azért mégis csak már 34 éves, és ő sem lesz fiatalabb. Gondolj bele, Favre-val együtt 75 évesek :)

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Október 06., 22:33:26 ---
A Pats meg elcserélte Mosst??? Oké, hogy ezen a meccsen nem sok szerepe volt, de miért? És kit kaptak cserébe? Nem csodálom, hogy ki vagy akadva...

--- Idézet vége ---

Ez a legszebb az egészben. Kaptunk érte egy 3. körös draft picket :dry:
Na nem azért, de ezzel azon felül, hogy nem örülök neki 2 dolog miatt is ki vagyok akadva.
A. Miért 3. köröset kaptunk? Moss alapból 1. köröst érne. És akkor még örülhetnének, hogy csak ennyit kértünk.
B. Miért most cseréljük el? Egy hónap múlva játszunk a Vikings-al, erre meg adunk nekik egy hihetetlen elkapót. Kicsit sem veszélyes. :stupid: Ha már mindenáron a Minnesotához adjuk, akkor azután tegyük meg ezt, hogy már játszottunk velük. Akkor legalább már minket nem fenyegetne.
Szinte biztos, hogy meg fogja verni a fiatal CB-ket, és hozni fogja a yardokat szépen.

Executor:
NBA Preseason - október 6:

New York Knicks - Minnesota Timberwolves:     100 - 106
Oklahoma City Thunder - Charlotte Bobcats:      97 -   93
Philadelphia 76ers - Boston Celtics:                    65 -   93
Indiana Pacers - Memphis Grizzlies:                    85 -   87
Toronto Raptors - Phoenix Suns:                       129 -  78

Farek:
Basszus, Vicknek eltört a bordája??? :O A szerencsétlen. Pont amikor megkapta az utolsó esélyét, és úgy tűnt, hogy élni is tud vele...

A Pats meg elcserélte Mosst??? Oké, hogy ezen a meccsen nem sok szerepe volt, de miért? És kit kaptak cserébe? Nem csodálom, hogy ki vagy akadva...

Amondin:

--- Idézetet írta: Farek - 2010. Október 06., 11:52:37 ---Már várom Amondin összefoglalóját a többi meccsről :) Kár, hogy a Steelers most elvérzett... :(

--- Idézet vége ---

Iskolai okok miatt csak ilyen későn tudom ezeket ismertetni, de gondolom nem baj. Ami a Steelerst illeti önmagukat verték meg, hogy miért arra majd rátérek. :D Meg majd a Pats egy nagyon ostoba lépésére is :dry:

Week 4
 Vasárnap 19.00 órások

Cincinatti Bengals at Cleveland Browns: CIN: 20 CLE: 23
Már a meccs kezdetétől eldőlt, hogy ki fog nyerni. Végig a Browns vezetett, és a végén próbált feljönni valamennyire a Bengals.
Terrel Owens pedig megszerezte első TD elkapását a Bengals színeiben. Biztosan jobban örült volna, ha ez mellé győzelem is jár, de ez nem jött most össze nekik.

New York Jets at Buffalo Bills: NYJ: 38 BUF: 14 :(
Noha meglepő lett volna, ha másképp alakul, de mivel ebben az évben valahogy a kis csapatok verik a nagyokat, bíztam benne, hogy nyer a Bills. De sajnos nem így történt. :(
Ezen a meccsen Tomlinson alakított nagyot, 133 yardot, és 2 TD-t futott. Sanchez is nagyrészt szépen játszott. Nem dobott INT-t, de dobott 2 TD-t. Most elég erősnek tűnik a jets, de jönnek ők még Foxboro-ba. :hehe:

Baltimore Ravens at Pitsburgh Steelers: BAL: 17 PIT: 14
Végül véget ért a Steelers sikersorozata, de hogy őszinte legyek ezt a meccset simán nyerhették volna, ha nem követnek el egy hatalmas taktikai hibát.
Tudniillik 2 minute warning-nál még vezettek 14-10-re. Náluk volt a labda a saját tizenvalahány yardokun, és 3&10 volt. És ők futást hívtak. :omg:
Namármost ugyan lepörgették az órát 1 percre ezzel, de mivel a saját endzone-jukban álltak színte, így a punter legfeljebb a félpályáig tudná elrúgni a labdát. És így is történt.
De még egy Holdinggal is + 10 yardot adtak a Ravensnek, szóval volt a Baltimore-nak egy perce, hogy 40 yardot megtegyenek egy igencsak fáradt védelem ellen. Nem meglepő, hogy 30 másodperc alatt végigmentek rajtuk. Aztán a maradék fél perc már nem volt elég, főleg hogy már mindjárt az első passz INT lett a Steelers oldalán.
Szokás szerint ki akarták védekezni a meccset, de ez egy fáradt védelemmel már nem olyan egyszerű.

Denver Broncos at Tennessee Titans: DEN: 26 TEN: 20
Elég sokáig vezetett a Titans, de a végére a Broncos vette át a vezetést. A Broncos nagyon sokat passzolt, Kyle Ortonnak 50 passz kísérlete volt, ebből 35 volt jó, 341 yardot, 2TD-t , és 1 INT-t dobott. Mennyivel másabb játékot mutattak, mint múlt héten.

Detroit Lions at Green Bay Packers: DET: 26 GB: 28
A Lions ismét egy szoros meccsen kapott kapott ki. Már az első héttől kezdve világossá vált, hogy azért ők lépést tudnak tartani a többi csapattal, csak a végére elfáradnak. Ezen kellene javítaniuk, és akkor a következő meccsüket biztosan megnyerik.

San Francisco 49ers at Atlanta Falcons: SF: 14 ATL: 16
Hát mit ne mondjak ennél azért valamivel nagyobb győzelmet vártam a Falconstól, és szerintem ők is. Viszont 14-0-ról fordítottak tehát azért valamennyire összekapták magukat a második negyedben.

Carolina Panthers at New Orleans Saints: CAR: 14 NO: 16 :-\
A Bajnok eddig nem sok olyan győzelmet mutatott az én szememben ami miatt újabb Superbowl esélyesnek mondanám őket. 16 pontot szerezni csak, a liga egyik leggyengébb csapata ellen nem túl bíztató.

Seattle Seahawks at Saint Louis Rams: SEA: 3 STL: 20
Azok után, hogy múlt héten milyen szépen legyőzték a Chargerst azt vártam, hogy most is nyerjen a Seahawks. Ennek ellenére szánalmas teljesítményt nyújtottak.
És ezzel a Rams túlteljesítette a tavalyi győzelem számukat. Tavaly volt mindössze egy győzelmük. Idén már ez volt a 2.

22.15 órások:

Indianapolis Colts at Jacsonville Jaguars: IND: 28 JAC: 31 :woot:
Mekkora vége lett ennek a meccsnek. Fél perccel a vége előtt egyenlített a Colts 28-28-ra. Mindenki hosszabbítást várt, de a Jaguarsnak sikerült eljutni Field Goal távolságba. ( FÉL PERC ALATT) A játék sorsa Scobee lábában volt ami nem vallott csődött. A meccs lefújásának a pillanatában berúgta az 59 Yardos FG-t. :bravo:

Houston Texans at Oakland Raiders: HOU: 31 OAK: 24
Ez is hihetelen meccs volt. Arian Foster ismét remekült. 131 yardot, és 1 TD-t futott. Valamint volt még egy TD elkapása is. Lehet, hogy ő lesz az új évtized Tomlinsonja? :D
2 perccel a vége előtt a Raidersnél volt a labda. 4&16 volt, de megoldották. Vagyis megoldották volna, ha az elkapó rendesen elkapja a labdát, de így egy védő kezébe pattant tovább a labda.

Wahington Redskins at Philadelphia Eagles: WAS: 17 PHI: 12
Donovan Mcnabb visszatért Philadelphiaba, és nyert. Igazából mindkét csapatnak voltak hibái, de végül a Redskins diadalmaskodott. Michael Vick pedig bordatörés miatt egy darabig nem fog tudni játszani.

Arizona Cardinals at San Diego Chargers: ARI: 10 SD: 41
Nagyon könnyen nyert a Chargers. Ez a meccs végképp bebizonyította, hogy a Cardinals hatalmas hibát követett el, amikor elküldték Leinart-ot. Nem csoda, hogy nyert a Chargers, ilyen Arizona offense-el.

Sunday Night

Chicago Bears at New York Giants: CHI: 3 NYG: 17 :-\
Hát nem egészen ezt az eredményt vártam. A Bears támadófala katasztrófális volt. Csak az első félidőben 9-szer sack-elték Cutler-t. És mivel ez még nem volt elég, az egyik sack során úgy megütötték Cutler-t, hogy a földön maradt. A fejére kapott egy nagy ütést, és ennek következtében előfordulhat, hogy egy darabig nem fog tudni játszani. Innentől kezdve, pedig adott volt a győzelem a Giantsnek.

Monday Night:

New England Patriots at Miami Dolphins: NE: 41 MIA: 14 :) :(
Ez a meccs vegyes érzéseket váltott ki bennem. Örülök az eredménynek, de nem örülök annak amit a csapat a meccs után tett.
Először is, a második félidőben nagyon szépen játzsott a Pats. Öt külömböző TD-t szerzett a csapat, és végre minden csapategységben remekel. Durva volt még, hogy az utolsó negyedben hangosabb volt az idegenben játszó Pats szurkolócsoportja, mint a Dolphins-é. Szóval ez egy jó meccs volt. :bravo:
Viszont nem sokkal a meccs után elcseréltük Randy Mosst a Vikingshoz.  NEEEEEEEE!!!!!!!!! Ezt most miért kellett? :o Megértem, hogy ezen a meccsen nem mutatott jó teljesítményt, de akkor is… Fontos eleme volt az Offense-nek, erre meg elküldjük.
Nem tudom mit akar Belichik, de ezt most tényleg nem kellett volna. Nincsen se offense, se Defense Coordinatorunk, erre még Mosst is elküldjük. Nagyon nem lesz ez így jó.

A szabadnaposok pedig a Cowboys, Chiefs, Bucceneers, és Vikings voltak.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése