HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2010. Október 13., 15:41:59 ---
--- Idézet ---Igazság szerint az egyik Fumble az olyan volt, hogy a Cardinals irányítója megpróbált befutni az endzone-ba, de kiütötték a kezéből a labdát. És ezt a labdát egy offense falember szedte össze, és futotta meg a TD-t. Szóval ha nagyon erősen nézzük akkor ez futott TD-nek minősülne, de a statisztikában Fumble Return-ként szerepel.
--- Idézet vége ---
Jelentkezzen a fórumon bárki, aki akár részben megérti, hogy ezek ketten miről beszélnek.
--- Idézet vége ---
Ugyan már, talgaby, részben te is megérted, nem? Olyan részekben, mint "Igazság szerint..." vagy "...megpróbált befutni..." vagy "...ha nagyon erősen nézzük..."? :badteeth:
Schmatzy:
És akkor krikettről még szó sem esett. :badteeth:
talgaby:
--- Idézet ---Igazság szerint az egyik Fumble az olyan volt, hogy a Cardinals irányítója megpróbált befutni az endzone-ba, de kiütötték a kezéből a labdát. És ezt a labdát egy offense falember szedte össze, és futotta meg a TD-t. Szóval ha nagyon erősen nézzük akkor ez futott TD-nek minősülne, de a statisztikában Fumble Return-ként szerepel.
--- Idézet vége ---
Jelentkezzen a fórumon bárki, aki akár részben megérti, hogy ezek ketten miről beszélnek.
Farek:
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Október 13., 14:36:02 ---Egyébként meg Moss helyére érkezett a csapathoz Deion Branch a Seattle-től.
--- Idézet vége ---
Igen, ezt én is hallottam a tegnap esti közvetítésben. Azért így legalább már egy kicsit árnyaltabb a helyzet.
Amondin:
--- Idézetet írta: Farek - 2010. Október 12., 23:43:36 ---Hogy mi vaaaaan??? :blink: Az nagyon durva, ezt el sem tudom képzelni. Igen gáz az ellenfélre, meg a saját támadóegységre nézve...
--- Idézet vége ---
Igazság szerint az egyik Fumble az olyan volt, hogy a Cardinals irányítója megpróbált befutni az endzone-ba, de kiütötték a kezéből a labdát. És ezt a labdát egy offense falember szedte össze, és futotta meg a TD-t. Szóval ha nagyon erősen nézzük akkor ez futott TD-nek minősülne, de a statisztikában Fumble Return-ként szerepel.
Először én is nagyot néztem ezen. Nézem a játékosok eredményeit, és látom, hogy a Cardinalsnál nincs passzolt TD. Jó gondoltam futották őket. De nem. A futók neve mellett sincs TD beírva. Aztán megnéztem az összefoglalót, és ott láttam, hogy milyen TD-k is voltak ott.
Pepperst pedig nem csodálom, hogy utálják. Ő akart mindenáron elmenni. Kijelentette tavaly, hogy ő itt tovább nem marad, és bármelyik csapatba a 31-ből szívesen elmenne.
A speciális egységek pedig tényleg nem semmik mostanság. Remélem vasárnap a Pats megismétli ezekwet a Ravens ellen. Egyébként meg Moss helyére érkezett a csapathoz Deion Branch a Seattle-től.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése