HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (47/144) > >>

Farek:
Kösz szépen a híreket, mindig örömmel olvasgatom őket. Pláne, ha még a Steelers is nyer... :) hogy hogyan, az most mellékes... ;)

--- Idézet ---Quaterback Snick-el
--- Idézet vége ---
Sneak

Basszus, az a Pats meccs tényleg nem volt semmi.... A végére nagyon röhögtem volna ha kiegyenlítenek. aztán egy jó kis kétesélyes hosszabbítás... :)

Szegény Dallast még az ág is húzza. Romot csúnyán ledarálták, de nem szabálytalan értelemben. Nagyon peches volt.

Basszus, azt én csak a MNF-en láttam, hogy Favre papa két törött csonttal játszotta végig a meccset. De mégis, hogyan? És mikor történt a sérülése? Az az ember nem normális... :O

Amondin:
Week 7:

19.00 órások:

Cincinatti Bengals at Atlanta Falcons: CIN: 32 ATL: 39  :woot:
Hatalmas meccs volt. Félidőben még a Falcons vezetett 24-3-ra, de a 3. negyedben feljött a Bengals 25-24-re. Majd a 4. negyedet ismét a Sasok nyerték
Viszont nem sokon múlott, hogy ki lesz itt a győztes. Noha ezzel a Bengals gyakorlatilag elszállt ( innen már csak nagy szerencsével jutnának be a playoffba) azért el kell ismernem, hogy nagyot alkottak aznap.

Pittsburgh Steelers at Miami Dolphins: PIT: 23 MIA: 22 :-\
A Steelers rajongóknak most nem fog tetszeni amit mondok, de ami igaz az igaz.
Ezt a meccset a Dolphinsnak kellett volna megnyernie, de egy elég nagy bírói hibának köszönhetően nyert a Steelers. De mi volt ez a hiba?
Szóval 3 perccel a vége előtt vezet a dolphins 22-20-ra. A Steelers 3&goalnál van. Big Bennek nem volt szabad elkapója így megpróbált befutni az endzonaba. De alig pár centivel a vonal előtt kiverték a labdát a kezéből, amit egy Miami védő szerzett meg. A bírók TD-t ítéltek a Steelersnek.
Erre persze jött is mindjárt a challenge, hogy „ Kérem szépen ez már hogy lenne TD?”
Visszanézték, és megállapították, hogy még azelőtt verték ki a labdát a QB kezéből, mielőtt az még elérte volna a vonalat. Viszont bár nem TD, de maradt a Steelersnél a labda. Hogy miért?
Na ez az amit nem értek. A bírók valami olyasmit mondtak, hogy nem látszott tisztán, hogy ki szerezte meg a labdát. Nos abból a kameraállásból amiből én láttam, egyértelműen látszott, hogy a ladba bizony egy Miami védő kezében kötött ki.
Ezeregy magyarázatott hallottam, hogy miért is lehetne a Steelers-é a labda, vagy miért nem, de ha nekem kellett volna ítélnem, én a Dolphinsnak adtam volna a labdát. ( Pedig nem szerettem volna ha nyerne a Miami) Ezek után a Steelers berúgta a győztes FG-t.

Buffalo Bills at Baltimore Ravens: BUF: 34 BAL: 37 OT :woot: :blink:
Amikor először láttam ezt az összepárosítást, akkor valami ilyesmit mondtam magamban.
„ A Hollók simán nyerni fognak.”
Nos valóban nyertek, de közel sem olyan simán, mint ahogy én azt gondoltam volna. Nagyon küzdött a Bills az első győzelméért, de végül nem jött össze. A hosszabbításban mint tudjuk nagyon sok múlik a szerencsén.

Jacsonville Jaguars at Kansas City Chiefs: JAC: 20 KC: 42 :ugral:
Egyre jobban kezd összeállni a Chiefs. A sorsolása alapján szerintem egy 11-5-el simán befejezhetnék a szezont. Pedig ezt a szezon előtt, még a legádázabb Chiefs szurkoló ( mint Faragó Richard :D) sem merte volna állítani.
Ezen a meccsen, mind Offense-ben, és mind Defense-ben nagyon gyönyörűen játszottak.

Cleveland Browns at New Orleans Saints: CLE:30 NO: 17 :blink:
MI… … A… … CSUDA????????????
A Saints. A BAJNOK. Kikapott. A BROWNS-TÓL. OTTHON.
AhhhhhhhhhhhhA.
Na jó ez azért nem kis meglepetés. Erre szerintem 100 emberből 99 azt mondta volna, hogy a bajnok simán nyer. Erre meg kiakpnak az egyik leggyengébb csapattól.
Drew Brees 4 INT-t dobott a meccs folyamán, amiből kettőt ráadásul vissza is hordtak.

Washington Redskins at Chicago Bears( avagy Turnover meccs): WAS: 17 CHI: 14
Híres nevezetes Chicago Offense Jay Cutlerrel az élen 5 turnovert könyvelhet el magának. Mondjuk abból a Fumble az igen érdekes volt. Ugyanaz mint a Steelersnél.
Cutler egy Quaterback Snick-el megpróbálta benyújtani a labdát az endzonaba, de kiverték a kezéből. A valóság azonban az, hogy ez bizony egy TD volt. Tisztán látszott, hogy a labda síkja elérte a gólvonalat. Viszont ezért a bírók nem hibáztathatók. Ember legyen a talpán aki a között a sok ember között szabad szemmel észreveszi ezt. Nem, itt a vezetőedző hibázott hatalmasat, azzal, hogy nem dobott piros zászlót.
Ezen kívül Cutler 4 INT-t dobott, és ami érdekes, hogy mind a négyet ugyanaz a cornerback szerezte meg.
Mondjuk a másik oldal sem az Offense-ből élt ezen a meccsen. Volt ott is Turnover rendesen. Ott inkább a védelemnek köszönhették a pontokat, szóval igazság szerint egyik csapat sem érdemelte volna meg a győzelmet.

San Fransisco 49ers at Carolina Panthers: SF: 20 CAR: 23
Ezzel megszerezte a Panthers az első győzelmét. Ehhez nem igazán lehet mit hozzátenni. Mindkét csapat gyakorlatilag kiesett a továbbjutók közül. Ők már csak a becsületükért küzdenek. Viszont azért igencsak meg szoktak küzdeni az ilyen csapatok.

Saint Louis Rams at Tampa Bay Bucceneers: STL: 17 TB: 18
A Bucs 17-3-ról hozta vissza a meccset. És ezzel a győzelmével jelenleg a Wild Cardosok között áll. A Rams ugyan kiakpott, de látszik rajtuk, hogy azért fejlődnek, és egy 5-11-el simán be tudnák fejezni a szezont.

Philadelphia Eagles at Tennessee titans: PHI: 19 TEN: 37
Az Eagles háromszor megtudta volna nyerni a meccset, ha sikerül TD-t szerezniük. De egyszer eladták a labdát, és kétszer FG-t rúgtak. A Titans pedig a 4. negyedben 27 pontot szerzett. Szóval ezt az Eagles nagyon elszúrta. Nyert helyzetből buktak el ők is.
jó tudni, hogy nem csak a Patsnek szokása 20 pontokat kapni az utolsó negyedben. :)

22.15 órások

Arizona Cardinals at Seattle Seahawks: ARI: 10 SEA: 22
És ezzel a Seahawks átvette a vezetést a csoportjában. Noha gyakorlatilag csak FG-kből élt a meccs alatt, de a lényeg végülis az, hogy nyertek. Nagyon összeszedték magukat erre az idényre.

New England Patriots at San Diego Chargers: NE: 23 SD: 20 :-\
Nagyon örülnék, ha a Pats jövőhéten már nem játszana az idegeimmel. A 4. negyednek 20-3-mal vágtunk neki, erre meg a Chargers kis híján visszahozza azt a meccset. Hálát adhatunk a kapufának. Nagy szerencse volt. De néha mi is megérdemeljük. Nem csak a Coltsnak lehetnek HATALMAS szerencsével megnyert meccsei.
Viszont amit a Chargers az első félidőben művelt… Nos én már csak nevetni tudtam azon, hogy milyen Fumbleket csináltak. :D

Oakland Raiders, at Denver Broncos: OAK: 59 DEN: 14 :blink:
ghgojiaerfjepofklfghijmdélsdnnf
Na végre megtaláltam az elgurult szemeimet. Szóval a Raiders 59 pontot szerzett Denverben. Hááááááááááát ezt senki sem várta volna. Az még elmenne, hogy nyer a Raiders, de így…
Lehet tippelni vajon hány Broncos szurkoló maradt a staidonban. Én olyan kétjegyű számra tippelnék. :badteeth:

Sunday Night:

Minnesota Vikings at Green Bay Packers: MIN: 24 GB: 28
A harmadik Favre vs Packers meccsből immáron a Packers került ki győztesen.
Favre ismét 3 INT-t dobott, viszont a meccs során eltört a műtött bokája. Ennek ellenére ő törött bokával végig játszotta a meccset. Hogy fog-e tudni játszani a későbbiekben az kérdéses, de elég kicsi ennek a valószínűsége.

Monday Night:

New York Giants at Dallas Cowboys: NYG: 41 DAL: 35 :woot:
Ez se semmi meccs volt. Hihetetlen, hogy Ei Mannig azok után, hogy 2 INT-vel kezdett milyen szépen játszott a későbbiekben. Megérdemelten nyertek, bár persze kellett hozzá Romo sérülése is, aki kulccsonttörést szenvedett. Előreláthatólag 6-8 hétig nem fog tudni játszani. És ezzel azt hiszem kijelenthetjük, hogy a Cowboys nemhogy Superbowl-t, de még Playoff-t sem fog játszani.

A szabadnaposok a Colts, Texans, Lions, és Jets, voltak.

És akkor egy kis kitérő a csoportok, és a konferenciák állására:

AFC:
Észak: 1. Pittsburgh  5-1 2. Baltimore 5-2  3. Cincinatti 2-4 4. Cleveland 2-5
Kelet: 1.New York ( Jets) 5-1 2. New England 5-1 3. Miami 3-3 4. Buffalo 0-6
Nyugat: 1. Kansas City 4-2 2. Oakland 3-4 3. San Diego 2-5 4. Denver 2-5
Dél: 1. Tennessee 5-2 2.Houston 4-2 3. Indianapolis 4-2 4. Jacsonville 3-4
NFC:
Észak: 1 Chicago 4-3 2. Green Bay 4-3 3. Minnesota 2-4 4. Detroit 1-5
Kelet: New York(Giants) 5-2 2. Washington 4-3 3.Philadelphia 4-3
4.Dallas 1-5
Nyugat: 1. Seattle: 4-2 2.Arizona 3-3 3.Saint Louis 3-4 San Fransisco 1-5
Dél: 1. Atlanta 5-2 2. Tampa Bay 4-2 3. New Orleans 4-3 4.Carolina 1-5

És Konferencián belül a jelenlegi továbbjutók sorrendben:

AFC:
1. New York Jets 5-1 (Csoportelső)
2. Pittsburgh 5-1 (Csoportelső
3. Tennesse 5-2 (Csoportelső)
4. Kansas City 4-2 (Csoportelső)
5. New England(Wild Card 1) 5-1
6: Baltimore (Wild Card 2) 5-2

NFC:
1. New York Giants 5-2 (Csoportelső
2. Atlanta 5-2 (Csoportelső
3. Seattle 4-2 Csoportelső
4. Chicago 4-3 (Csoportelső)
5. Tampa Bay ( Wild Card 1) 4-2
6. Washington ( Wild Card 2) 4-3

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. Október 22., 20:23:09 ---Ezzel pedig tettünk egy szívességet a Steelersnek, mert mivel ők is nyertek, így a Pitsburgh az első a csoportjában. Ezt a szívességet pedig kérjük vissza jövőhéten amikor a Steelers a Dolphinsal fog játszani. ;D

--- Idézet vége ---
Heh, megdumáltuk :)

Amondin:
Technikai okok miatt(nem volt egy darabig internetem) a 6. hét eredményeit csak most tudom közölni azokkal akiket érdekelnek. Remélem senkinek nem okoztam ezzel problémát.
De ennyit a bevezetőről lássuk az eredményeket:

Week 6:

19.00 órások:

Miami Dolphins at Green Bay Packers: MIA: 23 GB: 20 OT  :-\
A Packersnek valahogy nagyon nem megy a hosszabbításos játék. Már a harmadik zsinórbeli hosszabbításos meccsüket veszítik el. Össze kell szedniük magukat, ha be akanak jutni a playoffba az egyszer biztos.
A probléma ismételten a támadófal voltbár már kezd alakulni.

San Diego Chargers at Saint Louis Rams: SD: 17 STL: 20
Ooooké. Tehát a Chargers kikapott. Megint. Ezúttal a Ramstől.
Ühhhhhhüüüüümm.
Na jó csak nekem furcsa, hogy az eddigi négy vereségüket olyan csapatoktól szerezték akik tavaly még 5 győelmet is alig értek el? :headscratch: Ezzel a vereséggel a csoportjuk utolsó helyére csúsztak vissza. Ráadásul jövőhéten a Pats-el játszanak, tehát előfordulhat, hogy még egy vereséget összeszednek. Azzal pedig búcsút mondhatnak a playoffnak.

Baltimore Ravens at New England Patriots: BAL: 20 NE: 23 OT  :ugral:
HUH, ez a meccs kész idegrendszerteszt volt annak aki látta ezt élőben. Nagyon szoros volt, és a két csapat teljesítménye között alig-alig volt külömbség. A 4. negyedre 20-10-es Ravens vezetéssel fordultak a csapatok, majd a Pats visszahozta ezt a meccset, hála a védelemnek. 5-ször egymás után állították meg a Hollók támadását, ami esélyt adott az egyenlítésre.
A hosszabbítás se sokon múlott. Kétszer/háromszor puntolt mindkét csapat, és ha már punt…
Hosszabbítás 7-8. perce. A Ravens megállítja a Patset a saját 20-as yardján. Bejön Meskó Zoltán a pályára, hogy elrúgja a labdát. Mindenki abban reménykedett, hogy remélhetőleg az ellenfél 40-30-as yardjáig elmegy a labda. De nem ez történt.
Meskó elrúgta az ellenfél 15-ös yardjáig, és ezzel végképp lehetetlen helyzetbe hozta az igencsak fáradt, és megtört Ravens Offense-t.
És ezután a nagyon jó mezőnypozíciónak köszönhetően már nem volt nehéz Field Goal távolságba jutni. Gostkowski 35 yardos FG-vel nyert a Pats.
Ezzel pedig tettünk egy szívességet a Steelersnek, mert mivel ők is nyertek, így a Pitsburgh az első a csoportjában. Ezt a szívességet pedig kérjük vissza jövőhéten amikor a Steelers a Dolphinsal fog játszani. ;D

Cleveland Browns at Pittsburgh Steelers: CLE: 10 PIT: 28
Ééééééééééééés igen…. Big Ben Roethlisberger visszatért a Heinz Fieldre. :D A közönség üdrivalgással fogadta az eddig 4 meccsre eltiltott irányítót, aki mindjárt 1 INT-vel nyitott. :D
De aztán összekapta magát, és 3 TD-t dobott a meccs további részében.

Kansas City Chiefs at Houston Texans: KC: 31 HOU: 35  :woot:
Micsoda meccs. Ilyet szeretnék a továbbiakban is látni.
Gyönyörű pasz, és futójátékok, rengeteg pont, és az utolsó percben dől el a meccs végeredménye. Mindkét csapat szépen játszott.
Bár én itt a Chiefsnek drukkoltam, de azért a Texans sem áll távol a szívemtől, és ha azt nézzük nekik jobban kellett a győzelem.
Matt Cassel pedig ismét 3 TD-t dobott.

Detroit Lions at New York Giants: DET: 20 NYG: 28
Hát azt hiszen a Lionsnak idénre befellegzett. Az első héten ugyebár megsérült Matthew Stafford, és a helyére lépett Sean Hill, akinek az irányítása alatt majdnem megnyerték az eddigi meccseiket( nagyon kevés döntött, hogy nem ők nyertek minden esetben) És ő is lesérült ezen a meccsen. :( Szóval szerintem ha nem gyógyul fel hamarosan akkor baj lesz Detroitben.

Atlanta Falcons at Philadelphia Eagles: ATL: 17 PHI: 31
Egy kicsit más eredményt vártam, de így sem rossz. Nagy győzelem ez az Eaglesnek, bár még ezzel sem tudták átvenni a csoportuk vezetését, de jobban állnak, mintha 3-3-mal kellene küzdeniük a továbbiakban. A meccsen Kevin Kolb volt az irányító, és úgy nézz ki a következőn is ő lesz.

Seattle Seahawks at Chicago Bears: SEA: 23 CHI: 20
A Bears támadófala egész jó volt. Ezúttal csak 6-szor sack-elték Cutlert.( Abból egy Safety volt) Ez már javulás. :badteeth:
És igen Jay Cutler visszatért a sérüléséből. INT-t ugyan nem dobott, de TD-t sem, és az a 17/39 igencsak gyenge mutató.

New Orleans Saints at Tampa Bay Bucceneers: NO: 31 TB: 6
Igen könnyű győzelem a Saintsnek. Nem is érdemes nagyon ragozni.
Legfeljebb annyit tennék hozzá, hogy Brees ismét 3 TD-t dobott, ami számomra azt mutatja, hogy a futók kiesése után a passzjátékra fog hagyatkozni a Saints.

New York Jets at Denver Broncos: NYJ: 24 DEN: 20 :(
NEEEEEEEEEEEEM. Az egész meccs egy pass interference-n bukott el. Ráadásul a szabálytalánság szerintem vitatható lett volna, de most már mindegy. :(
Ha akkor 4&6-nál nincs az a szabálytalanság a gólvonal előtt akkor nyert volna a Broncos, de így sajnos kiakaptak.
Mark Sanchez eddig nem dobott INT-t. Ezen kettőt is dobott. Viszont ennek ellenére is nyertek, szóval lényegtelen.

Oakland Raiders at San Fransisco 49ers: OAK: 9 SF: 17
És ezzel megszerezte a 49ers első győzelmét ebben az idényben. Elég sokat kellet rá várni, és igaz, hogy a Raiders ellen érték el azt, de már ez is valami. Talán be tudják fejezni egy 7-9-el a szezont. Legalábbis én erre tippelek.

Dallas Cowboys at Minnesota Vikings: DAL: 21 MIN: 24
És ezzel a Dallas utolsó esélye is elszállt a továbbjutásra. Ha 1-4 után bejutnak a playoffba akkor minden elismerésem az övék, de erre nem sok esélyt látok.
Nagyon sok szükségtelen szabálytalanság volt a Cowboys oldalán, és ezt bizony az egész csapat bánta.

Sunday Night:

Indianapolis Colts at Washington Redskins: IND: 27 WAS: 24  :woot:
És ezzel a 43 éve tartó sorozat végetért. A Colts utoljára 43 éve volt képes nyerni Washingtonban. Igen hosszú sorozat volt, de ezzel a meccsel immáron véget ért.
Ám ennek a győzelemnek ára volt. A meccs során megsérült a Colts első számú futója Joseph Addai,  valamint  a meccs után valamilyen módon Dallas Clark, Manning első számú célpontja is sérülést szerzett. ( hogy ez miként történt arról nem írnal, de nem a meccs során sérült meg.) Addai sérülésének súlyosságát nem tudom, de Clark szezonja ezzel a sérüléssel véget ért. Ez két hatalmas érvágás a Coltsnak.

Monday Night:

Tennesse Titans at Jacsonville Jaguars: TEN: 30 JAC: 3
Egy igencsak könnyű győzelem a Titansnek. Ezzel a győzelemmel átvették a csoportjuk vezetését. Ami érdekes volt, hogy ezúttal nem Vince Young, hanem Kerry Collins játszott a Titans irányítójaként. Tennesse-ben is hatalmas irányító kérdőjel van azt hiszem.

A szabadnaposok pedig a Bengals, Panthers, Bills, és Cardinals voltak.

És mivel túlvagyunk hat játékhéten, így már szerintem érdemes a csoportok állásába is belemenni, szóval: Konferencián belül a jelenlegi továbbjutók sorrendben:

AFC:
1. New York Jets 5-1 (Csoportelső)
2. Pittsburgh 4-1 (Csoportelső)
3. Tennesse 4-2 (Csoportelső)
4. Kansas City 3-2 (Csoportelső)
5. New England(Wild Card 1) 4-1
6: Houston ( Wild Card 2) 4-2

NFC:
1. New York Giants 4-2 (Csoportelső)
2. Atlanta 4-2 (Csoportelső)
3. Chicago 4-2(Csoportelső)
4. Arizona 3-2 (Csoportelső)
5. New Orleans ( Wild Card 1) 4-2
6. Philadelphia ( Wild Card 2) 4-2

Amondin:
Hát előfordulhat az ilyen, amikor nincsenek védőfelszerelésben. :badteeth:
Egyébként ha már témánál vagyunk, akkor tegnap rendezték meg a VI. Hungarian Bowl-t, a BVSC stadionban.
Idén a Budapest Wolves, és a Nyíregyháza Tigers küzdött meg a kupáért.
Ezt a meccset volt szerencsém élőben a helyszínen látni, és valami elképesztő volt. Noha a meccs ennél egyoldlúbb nehezen lehetett volna, de mindkét csapat a végsőkig küzdött.
Ami meglepett, hogy milyen sokan kimentek erre a meccsre. Mondjuk egy ilyen meccsre nem öngyilkosság kimenni, mint egy másik magyar "sport" meccsre. Bekiabálások egyáltalán nem voltak. Vagy legalábbis azon a részen ahol én ültem ott az egész meccs alatt egyszer kiabált be csak valaki, mert már unta, hogy egyfolytában fut az egyik csapat. Nem volt szemüveget a bírónak, és egyéb bekiabálás mindenki élvezte a játékot.
Szabálytalánság se nagyon volt. Talán két kezemen meg tudom számolni, hogy mennyi volt, és azoknak a nagy része is False start, vagy Offside volt, szóval nem vészes szabálytalánságok.
Sérülés kettő volt összesen, de amikor megsérült valaki mindkét csapat ÖSSZES játékosa letérdelt, és reménykedett benne, hogy nem súlyos a sérülés.
És a végén mikor átadták a kupát a Wolves-nak a Tigers csapata is megtapsolta őket. Szóval bár egy durva játéknak lehet ezt mondani, de nagyon sportszerű volt.
Egy élmény volt ottlenni.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése