HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (46/144) > >>

Farek:
http://www.origo.hu/sport/20101109-az-amerikaifoci-legnagyobb-trukkjet-mutatta-be-egy-iskolas-video.html
Basszus, Amondin (meg mindenki más, akit érdekel) ezt nézd meg! Láttam már hasonlót, de ennyire pofátlant még soha...  :hehe: ;D :worship:

Amondin:
Mondom én, hogy Favre még 60 évesen járóbottal a kezében is dobálgatni fogja a labdákat ;D
És igen az a Grossmann. Én is nagyot néztem amikor megláttam őt. És most kapaszkodj meg...
Lehet hogy ő fog játszani egy darabig kezdőként. Persze a hangsúly a leheten van.
És igen, a Steelersnél a támadóknál van a probléma, ahogy tavaly is inkább ott volt. Polamalu sérülése ide-vagy oda ha azt nézzük tavaly a védelem megtette a dolgát. Ilyen vereségeket szenvedtek tavaly: 17-14, 20-17, 27-24, 27-24, 13-6, 18-12.
Azért két meccs kivételével egyszer sem engedtek 20 pont fölött.

És most jött a hír, hogy Moss eligazolt a Titanshez. Nem kis csoport lesz az az AFC South :D

Farek:
Basszus, Favre tényleg nem normális...  :nemtudom: Nem tudom, miből van az az ember, meg mi a célja, de hogy egy alig egy hete két helyen el- vagy letört csontú bokával nekiállni amerikai focit játszani az NFL-ben... hát... nem is tudom, mit mondjak.

Grossman??? Az a Grossman, aki csakis a védelmének köszönhette annak idején, hogy döntőt játszhatott??? Jesszus, hát még van alaki, aki hajlandó foglalkoztatni?

Eh, bosszant, hogy hiába a jó védelem, ha a Steelers támadóegysége nem képes többre. Sebaj, meg lesz a rájátszás, csak nem sétagaloppban :)

Amondin:
Week 8:

19.00 órások:

Denver Broncos at San Francisco 49ers: DEN: 16 SF: 24
Igazából csak papíron volt a 49ers házigazda mivel ezt a meccset Londonban a Wembley stadionban játszották. Ismételten tele volt az egész stadion minden országból jövő szurkolókkal. Ahogy tavaly most is a hazai hangulat megtremtéséért az összes székre egy-egy 49ers zászlót tettek, amit a nézők rendesen használtak is. :D
De akkor a meccsről:
Az első félidő 3-0-val ért véget. Már mondtam is magamban, hogy nem szívesen lennék azoknak a helyében akik ki tudja mennyit fizettek azért, hogy ezt láthassák. De végül a 4. negyedre összekapták magukat a csapatok, és ennek köszönhetően a végére egy nagyon izgalmas eredmény alakult ki.
Ja, és a himnuszokat ismét sikerült borzalmasan előadni. Az Amerikai mégy úgy ahogy, de elment, de az angol… :dry:
Nem tudom, hogy ki találta ki, hogy egy elektronikus gitárszólóban adják elő a himnuszt, de valami borzalom volt az.  :dry:

Jacsonville Jaguars at Dallas Cowboys: JAC: 35 DAL:17
Dallasban felvették azt a jó szokást, hogy a szurkolók egy zacskót húznak a fejükre, miközben nézik ahogy a csapatuk szenved. ;D
A Jaguars irányítója David Garrard élete legjobb meccsét játszotta. 4 passzolt, és egy futott TD-t írhat fel magának.
A másik oldalon Jon Kitna 4 INT-t dobott. De ezekből legfeljebb egyről tehet ő. Mind a négyet az elkapó kezébe dobta, de azok valéahogy képtelenek voltak megfogni a kezükbe dobott labdát. És ezen felül még tovább is ütötték egy védő kezébe. Szóval a Cowboys elkapói nagyon elszúrták ezt a meccset.

Miami dolphins at Cincinatti Bengals: MIA: 22 CIN: 14
Azt hiszem a Steelersnek nem kell aggódnia a Bengals miatt idén.  :D 14-6-os vezetés után így visszaesni…
Mondjuk a másik oldal sem a nagy Offense játékról volt híres. Végig FG-kból éltek, és valahogy sikerült kiharcolniuk a végén egy TD-t.

Buffalo Bills at Kansas City Chiefs: BUF: 10 KC: 13 OT
Hát a Chiefs végül megszenvedte a győzelmet, de tegyük hozzá, hogy elég nagy szél volt akkor Kansas City-ben. A hosszabbításban mindkét fél kihagyott egy-egy FG-t.
Majd 5 másodperccel a hosszabbítás vége előtt a chiefs berúgta a győztes FG-t.

Washington Redskins at Detroit Lions: WAS: 25 DET:37 :woot:
Matthew Stafford visszatért sérüléséből, és mindjárt 4 TD-t dobott.
Hihetetlen 4. negyed volt ezen a meccsen. 14-13-mas Lions vezetéssel vágtak neki ennek a negyednek, és lám mi lett a vége.
Az érdekes az volt, hogy a Redskins utolsó támadásánál az edző lecserélte McNabb-t, és beküldte Rex Grossmann-t irányítónak. ( A Colts-Beras Superbowlon volt a beras irányítója)
Ez öngyilkosság volt. Mindjárt kiverték a kezéből a labdát, és visszafutott a Lions TD-re. Ezzel dőlt el igazán a meccs.

Green Bay Packers at New York Jets: GB: 9 NYJ: 0 :ugral:
Na végre. Ideje volt, hogy valaki megállítsa a New Yorkiakat. Mondjuk lehetett volna ez nagyobb győzelem is, de New Yorkban is hatalmas szél volt. Alig lehetett passzolni, a futásokat meg rendre megállították.
Viszont az elég meglepő számomra, hogy a Packers lenullázta a Jetset. Nem mintha baj lenne, de ezt azért nem vártam volna.

Carolina Panthers at Saint Louis Rams: CAR: 10 STL: 20
Bradford lassan de biztosan vezette ismét győzelemre a Rams-t. Egyesek már az új Kurt Warnernek jósolgatják. Nos attól még messze van, de ha így fejlődik tovább, akkor előbb-utóbb eljuthat arra a szintre, mint az egykori legendás Rams irányító.

22.15 órások

Tennesse Titans at San Diego Chargers: TEN 25 SD: 33
Butaságok, és butaságok sora hozta meg a győzelmet a Chargersnek. Meg Rivers nagy játéka.
De mi történt a Titansel? Nos a legjobb elkapójuk már az elején lesérült, és a 4. negyedben Vince Young a kezdőirányítójuk is kiesett. Valamint történt egy eset ami azért tényleg nem kellett volna. Az egyik játékosuk valamilyen oknál fogva megpróbálta megütni a Charger játékos, de a bíró épp útban volt. :omg:
Persze véletlen volt, de ez mindenképpen meccsből való kizárást jelent.
És Rivers túlvan a 2600 passzolt yardon. 8 hét után.  :bravo: Ez azért nem semmi. A Végén még megdönti Marino rekordját.

Minnesota Vikings at New England Patriots: MIN: 18 NE: 28 :ugral:
Ha ezt a meccset említjük akkor mindenkinek Favre, és a sérülése fog az eszébe jutni.
Nos Favrenak tíz öltéssel összevarták az arcát, és utána mindjárt tartott egy sajtótájékoztatót, ahol bejelentette, hogy: Jövőhéten fog játszani a Cardinals ellen.
Erre csak három dolgot tudok mondani:
1. Ez az ember nem normális.
2. Nem kis fájdalomtűrűképessége van.
3. Ezek után már valószínűsíthető, hogy 60 évesen is még a labdákat fogja dobálgatni.
És a legfurcsább dolog, hogy a meccs után a Vikings elküldte Randy Mosst.

Tampa Bay Bucceneers at Arizona Cardinals: TB: 38 ARI: 35 :woot:
Ez se semmi meccs volt. És egyszerűen hihetetlen, hogy a tavalyi 3-13-mas Bucs ilyen nagyot fejlődött. Már 5-2-vel állnak.
Arizonaban pedig valószínűleg visszasírják Leinar-t. Az irányítók nem játszottak valami jól. A 35 pont a védelemnek, és a futásnak volt köszönhető.

Seattle Seahawks at Oakland Raiders: SEA: 3 OAK: 33
A Raiders folytattja a sikersorozatát. Múlthéten Denverben alkottak nagyott, és most otthon is képesek voltak nyerni. Hatalmas meccs lesz jövőhéten amikor a Chiefsel találkoznak. Az egy döntőmeccs lesz az AFC nyugati csoportján belül.

Sunday Night:

Pittsburgh Steelers at New Orleans Saints: PIT: 10 NO: 20
A múltheti megalázó vereség után a bajnok magára talált, és képes volt nyerni a Steelers ellen.
De ha azt nézzük a Steelers védelme működött. Az első félidőben 6-3 volt az állás, és a végére fáradtak ki. Szóval ha azt nézzük akkor az Offense veszítette el ezt a meccset, azzal, hogy képtelenek voltak pontokat szerezni.

Monday Night:

Houston Texans at Indianapolis Colts: HOU: 17 IND: 30
Egyenlőre a Colts meg tudta oldani a győzelmek, Clark, és Addai nélkül hála a védelemnek.
A kérdés az, hogy a továbbiakban mire lesznek képesek, bár ez a győzelem elég nagy lendületett adhat nekik.
A Texans pedig vissazszállt a földre. Eddig nagyon úgy nézett ki, hogy esélyesek a playoffra. Igaz még most is azok, de már nehezebb lesz nekik bejutni.

A szabadnaposok a Falcons, Ravens, Bears, Giants, Eagles, és  a Browns voltak.

És akkor egy kis kitérő a csoportok, és a konferenciák állására:

AFC:          NFC
Észak:            Észak:
1. BAL 5-2      1.  GB 5-3
2. PIT 5-2      2. CHI 4-3
3. CLE 2-5      3. MIN 2-5
4. CIN 2-5       4. DET 2-5
Kelet:          Kelet:
1.  NE 6-1      1. NYG 5-2
2. NYJ 5-2      2. PHI 4-3
3. MIA 4-3      3. WAS 4-4
4. BUF 0-7      4. DAL 1-6
Dél:              Dél:
1. IND 5-2      1. ATL 5-2
2. TEN 5-3      2.  TB 5-2
3. HOU 4-3      3.  NO 5-3
4. JAC 4-4      4. CAR 1-6
Nyugat:         Nyugat:
1. KC 5-2      1. SEA 4-3
2. OAK 4-4      2. STL 4-4
3.  SD 3-5      3. ARI 3-4
4. DEN 2-6      4.  SF 2-6

És Konferencián belül a jelenlegi továbbjutók sorrendben:

AFC:
1. New England 6-1 (Csoportelső)
2. Baltimore 5-2 (Csoportelső)
3. Kansas City 5-2 (Csoportelső)
4. Indianapolis 5-2 (Csoportelső)
5. New York Jets (Wild Card 1) 5-2
6: Pitsburgh (Wild Card 2) 5-2

NFC:
1. New York Giants 5-2 (Csoportelső)
2. Atlanta 5-2 (Csoportelső)
3. Green Bay 5-3 (Csoportelső)
4. Seattle 4-3 (Csoportelső)
5. Tampa Bay ( Wild Card 1) 5-2
6. New Orleans ( Wild Card 2) 5-3

Amondin:
Favre a 3. negyed 12. percében törte el a lábát. Hogy hogyan tudta végigjátszani a meccset azt nem tudom, de tény, hogy ezek után kezdte el dobálgatni össze-vissza a labdákat. Szóval lehet, hogy jobban járt volna a Vikings, ha lecserélik.
A steelersnél én azt mondom, hogy ha a szezon végén sem a Pittsburghnek sem a Miaminak a plaoffba jutás szempontjából nem oszt nem szoroz ez a meccs akkor el is felejthetjük, hogy hogyan nyertek. Ha azonban ezen múlik egyikőjük playoff-ja, na akkor...  :fatestapolo: ;D
A patsnél pedig idegbajt kaptam volna, ha hosszabbítás lesz. Így is hajnali fél 2 volt akkor ( tanulság ne maradj fenn az éjjeli meccsekre. :badteeth: Mondjuk eddig se maradtam fenn túl sokszor, de a Patriots meccsek különlegesek. :D) Bár ahogy játszottunk azt mondtam volna, hogy megérdemeljük, hogy kikapjunk. De a szerencse kivételesen mellénk állt.
És akkor Sneak. Megjegyzem. Ezt is eddig még csak hallottam, leírva eddig még nem is láttam ezt a szót. :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése