HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (44/144) > >>

Amondin:

--- Idézetet írta: Schmatzy - 2010. November 11., 09:50:23 ---
--- Idézetet írta: Amondin - 2010. November 10., 21:04:04 ---mert hajnali ötig nincs kedvem fenn maradni :badteeth:

--- Idézet vége ---
Megoldás: lefekvés hétkor, ébredés ötkor.

--- Idézet vége ---

Igen csak tudod az a helyzet, hogy másnap iskola, és ez egy olyan 3-4 órás meccs lesz. Tehát ki kellene vennem egy szabadnapot, amit ugye nem tehetek meg.
És igen Randle El visszatért a Steelershöz. És sajnos van egy olyan érzésem, hogy a Pats ellen is fognak ilyet csinálni, mert nálunk a secondary sor elég fiatal még, és így ezt kihasználhatják. De talán nem tűnik ez fel nekik... :whistle:
Egyébként ezt mi is használhatnánk Edelmannel, mert ő gyakorlatilag minden volt az egyetemen ami a offense-t illeti. Na jó támadó falember nem volt. :D

Farek:
Egyébként meglepődtem, mert ha jól láttam, Randle el visszatért a Steelersbe? És most is adott egy TD passzt? Ennek nagyon örülök. Nagy volt az a trükkös játék, amikor az első Big Bennel megnyert Super Bowlon ő adott Td passzt, mert hogy az egyetemen irányító is volt.

Schmatzy:

--- Idézetet írta: Amondin - 2010. November 10., 21:04:04 ---mert hajnali ötig nincs kedvem fenn maradni :badteeth:

--- Idézet vége ---
Megoldás: lefekvés hétkor, ébredés ötkor.

Amondin:
Hát én biztosan meg fogom nézni azt a meccset, bár csak felvételről, mert hajnali ötig nincs kedvem fenn maradni :badteeth:
Az biztos, hogy egyikünk lógó orral fogja olvasni az írásomat. A kérdés csak az, hogy melyikünk.
Én a Steelerstől még elfogadnám a vereséget, de cserébe akkor ne sérüljön meg tőlünk senki. Ja és majd verjék meg Pittsburghban a Jetset is amikor arra kerül a sor.
Ja és még egy fontos meccs számodra: Csütörtök esti meccs Baltimore-Atlanta.
A Steelersnek különösen fontos lesz, hogy akkor kikapjanak a Hollók. Nagy meccs lesz az biztos. Mindketten 6-2-vel állnak.

Farek:
Basszus, Steelers vs. Pats? Hűha!!! Király, már nagyon várom! Must see, ahogy mondani szokás. :)

Érdekes eredmények születtek, és a Pats tényleg rendesen beleszaladt :P
Dallas meg már építkezhet a következő idényre.

Kösz az ismételt összefoglalót. Remélem, jövő kedden lógó orral fogod írni... :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése