HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (39/144) > >>

Amondin:
Igen azt akarták megnézetni, hogy nem-e indult előre Big Ben keze mikor Suggs kiütötte a labdát a kezéből. Vagyis a Tuck Rule-t akarták bizonyítani. De nem jött össze.
Az egyik kommentátor(aki egyébként Steelers rajongó. Tudom mivel a Steelers meccseket ő kommentálja, és igencsak felemeli a hangját, ha Steelers Td van :D) is mondta, hogy szerinte ez tiszta Fumble.
És ez már csak azért is volt rossz ötlet viassznézetni, mert előtte már dobtak be piros zászlót. Vagyis ez volt az utolsó lehetőségük a visszanézetésre.
Mindenesetre, ha valakinek lett volna annyi esze, hogy rávetődik a labdára vagy valami, akkor elkerülhették volna ezt.
És ha a Ravensnek lett volna esze, és offense a második félidőben, akkor komoly problémában lettek volna. De végül megúszták mivel Flacco leblokkolt.

Farek:
Ó, köszönöm. Sajnos az irodában nem tudom hanggal megnézni, jól értelmeztem, hogy a dobómozdulat hiányát akarták reklamálni? Ha igen, akkor elég barmok, hiszen kétszer is megindította, csak nem dobta el. Arról viszont tudomásom szerint nem szól a fáma, hogy el kis kell dobni a labdát, és az ijesztés, vagy belengetés nem számít annak.  :dry:

Amondin:
Parancsolj

Abban igazad van, hogy nálunk senkinek nem ment a játék. Brady az INT után eléggé visszaesett, de a végére újra magára talált. A probléma ezzel csak az volt, hogy már akkor elkésett a felébredéssel.
Nálam inkább azok verték ki a biztosítékot, amiket leírtam. Új támadóséma, Welker eltiltása, és a bírók be nem fújt szabálytalanságai.
Mondjuk az utolsóhoz már hozzászoktam, de az a kettő olyan látványos volt( a helmetnél még egy szilánk is lerepült Welker sisakjáról) hogy nem tudtam elmenni fölötte. De az igazi oka a vereségnek az az első kettőben keresendő.

Farek:

--- Idézetet írta: Amondin - 2011. Január 19., 15:12:14 ---A jövőhétre pedig kívánok Polamalu-nak legalább 2 INT-t(abból egyet vissza is hordhat), és hogy Big Ben dobjon legalább két TD-t Cromartie irányába. :D
Ja és egy Packers-Steelers Superbowl-t.

--- Idézet vége ---
ÁMEN!!!
Sajnos nem láttam a Steelers meccset, csak néha az NFL.com-on tudtam követni az eredmény alakulását, szóval nagy öröm volt a végén látni, hogy a korábbi botladozás ellenére behúzták a fiúk a meccset.
Csak annyitt hallottam, hogy volt valami fumble, ők meg megálltak, mert azt hitték, hogy vége a játéknak? A Ravens-es gyerek meg fogta, és begyalogolt? Szívesen megnézném valahol, annak fényében már nyugodtan, hogy azért így is nyert a csapat. :)
A Packers meccs tényleg nagyon sima volt, Rodgers iszonyúan jó formában van, nem lesz könnyű dolga a Maciknak. Igazából én is őket tartom esélyesebbnek a döntőre.
A Seahawks pedig mintha kicsit már úgy lett volna vele, hogy már ez is szinte csoda, hogy idáig eljutottunk, és későn ébredtek fel csak rá, hogy azért még megy a meccs. Szorosabb lett, bár szerintem ha még látható lett volna, hogy gond van, akkor azért a Medvék sem lazázzák el a végét. És Cutler tényleg iszonyúan jó volt.
A Pats-et pedig szerintem még soha nem láttam ilyen ötlettelenül és élettelenül játszani. Belichik is csak ott állt, és nézett ki a kapucnija alól. De senkinek nem ment igazán a játék, Brady is mélyen maga alatt játszott. Szóval egyöntetűen betlizett a csapat. Illetve van az a mondás, hogy minden csapat úgy játszik, ahogy az ellenfél hagyja. Nos, a Jets most ennyire hagyta őket...
A szabálytalanságokra ennyire nem emlékszem, valószínűleg igazad van, de azért ne felejtsük el, hogy nem csak egy bíró van a pályán...  :brow:

Szóval várom a következő hétvégéket, remélem, a beszavazott Steelers játékosok egyéb irányú elfoglaltságaik miatt nem mennek a Pro Bowl-ra...  ;D

Amondin:
Divisional Playoff.

Szombat 22.30
Baltimore Ravens at Pittsburgh Steelers: BAL: 24 PIT: 31
Hát igen. A Ravens offense a második félidőben megibt megnyomta a Pause-t, és csak akkor jöttek rá, hogy kellene már valamit csinálni, amikor már késő volt.
A Steelers pedig egy gyenge kezdés után magára talált. Megérdemelten nyertek.
Mondjuk szerintem Farek, és egy jópár Steelers rajongó megbüntetné az offense falat, azért a fumble-ért. Csak álltak ott és néztek. De a lényeg úgyis az, hogy nyertek.

Vasárnap hajnali 02.00
Green Bay Packers at Atlanta Falcons: GB: 48 ATL: 21
Hát nem erre az eredményre számítottam. Az benne volt a pakliban, hogy nyer a Packers, de ilyen egyszerűen. Nem csodálom, hogy a Georgia Dome kiürült az utolsó negyedre.
Aaaron Rodgers pedig élete legjobb meccsét tudhatja maga mögött. 3 Passzolt, és egy futott TD, nem adta el a labdát, és mindössze 5 rossz passza volt. Ezek után a továbbiakban is játszon így, és nyerje meg a superbowlt. Most már neki drukkolok.

19.00
Seattle Seahawks at Chicago Bears: SEA: 24 CHI: 38
Ha a Seahawks nem szúrja el az elején, akkor talán nyertek volna. De későn ébredtek fel, és így már csak szépíteni tudtak az eredményen.
Jay Cutler pedig egyre jobban játszik. 2 passzolt, és két futott TD azért tőle nem éppen megszokott. Nos kíváncsi leszek a Packers védelem ellen mit fog csinálni.

22.30
New york Jets at New England Patriots: NYJ: 28 NE: 21 :'(
Szeretném azt hinni, hogy csak egy rossz álom volt, de sajnos nem. A Jets megverte a Pats-t, és így vége a szezonnak. Na de mégis hogy lehet az, hogy az alapszakasz legjobb csapata így kikapjon? Nos ennek számtalan oka volt.
1. Új támadási technikát akartunk alkalmazni.
nem igazán értem, hogy ha egyszer van egy támadási technikánk ami eddig mindig tökéletesen bevállt, akkor mégis mi a csudáért akarunk újat. De jól van rendben, megértem, hogy úgy készültünk, hogy a Jets a régi offense sémára gyakorol. Rendben így még megértem ezt a döntést.
DE ha látjuk, hogy ez a séma nem működik, akkor MÉGIS MI A CSUDÁÉRT NEM ÁLLUNK VISSZA A RÉGIRE?
Értehetetlen.
2. Belichick rossz döntései.
Szerintem mindenki felfigyelt arra, hogy Welker valahogy nem nagyon kapott szerepet a meccs folyamán. Hát persze, hogy nem kapott, mivel Belichick az első drive-ra eltiltotta azért a kic viccért, ami Rex Ryant érintette.Jól van elismerem, hogy nem kellett volna, de akkor is ezért nem engedni játszani...
Hát láthattuk az eredményét.
És még a bírói egyoldalúság. Amint megláttam a vezetőbírót már tudtam, hogy baj lesz. Eddig valahányszor ő volt nálunk, vagy kikapott a csapat, vagy vért izzadva nyert csak. De ezen kívül ott van az, hogy egy kemény hekmet to helmet-t, és egy pass interference-t nem vesznek észre, de azt, hogy valaki egy centit elmozdul azt igen.
Igaz ettől még nyerhettünk volna, de akkor is, hogy et a kettőt nem fújták be, az nálam kiverte a biztosítékot.
Hát lehet tervezni jövőre.

A jövőhétre pedig kívánok Polamalu-nak legalább 2 INT-t(abból egyet vissza is hordhat), és hogy Big Ben dobjon legalább két TD-t Cromartie irányába. :D
Ja és egy Packers-Steelers Superbowl-t.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése