HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Farek:
Igen, sajnos az Acélfiúk valóban későn ébredtek, és húzták fel az Acélfüggönyt...
A Csomagolók pedig valóban nem törtek meg, bár azért arra kíváncsi lettem volna, hogy ha nincs az az elvesztett Mendehall fumble, és továbbviszik, esetleg TD-t is szereznek, akkor mi lett volna. De sajnos ezt már soha nem tudhatjuk meg... :(
Sebaj, összességében nem volt rossz, bár lehetett volna sokkal jobb is... :D
Amondin:
Az iskola, és egy verseny miatt csak tegnap tudtam megnézni, de végül csak összejött.
Szerintem egész jó kis Superbowl volt, bár azért volt egy-két dolog, ami nem igazán tetszett.
Például a Halftime show az nem mondhatnám, hogy elnyerte a tetszésemet. Na meg a Himnusz.
Sikeresen lemaradtam róla, de miután hallottam, hogy volt egy furcsa dolog ezzel kapcsolatban, úgy döntöttem, hogy megnézem interneten.
Én és az a nagy eszem...
És akkor magáról a meccsről:
Szerintem az első negyed végén dőlt el igazán. Amikor 20 másodperc alatt 2 TD-t csinált a Packers.
Addig a Steelers tisztára olyan volt, mint egész szezonban. Az offense szépen hátradőlt, és drukkolt a defense-nek, hogy szerezzen labdát.
Aztán 21-3-nál már talán rájöttek, hogy ez így nagyon nem lesz jó, és végre csináltak is valamit. De ekkor már késő volt. Igaz a 3. negyedet irányították, de igazából egyszer sem tudták megtörni a Packerst. És ennek meg lett a következménye.
A végén még volt esélyük, de hát nem tudták kihasználni.
Mivel a Packersnek drukkoltam, így örölök a végeredménynek. Rodgers kiválóan játszott, és azt hiszem most már végleg kibújt Favre árnyékából.
Na de majd jövőre jön a Pats és megdönti az NFC két éves uralmát. Csak legyen szezon jövőre is.
Schmatzy cikkével csak az a baj, hogy igaz. Sokszor már én is erre jutottam, hogy mindenki Manninget akarja MVP-nek minden évben. Azért idén csak belátták, hogy most nagyon nem érdemelné meg.
Brady most tényleg megérdemelte, de jobban örültem volna( és ahogy elmondta ő is) egy Superbowl győzelemnek, mint ennek.
Na mindegy talán majd jövőre.
Farek:
Affranc... :(
Sajnos azt kell, hogy mondjam, a Steelers nem érdemelt a meccsen győzelmet. Ha a nincs a - hibák ellenére is - nagyszerű védőmunka, akkor ez sokkal nagyobb különbségű és csúfosabb vereség lett volna. De ha belegondolok, hogy még így is ott volt a lehetőség egészen az utolsó drive-ig... :S Eh, bosszantó.
Farek:
Schmatzy, ez nagyon ott van! ;D
És ha már itt tartunk:
Hajrá Steelers, hajrá Stee-e-lers, hajtár Steelers ÉJ-JÁ-ÓÓÓ!
Schmatzy:
How the MVP Award is decided
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése