HálóZsák fórumok > OFF topik

Sport

<< < (33/144) > >>

KiD:
A Lakersnek pocsék volt a padja idén, ráadásul Pau Gasol az egész rájátszásban tudása alatt játszott, ezt a kettőt nem bírta el a csapat, a Dallas meg elég erős együttes volt, hogy ezt kihasználja. Azok után, hogy a nyugati első Spurs is kizuhant az első körben, gyakorlatilag ők most a nyugati favoritok.

A Chicago nagyon jó idén, nyerték az alapszakaszt, éve edzője, év játékosa náluk van, de play-offban még nem voltak együtt, tapasztalat még talán kell, mondjuk idén minden elképzelhető.

Genzo:
2-2 az állás az Atlanta Hawks ellen. Igen, szerintem is esélyük van a bajnoki címre. Ha jól értesültem, akkor az edzőjük lett az év edzője, vagy valami ilyesmi.

Farek:
Hogy áll most a Chigago? Nemrég olvastam róluk egy cikket, amiben a jövő csapatának nevezték őket, akik ha most nem is, de ha együtt maradnk, akkor a közeljövőben megnyerhetik a bajnokságot.

Genzo:
Igen, ezt én se tudom elhinni, aki nagyjából követem az NBA-t. Mondjuk már a selejtezőknél is rezgett a léc, ott is elég sűrűn kikaptak olyanoktól, akiktől egy címvédőnek nem kéne, de akkor is, 4-0?  :omg: :headscratch:

Ami viszont még érdekes, hogy a Celtics se áll túl rózsásan a Heat ellen, ami szintén meglepő abból a szempontból, hogy az utóbbi időkben szinte mindig Lakers-Celtics döntők voltak. Most már egyre kíváncsibb vagyok a döntőre, és arra, hogy ki nyer a végén. De szomorkodok a Lakes miatt, a kedvenc csapatom. :(

Farek:
Én ugyan nem igazán követem az NBA-t, de azért ami hír szembejön, azt úgy átfutom. Viszont az még számomra is nyilvánvaló, hogy a Lakers mekkorát égett. 4-0-al kiesni? Címvédőként? Mi történt? Valaki, aki jobban ért hozzá, világosítson már fel, hogy mi a fene történt, mert ez még számomra is hírérték.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése