HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Farek:
Basszus, a Raiders Fake Field Goal TD-je valami mesés volt!
Lehet, hogy Wilfork fog még INT-t szerezni, de nem az acélfiúk ellen!
Amondin:
Week 6
Vasárnap
19.00 órások:
Carolina Panthers at Atlanta Falcons: CAR:17 ATL:31
Michael Turner 139 yardjával, és 2 TD-jével szétverte a Pantherst, ami ezúttal kicsit nagyobb különbséggel kapott ki, mint az eddigi hetekben. A vereséghez hozzátartozik, hogy Newton 3-szor adta el a labdát, és abból az egyiket egy Wilforkhoz hasonló defense falember halászta le a levegőből. Azt hiszem újra kell értékelnünk a falemberek feladatát.
Indianapolis Colts at Cincinatti Bengals: IND:17 CIN:27
Újabb hét, újabb mérkőzés Manning nélkül, újabb vereség. Bár nem mintha ez olyan meglepő lenne. Hihetetlen, hogy mit művel a Colts.
A negyedik negyedben 20-17-es Bengals vezetés volt, de ugye az a 3 pont közel sem elég a győzelemhez, ha az utolsó negyedben vagy, és az ellenfélnél a labda. Legalábbis, ha Manning lett volna a másik oldalon, akkor minimum hosszabbítás lett volna. De nem volt ott Manning, és ezért mit csinált a Colts az utolsó három drive-ban?
Nos először is kihagytak egy Field Goalt(mondjuk hozzá kell tenni, hogy blokkolták, vagyis a fal nem volt elég jó) aztán csinálnak egy Fumble-t, amivel az ellelfél védője az Endzone-ig robog vissza. Majd, hogy mégjobban bebiztosítsák a vereséget Painter még egy INT-t is dob.
Ehhez csak gratulálni tudok. :dry:
Buffalo Bills at New York Giants: BUF:24 NYG:27
A Giants védősora az első félidőt átalaudta, mert a Bills először egy 80 yardos futott, majd egy 60 yardos passzolt TD-t szereztek. Aztán a második félidőre a védők felébredtek, és 2 INT-re kényszerítették a Bills irányítóját.
Ráadásul Bradshaw futott 3 TD-t, majd egy utolsó perces Field Goallal megadták a Billsnek a második vereségét idén. És idén ez volt az első meccs, ahol a Bills védői nem szereztek labdát.
Jacsonville Jaguars at Pittsburgh Steelers: JAC:13 PIT:17
Úgy tűnik, hogy a Steelers támadói kijózanodtak a múltheti formájukból, és ismét visszatértek a „majd a defense megoldaja” hozzáálláshoz. 17-0 után ugyanis a támadók elmentek egy kávészünetre, és a meccs végéig nem is tértek vissza.
A Defense ellenben sikeresen tartotta az előnyüket, pedig Polamalunak a negyedik negyedben egy fejsérülés miatt le kellett mennie a pályáról,és nem is tért vissza. Ahogy elnéztem nem volt súlyos a sérülés, inkább csak azért nem folytatta a játékot, nehogy súlyosabb legyen.
Philadelphia Eagles at Washington Redskins: PHI:20 WAS:13
Egy félidő erejéig az Eagles támadói azt a formájukat hozták, ami miatt elnevezték őket a Dream Teamnek. De aztán a harmadik negyedben Vick(sokadjára ebben a szezonban) megsérült, és a helyére lépő Vince Young nem mondhatni, hogy olyan jól játszott volna. Ha rajtuk múlott volna a meccs, akkor a Redskins nyert volna.
Igen ám, de az Eaglesnek volt egy titkos fegvyere, akit úgy hívtak, hogy Rex Grossmann.
Grossmann 4 INT-t dobott a mérkőzésen, mire az edző lecserélte őt, de addigra már késő volt.
San Fransisco 49ers at Detroit Lions: SF:25 DET:19
A Lions végül megszerezte első vereségét a szezonban, ám ez a meccs nem ez miatt maradt emlékezetes. A két edző ugyanis a végén, mikor kezet fogtak egymással, igencsak összeszólalkoztak. A játékosoknak, és a bíróknak kellett őket távol tartaniuk egymástól.
Fogalmam sincs, hogy mi történt, de abból amit láttam, szerintem a 49ers edzője mondhatott valamit, ami a Lions edzőjének nem tetszett. De ezt nem mondom biztosra, mert nem hallottam, hogy mit mondtak az összeszólalkozás előtt egymásnak.
Saint Louis Rams at Green Bay Packers: STL:3 GB:24
Szegény Rams még az ág is húzza. Nem elég, hogy kapnak egy 93 yardos TD-t, mert két cornerback elkaszálja egymást, de még Bradford is megsérül. (Mondjuk amilyen támadófala van ezen annyora nem csodálkozom)
Azt hiszem a Coltsnak komoly riválisa akadt az 1/1-ért folytatott küzdelemben.
És akkor jöjjenek a 22.15-ös meccsek.
Cleveland Browns at Oakland Raiders: CLE:17 OAK:24
A Raiders azúttal otthon nyert, de ennek a győzelemnek ára volt. A kezdőirányító Jason Campbell eltörte a kulccsonját, ami egy irányítónál nem túl szerencsés. Azt írják, hogy legalább 6 hétre kiesett, de az is lehet, hogy az egész szezonra. Viszont a Raiders nélküle is képes volt győzni hála a speciális egységnek. Először egy 101 yardos kickoff return, majd egy Fake Field goal TD-t szereztek.
Campbell helyére pedig leigazolták Carson Palmert a Bengalstól.
Houston Texans at Baltimore Ravens: HOU:14 BAL:29
Hiába szurkoltunk Farekkal a Texansnak, sajnos nem sikerült megfogniuk a ravenst. Pedig nem játszottak rosszul, csak a 3. negyedben az offense gépezete beragadt, és az a 14 pont ezúttal nem volt elég a győzelemhez.
A másik oldalon ellenben nem volt olyan rossz az offense, mint amit eddig megszoktunk tőlük. Sőt Flacco kifejzetten jól játszott még az INT ellenére is. Lesz majd gondja a Steelersnek, ha tudja tartani ezt az állapotott.
New Orleans Saints at Tampa Bay Bucceneers: NO:20 TB:26
A Bucceneers számomra meglepő módon legyőzte a Saints-t, de ehhez kellett egy nagyon szerencsétlen sérülés is. Még az első nyedben történt, hogy Sean Payton a saints edzője a vonal mellől szemlélte az esményeket, és az egyik playnél olyan szerencsétlenség érte, amire még nem volt példa. A saját játékosa esett rá, amikor kilökték őt, és a jelenlegi híresztelések szerint térdszalagszakadása lett. Mindenesetre az egyik padról még irányította a csapatát, de nem lehetett kellemes érzés ilyen lábbal a meccsre koncentrálni. Egyenlőre azt mondta, hogy tudja vállalni a továbbiakban a csapat vezetőedzői szerepét, de hogy ilyen lábbal mire lesz képes, az már egy másik kérdés.
Dallas cowboys at New England patriots: DAL:16 NE:20
Huh, nagyon őrült egy meccs volt, és a Patriots offense az utolsó két percig csak árnyéka volt önmagának, de ott aztán Brady megmutatta, hogy miért is ő a liga egyik legjobb irányítója. Gyönyörű volt nézni azt a drive-t, főleg a falemberek munkáját. Ott Brady aztán tényleg elmehetett volna még teázni is, akkor sem értek volna hozzá.
Viszont nem lett volna győzelem a defense nélkül. Az eddig csak névben létező csapategység végre életjelet adott magáról, és 16 ponton tartották a cowboyst. Mondjuk hozzá kell tenni, hogy a cowboys az utolsó két percben rendkívül rosszul hívta a playeket, három futás zsinórban, és csak hátrafelé haladtak. Rengeteg kritika érte ezért az edzőt, bár én meg tudom érteni, hogy miért hívott csak futást. Hiszen az irányító Tony romo volt, aki már nagyon sok hibát követett el ebben az évben. Így csak futást hívott, amik nem sikerültek, vissza kellett adni a labdát a Patriotsnak, és jött Brady, a többit meg már tudjuk.
Viszont volt valami a meccsen, amire nagyon dühös vagyok. Történetesen Wilfork majdnem megszerezte a harmadik INT-jét a szezonban, de egy Cowboys játékos kiütötte a kezéből, mielőtt még megfoghatta volna a labdát rendesen. Átok rá. Hogy merészelte ezt megtenni? :evil: Remélem Wilfork a későbbiekben megtanította neki, hogy nem illik egy 150 kilós ember kezéből elütni a labdát. Pedig milyen szép lett volna megint valami hasonlót látni:
Na nem baj. Majd a Steelers ellen bepótolja ezt az elmaradt INT-t. :brow:
Sunday Night:
Minnesota Vikings at Chicago Bears: MIN:10 CHI:39
Jay Cutler ezúttal a szebbik oldalát mutatta meg, és nem dobott INT-t. Helyette dobott 2 TD-t.
A Vikings pedig egy óriási hibát követett el. Az NFL-ben van egy íratlan szabály amit akkor alkalmazznak, ha valaki a Bearssel játszik. A szabály pedig így hangzik: „Történjen bármi, de ne rúgd oda a labdát Devin Hesternek” A Minnesota nem tartotta ezt be, és Hester 97 yardos Kickoff TD-vel büntetett.
És akkor végezetül a Monday Night:
Miami Dolphins at New York Jets: MIA:6 NYJ:24
Ha a Jets ellen játszol, akkor ellenük is van egy íratlan szabály. Mégpedig, hogy: „Történjen bármi, de ne dobd oda a labdát Revishez” Nos, Matt Moore elfelejtette ezt a szabályt, és Revis egy 100 yardos INT Return után megmutatta, hogy miért is tilos felé dobni a ladbát.
Ezen kívül a Dolphins tele volt hibákkal. Rengeteg drop volt az elkapók részéről, amiknek köszönhetően nem haladtak semmit sem előre.
A másik oldal sem volt sokkal szebb az első félidőben, de a másodikra már összeszedték magukat, és megnyerték a meccset.
A szabadnaposok pedig az Arizona, Seattle, Denver, Kansas City, San Diego, és Tennesse voltak.
Amondin:
Hát igen én is kicsit féltem a Pats-t, mert ugye most másodikok a csoportban a Bills után, és tényleg eléggé nehéz lesz itt akárkinek is Wild cardot szereznie.
Az AFC-ben jelenleg a Ravens 3-1, Bills 4-1, Chargers 4-1, és Texans 3-2 a csoportelsők.
A két Wild Card pedig a Patriots 4-1, és a Steelers 3-2/Raiders 3-2/Bengals 3-2/ Titans 3-2 (pontosan nem tudom melyikük van előrébb) . De ott van még a Jets 2-3 is. Meg én még a Chiefsben látok valami playoff esélyt.
Farek:
Igen, csak elírtam.
Basszus, tök jó, valamiért 2-3 volt bennem a fiúkkal kapcsolatban, de akkor jó. :) Csak annyi a félelmem, hogy a csoport jelenlegi állása szerint ott csak a csoportgyőztes továbbjutása biztos, mert amilyen kiegyensúlyozott jelenleg az állás, és senki sem magaslik ki, Wild Carddal nem nagyon fognak onnan továbblépni...
Amondin:
A Steelers már most is pozitív mérleggel áll. 3-2. És valószínűleg így is fog maradni, mert a következő két meccsüket a Jaguars, és a cardinals ellen játszák. Mindkettő 1-4.
Utána meg majd megy hozzájuk a Pats.
A Colts 1/1-ben azért nem vagyok annyira biztos. A Rams is nagyon arra hajt. Egy ismerősöm, aki Rams rajongó mondta nekem az alábbi mondatot:
"Egy Rams drive általában így nézz ki:
1&10 Incomplet ( álltalában az elkapó ejti el)
2&10 false start
2&15 sack
3&24 sack
4&30 punt"
Persze azért ennyire nem súlyos, és ő is kicsit túlzott, de sajnos tényleg nincsenek messze ettől.
Ja, és a Bears csinált 9 false startot, de gondolom csak elírtad.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése