HálóZsák fórumok > OFF topik
Sport
Farek:
Még a győztes sem volt elég jó?
Más: megtörtént, ami várható volt, Manning bátyót elküldték a Coltstól. Vajon ki szerzi meg?
Ja, és Amondin, várom az értékelésedet a Super Bowl-ról... :)
Jolly Jack:
Óva intek mindenkit az idei zsákolóversenytől, aki még nem látta. Szánalmas volt az egész. Hol vannak már azok az idők, amikor Michael Jordan és Dominique Wilkins, Vince Carter és Tracy McGrady valamint Jason Richardson szaggatta a gyűrűt szombat este az All Star Hétvégén.
Amondin:
Szerintem én tudom, hogy miért győzött Tebow a Steelers ellen, de kapott ki nagyon csúnyán a Pats ellen. A válasz egyszerű: A két védősor ösze lett cserélve. A Pats védői játszottak Denverben Steelers mezben, és a Steelers védői kékben. Más magyarázat nincs. ;D
Ami meg a két konferenciadöntőt illeti....
Hát mindekettő nagyon nagy(és idegtépő) volt, és azért azt kell mondjam egy kicsit mázlija volt mindkét csapatnak. ( Ravens kihagyott FG, 49ers Fumble a hosszabbításban)
Persze ettől függetlenül örülök, hogy a Pats bejutott a döntőbe, de sokkal jobb lett volna, ha nem ilyen idegtépő módon nyernek. De végülis mindegy, Brady elismerte, hogy ha rajta múlott volna, akkor kikapnak, de a védelem megmentette őt(mondom, hogy a Steelers játékosai játszanak kék mezben :D) És hogy ha úgy nézzük, akkor van is valami előnye Brady rossz teljesítményének. Ezen a meccsen szerintem minden rossz passzát ellőtte, szóval a Superbowlon már sokkal jobb lesz.
De hogy ott pontosan mi lesz... Nos azt nem merem megtippelni. 50-50% az esély mindkét csapatnak.
A Giants most nagyon formában van, és azért nem akárkiket vertek meg(Packers, 49ers) Továbbá nekem nagyon hasonlít ez a felállás 2007-re. De remélem ezúttal máshogy fog végződni. Most vezessen Brady Game Winning Drive-t.(De ha egy megnyugtató 10 pontos előnnyel vágnánk neki az utolsó két percnek, azt sem utasítanám vissza)
Farek:
Annyira tudtam, hogy az lesz, hogy Tebow-nak egyszer elsült a keze ellenünk, aztán meg a Pats ledarálja őket. Annyira tudtam!!!
Azt hittem, tökön szúrom magam, amikor láttam azt a kínszenvedést, amit a fiúk műveltek ellenük. Aztán persze a Pats meg lazán bedzsiggelt a főcsoportdöntőbe, majd nem olyan lazán a nagydöntőbe.... :S
Sebaj, most már csak egy jó Super Bowlt várok. :)
rico74:
Drámai körülmények között, nem kicsi mázlival de ott a New England a döntőben. :bravo:
Most nézem vissza a két meccset így még nem tudom ki lesz az ellenfél, de bízom benne ha már ott leszünk a Colts stadionjában meg is nyerjük a meccset.
Ehhez persze Brady-nek is jobb formában kell játszania, viszont a sokat kritizált védelem most hozta magát Vince Wilfork-kal az élen.
Persze ez sem biztos hogy elég lett volna ha nem szúrja el Cundiff az ezen a szinten kötelező field goalt/mondjuk szerintem 10-ből tízszer máskor berúgta volna/
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése